Замовити Хостинг  -  Вартість Доменів


Безкоштовний SSL сертифікат від COMODO для https

Для кожного сайту на нашому хостингу надається безкоштовний сертифікат для роботи сайту по зашифрованому протоколу https

Сертифікат SSL на хостингу виписується автоматично і моментально для кожного домену, який працює на нашому хостингу, для будь-якого тарифного плану.

Безкоштовний сертифікат для https надається компанією COMODO, яка є лідером у наданні сертифікатів для шифрування даних. Сертифікати SSL є обов’язкові, якщо на сайті передаються будь-які дані від користувача (наприклад, для інтернет-магазину або іншого сайту, де користувач вводить свої дані).

SSL сертифікат безкоштовно виписується як для нових замовлень, так і для діючих клієнтів.

Сертифікат надається на 90 днів і автоматично продовжується. При виписуванні та продовженні сертифікату - відбувається перевірка домену, для цього створюється тимчасовий txt-файл у папці .well-known/pki-validation і відбувається спроба доступу до даного файлу шляхом відкриття адреси на основі домену. Відповідно, сертифікат може бути не виписаний у таких випадках:

1. Ви додали домен у cPanel до того, як перенаправили домен на наш сервер - відповідно, система серверу не змогла перевірити даний домен і виписати сертифікат. Якщо це так - змініть ДНС на наші і перевірте сертифікат через 24 години.

2. Ви самостійно встановили самопідписаний сертифікат, не дочекавшись встановлення автоматичного системного сертифікату. Якщо це так - у cPanel видаліть самопідписаний сертифікат для даного домену і перевірте, чи буде виписаний системний сертифікат через 24 години або активуйте позачергову перевірку у розділі SSL/TLS Status. Для позачергової перевірки - потрібно відмітити необхідний домен, піддомен і натиснути кнопку Run AutoSSL.

3. У кореневій папці домену, у файлі .htaccess, є директиви, що забороняють створення файлів *.txt, через які проводиться підтвердження домену. Якщо це так - видаліть такі директиви. Наприклад, у CMS Opencart потрібно замінити частину коду FilesMatch "(?i)((.tpl|.ini|.log|(?< !robots).txt))" на FilesMatch "(?i)((.tpl|.ini|.log))".

Ви можете відмовитись від сертифікату, для цього зверніться в службу підтримки info@uahosting.com.ua.