This version of the page http://oiff.com.ua/press/accreditation.html (91.192.105.30) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-12. The original page over time could change.
Акредитація преси
UKEN
Увійти/Зареєструватися

Акредитація преси

9-й Одеський міжнародний кінофестиваль (13-21 липня 2018) запрошує до співпраці журналістів та представників ЗМІ.

УМОВИ АКРЕДИТАЦІЇ

Акредитація ПРЕСА надається тільки співробітникам офіційних ЗМІ (зареєстровані друковані видання, радіо і телебачення, інформаційні та інформаційно-освітні Інтернет-портали, сайти) з метою висвітлення подій фестивалю.

Кожній категорії ЗМІ відповідає максимальна акредитаційна квота, яка становить*:

  • для телеканалів – 3 особи
  • для друкованих та онлайн ЗМІ – 2 особи
  • для радіостанцій – 1 особа

Необхідність отримання акредитацій в кількості, що перевищує квоту для окремого видання, повинна бути обґрунтована й підтверджена офіційним листом від керівника проекту/видання.

Для подачі заявки на акредитацію необхідно зареєструватися і заповнити форму на сайті ОМКФ.

Прес-служба ОМКФ залишає за собою право при розгляді заявки запросити додаткові матеріали у апліканта, а також відмовити в акредитації без пояснення причин.

Залежно від термінів подачі заявки, акредитація ПРЕСА надається:

  • З 10 квітня до 15 червня 2018 - БЕЗКОШТОВНО
  • 16 до 30 червня 2018 - при оплаті 800 UAH
  • 1 липня 2018 - акредитація закрита

Отримання акредитації ПРЕСА передбачає автоматичне включення електронної адреси журналіста в базу поштової розсилки прес-центру ОМКФ (новини, прес-релізи, інформація для акредитованих ЗМІ).

З метою дотримання авторських прав, а також для зручності глядачів, фото- та відеозйомка під час фестивальних показів фільмів конкурсної та позаконкурсної програм заборонена. Пакет фото- та відеоматеріалів до фільмів буде наданий прес-службою. Прес-служба ОМКФ приймає заявки з організації ексклюзивних інтерв'ю з усіма гостями фестивалю, але не гарантує реалізацію такої можливості.

Журналіст, який отримав акредитацію, зобов'язується надавати копії матеріалів про ОМКФ ( .pdf, відео-, аудіо -, лінки) у встановлений прес-службою термін. У випадку не надання матеріалів, журналісту може бути відмовлено в акредитації у наступні роки.

РІВНІ АКРЕДИТАЦІЇ

На фестивалі існують два рівні (I і II) акредитації для преси.

Акредитація I-го рівня надає можливість відвідування спеціальних подій фестивалю та пріоритетний доступ на деякі покази.

Рівень акредитації надається прес-службою на підставі історії співпраці з фестивалем. Прес-служба залишає за собою право не пояснювати своє рішення в індивідуальних випадках. Рівень акредитації не підлягає повторному розгляду протягом одного року. У листі-підтвердженні про акредитацію буде вказаний отриманий журналістом рівень.

ПРАВИЛА АКРЕДИТАЦІЇ ЗМІ НА ОМКФ

Акредитація діє протягом усього фестивалю (13 - 21 липня) та дає право відвідувати:

  • Події для преси (прес-конференції, зустрічі та інш.) у прес-шатрі
  • Доступ на усі сеанси (ранкові, денні та вечірні) за програмою у ФЕСТИВАЛЬНОМУ ПАЛАЦІ та Фестивальному центрі «РОДІНА» – за пред'явленням бейджа та КВИТКА*, окрім вечірніх показів Міжнародної конкурсної програми для власників бейджів категорії PRESS II. Просимо вас за можливістю відвідувати ранкові сеансі Міжнародного конкурсу.Наявність КВИТКА на ВСІ покази, незалежно від часу є обов’язковою (навіть якщо вони починаються до 18:00).Попередньо замовити безкоштовний квиток можливо у будь-який зручний для Вас час на офіційному сайті ticket.oiff.com.ua або звернутися за допомогою на ІНФО-ПОІНТ ОМКФ
  • Заходи секції Film Industry Office (17 – 20 липня) та відкриті для преси події Кіноринку (перелік подій буде оголошений додатково);
  • Майстер-класи та творчі зустрічі з гостями фестивалю (режисерами, акторами, продюсерами та ін.);
  • Покази просто неба;
  • Щоденні вечірки у Фестивальному Клубі ОМКФ, на яких збираються учасники та гості кінофестивалю;

Акредитаційний бейдж ПРЕСА також надає можливість:

  • перебувати в прес-зоні на інфо-поінті прес-центру та біля Червоної доріжки під час відриття та закриття фестивалю
  • cкористатися безкоштовним шатлом, який курсує між локаціями кінофестивалю
  • отримати знижки та приємні бонуси в ресторанах та кафе Одеси по програмі лояльності від ОМКФ

Акредитаційний бейдж є власністю Одеського міжнародного кінофестивалю, надається безпосередньо акредитованому представнику ЗМІ та не передається іншим особам. Інакше бейдж буде вилучено, а акредитацію анульовано. У разі втрати акредитаційного бейджа відновлення проводиться на платній основі.

Акредитаційний бейдж можна буде отримати на стійці акредитації з 9 липня 2018 р. Служба розташовується в Одеському академічному театрі музичної комедії імені М. Водяного (м. Одеса, вул. Пантелеймонівська, 3, службовий вхід, навпроти стадіону «Спартак»)

Подача заявки на акредитацію

З 1 липня 2018 акредитація закрита.

Для подачі заявки на акредитацію, вам необхідно Зареєструватись або Увійти якщо у ви вже проходили реєстрацію на нашому сайті

З питань звертайтеся до відповідного медіа - координатора:

Українські ЗМІ: Анна Бурдина / a.burdina@oiff.com.ua +380504415033

Одеські ЗМІ: Олена Лебединська / e.lebedinskaya@oiff.com.ua

Міжнародні ЗМІ: international@oiff.com.ua

З нетерпінням чекаємо вас на 9-му Одеському міжнародному кінофестивалі, і впевнені, що саме завдяки вам ОМКФ-2018 стане однією з головних масштабних культурних подій літа!

Стежте за ОМКФ В СОЦІАЛЬНИХ МЕРЕЖАХ:

Офіційна сторінка ОМКФ в Facebook

Офіційна сторінка ОМКФ в Instagram

Офіційна сторінка ОМКФ в YouTube