Мережа супермаркетів "Фора" - переможець відразу в трьох номінаціях премії Retail Awards - 2015 "Вибір споживачів"

Безкоштовна гаряча лінія 0 800 30 12 30
Ваша найближча Фора
Ваша найближча Фора

Favore

11 травня «Фора» відкрила свій перший у мережі преміальний food market Favore. Новий магазин знаходиться в смт Козин (вул. Обухівське шосе, 39).

Favore – місце, де зібрані кращі продукти з різних куточків світу

Гості можуть насолодитись рибними делікатесами з Франції, Шрі-Ланки, ОАЕ, Китаю. Тут можна придбати справжній іспанський хамон, сир від кращих виробників Австрії, Італії, Франції, швейцарський шоколад, італійську пасту, індійський рис та український мед. У магазині широкий вибір овочів і фруктів, незалежно від сезону. А «Лавка традицій» пропонує натуральні фермерські продукти українських виробників: домашні сир, сметану, масло, різноманітні м’ясні делікатеси, варення, настоянки та багато іншого. Любителів сиру приємно здивує різноманітний вибір продукції з власної сироварні, а професійні сировари розкажуть про культуру вживання кожного з видів сиру.

 

 

 

 

Ароматний хліб, повітряні багети, чіабата, рулети й пироги – це далеко не повний список асортименту власної пекарні Favore. Кожен гість зможе підібрати випічку саме на свій смак. Також для відвідувачів магазину готується на замовлення піца. Для Favore спеціально розроблялись особливі рецепти.

 

 

 

 

У винотеці Favore гості зможуть знайти кращі вина з різних країн як середнього, так і преміального цінового сегментів. Зорієнтуватись у різноманітті сортів та підібрати щось особливе допоможуть професійні сомельє. Крім того, в затишній дегустаційній зоні можна насолодитись своїм вибором і продегустувати запропоновані новинки.

 

 

 

 

 

На другому поверсі магазину розташоване затишне кафе, де можна розслабитись, втекти від метушні торговельного залу, випити чашечку ароматної кави улюбленого сорту і з’їсти смачне тістечко від кондитера Наталії Лівензон.

 

 

 

Особливу увагу в магазині приділяють якості сервісу. Професійні консультанти завжди допоможуть визначитись із вибором, розкажуть про смакові якості кожного продукту, запропонують продегустувати товар, сформувати сирну, м’ясну чи рибну тарілку на замовлення, приготувати свіжі напівфабрикати чи зробити подарунковий набір. Персонал магазину проходив спеціальне навчання та стажування, щоб знати, як задовольнити потреби кожного гостя.

 

 

 

 

 

Постійні гості можуть скористатись у Favore карткою лояльності Фора club. Магазин оснащений сучасним обладнанням. А для інтер’єру був розроблений унікальний дизайн, в якому втілились всі сучасні світові тенденції.