This version of the page http://www.sushiya.ua/ua/dostavka/nashi-ingredienty/ (52.169.182.76) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2019-01-04. The original page over time could change.
Наші інгредієнти: замовити за вигідними цінами в Києві, Одесі, Дніпропетровську і по Україні | Cушія
Доставка суші
Доставка суші
Новинка Бізнес ланчі Вегетаріанське Хіт продажу Все меню Умови доставки Про доставку Наші інгредієнти Сертифікати Переглянуті товари
Наші інгредієнти

Наші інгредієнти

Всі
Всі
Всі Японські овочі та фрукти Продукти суші-бару та кухні Риба та морепродукти Важливо

Японські овочі та фрукти

Імбир маринований

Солодкий, нарізаний тонкими скибочками молодий імбир маринується з додаванням оцту і цукру. Він має гострий, своєрідний смак і вживають його для того, щоб перебити смак або зняти присмак між різними продуктами. Їсти багато імбиру не обов'язково, достатньо невеликого шматочка. Також його можна використовувати як пензлики для змащування суші соєвим соусом. «Сушия» самостійно закуповує маринований імбир у найбільшого китайського виробника і гарантує високу якість продукту, який подається Гостям у ресторанах.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Імбир

Імбир - це рослина з товстим запашним корінням. Сьогодні імбир небезпідставно вважають універсальною панацеєю. Він має протизапальні та антисептичні властивості, допомагає при застудах, а також є визнаним афродизіаком.

Імбир вживають для поліпшення апетиту, стимулювання роботи шлунку. Корінь імбиру їдять у сирому, сухому або молотому вигляді, а також у складі різноманітних спецій. Особливу цінність для японської кухні становить маринований імбир, який є одним з ключових інгредієнтів.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Авокадо

Плід авокадо - дієтичний продукт: він багатий поживними речовинами та калорійний, при цьому легко засвоюється. Завдяки жирним кислотам і комплексу вітамінів і мінералів авокадо покращує пам'ять і сприяє здоровому кровообігу. Калій, один з основних компонентів авокадо, допомагає правильній роботі серця і м'язової системи, нормалізує водно-сольовий баланс організму. Авокадо також має антиоксидантні властивості, перешкоджаючи процесам старіння організму.

Цікавий факт - якщо плід авокадо розрізати і потім з'єднати, він зростеться без будь-яких слідів пошкодження. Все це завдяки унікальним компонентам цього фрукта, які сприяють загоєнню ран і порізів, відновленню клітин організму. Авокадо їдять в сирому вигляді, адже так він максимально зберігає свої корисні речовини і властивості, а також не втрачає ніжний горіховий аромат.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Редька дайкон

Японська редька дайкон, з м'яким смаком і ароматом, - важливий інгредієнт японської кухні. Ця рослина входить до щоденного раціону японців і лідирує за площею посіву серед овочевих культур в Японії. Дайкон сприяє розщепленню жирів, тому в Японії саме з редькою дайкон подають сашимі жирних сортів риби.

Цього класичного правила дотримуються і в ресторанах «Сушия» - тут Вам подадуть рибу на дайконі. Дайкон містить у великій кількості бета-каротин, що зміцнює імунітет, сприяє очищенню організму, виведенню шкідливих чи токсичних речовин. Дайкон - прекрасний лікувальний засіб, особливо при застудах та інфекціях.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Шитакі

Шитакі, м'ясисті делікатесні гриби, надають багатьом стравам японської кухні неповторний екзотичний смак і цінні тим, що вбирають смак інших продуктів, не тамуючи його. Японці люблять гриби шитакі в солодкому вигляді, для цього варять їх у міріні з додаванням соєвого соусу. У «Сушия» ми готуємо ці гриби за класичним японським рецептом і використовуємо їх у ролах і салатах. Шитакі низькокалорійні, містять велику кількість білків та амінокислот, багаті вітамінами і клітковиною.

Перелік унікальних цілющих властивостей грибів шитакі, які в східній медицині використовуються вже давно, досить довгий: зниження рівня холестерину і цукру в крові, зміцнення імунної системи, допомога при хронічній втомі або серцево-судинних захворюваннях. Крім того, японські вчені довели ефективність шитакі при лікуванні раку.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Васабі

Васабі, зелений японський хрін, традиційно використовується як приправа до суші та сашимі. Надзвичайна популярність васабі в поєднанні з сирою рибою пояснюється його сильними антимікробними властивостями. Також васабі стимулює кровообіг. «Сушия» організувала власний імпорт васабі від найбільшого виробника з Китаю, забезпечуючи всі ресторани мережі приправою, яка відповідає загальноприйнятим міжнародним стандартам якості.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Продукти суші-бару та кухні

Рисова локшина

Рисова локшина ідеально підкреслює смак делікатесних страв. Вона має м'який ненав'язливий смак і чудово поєднується з різними морепродуктами, овочами та м'ясом. Низькокалорійні страви з рисовою локшиною стануть справжньою знахідкою для поціновувачів здорового харчування.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Рисовий оцет

Спочатку рисовий оцет використовували як приправу до рису, пізніше він став невід’ємною частиною приготування суші. Рисовий оцет часто застосовують для маринування морепродуктів і як компонент для різних соусів. Він чудово підходить для заправки страв з птиці, риби і для салатів. У складі рисового оцту ряд незамінних амінокислот, вітаміни і мінерали, а саме фосфор, кальцій і калій. Рисовий оцет, як і інші ферментовані продукти, відомий як чудовий антисептик.

Ця популярна заправка сприяє поліпшенню травлення і зміцненню захисних функцій організму, а також сприятливо впливає на серцево-судинну систему і гормональний фон. Рисовий оцет для ресторанів «Сушия» вже більше двох років виробляється в США на заводі, який належить міжнародній японської корпорації. Ми робимо все, щоб Гості наших ресторанів були впевнені в якості продуктів, з яких виготовлені їхні страви.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Рисові чіпси

Рисові чіпси - відмінна закуска і незвичайні ласощі. Опустивши на декілька секунд тонкі пластинки чіпсів у фритюр, або розпечену олію в сковороді, отримуємо легкі, повітряні, хрусткі хлібці, готові до вживання. Рисові чіпси можна вживати з різними соусами, або використовувати як закуску, поклавши на них трохи салату, або бутербродної пасти. Для Гостей ресторанів «Сушия» ми пропонуємо рисові чіпси перевіреного китайського виробника, які самостійно привозимо до України.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Сир тофу

Сир тофу, так званий «соєвий сир», - продукт із соєвого молока, поживна основа для безлічі страв. Цей універсальний продукт японської кухні широко використовується завдяки своєму нейтральному смаку. Сир тофу вживають в натуральному, смаженому, маринованому або копченому вигляді. Тофу - низькокалорійний та високобілковий продукт, багате джерело протеїну. Тофу, через низький вміст вуглеводів, є цінним і корисним продуктом харчування для дієтичної та дитячої кухні.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Соус «Тонкацу»

Соус «Тонкацу» - традиційний овочевий соус до м'ясних страв. Основні компоненти цього соусу - мірін, овочі та соєвий соус. Кожен майстер японської кухні самостійно розробляє рецептуру цього соусу, максимально підкреслюючи їм смак поданих страв.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Соєвий соус

Соєвий соус - найважливіший елемент японської кухні. Він містить безліч мінеральних елементів, вітамінів і амінокислот, яскраво підкреслює смак страв. Вживання соєвого соусу, як і багатьох інших ферментованих соєвих продуктів, істотно знижує ризик серцево-судинних, онкологічних та інших захворювань. Класична японська рецептура, яка зберігається в найсуворішому секреті, передбачає доволі жорсткий і солоний смак соєвого соусу.

Соєвий соус в наших ресторанах - високоякісний продукт, оскільки виробляється однією з найстаріших японських компаній Yamasa (Ямаса), якій майже 400 років. Ми, перші та єдині серед українських ресторанів, спільно з Yamasa розробили унікальну рецептуру соєвого соусу, більш звичного для європейських смаків. Тепер Гості ресторанів «Сушия» можуть використовувати справжній соєвий соус, створений на основі найдавніших традиційних рецептур і завдяки унікальним японським технологіям.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Норі

Норі - це японська назва різних їстівних видів червоних водоростей. Після подріблення водоростей та висушування їх на сітці отримують продукт у вигляді зеленого паперу. Норі найчастіше використовують для приготування суші та ролів, при цьому вони можуть бути гарніром або смаковим додатком для локшини.

Водорості надзвичайно корисні, адже містять велику кількість йоду, заліза, кальцію, фосфору, вітамінів груп A, D і B. Ми суворо контролюємо якість норі для наших ресторанів, оскільки це безпосередньо впливає на якість усіх ролів. Ми тривалий час напряму працюємо з перевіреним виробником з Китаю, який здатний гарантувати високу якість норі.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Рис

Для японської кухні більш прийнятні сорти рису, які характеризуються підвищеною клейкістю. При приготуванні такого рису страва має структуру невеликих грудочок, які зручно їсти за допомогою паличок. Ми використовуємо технологію приготування рису, ідентичну японській. Рис так само промивають, перетирають руками і варять у рисоварці. Відмінність полягає в заправці: японці додають набагато більше солі, а ми звикли до більш солодкої заправки рису.

У «Сушия» ми використовуємо рис японських сортів: він містить високий відсоток крохмалю та ідеально підходить для приготування суші. Для наших ресторанів налагоджено прямі поставки рису, спеціально підібраного для японської кухні, від надійного виробника з Каліфорнії (США), з яким ми працюємо більше 4 років. Каліфорнія демонструє значні успіхи у вирощуванні різних сортів рису для багатьох країн світу, в тому числі Японії.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Місо

Місо - це соєва паста, що використовується в традиційній японській кухні. Місо виробляється шляхом ферментації соєвих бобів і злаків за допомогою спеціального виду грибів. Соєва місо включає великі кількості цинку, заліза, кальцію, вітамінів A і D. Місо використовують для приготування бульйонів і соусів. Бульйони з місо дуже корисні, оскільки сприяють поліпшенню травлення, у першу чергу завдяки тому, що процес ферментації в пасті відбувається постійно.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Локшина «Удон»

Локшина «Удон», яка подається в ресторанах «Сушия», готується виключно з твердих сортів пшениці. Основна відмінність локшини «Удон» від інших видів локшини - при її приготуванні не використовується яйце. «Удон» зазвичай подається гарячим, як суп з локшиною в бульйоні. Локшина «Удон» входить до складу складних страв або подається як самостійна страва, зазвичай у рідкому соусі та з додаванням різних приправ.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Мірін

Мірін - популярний в японській кухні солодко-гострий соус, або навіть рисове вино. Мірін додають до різних страв для незвичайного смакового солодкуватого відтінку та пікантності. Ця приправа може зробити будь-яке м'ясо м'яким і ніжним і поліпшити смакові якості риби і морепродуктів.

Мірін утворюється в процесі природної ферментації бобів, рису, пшениці, тому він є прекрасним антисептиком і підходить саме для сирої риби. Крім того, мірін сприяє травленню, прискорює обмін речовин і покращує самопочуття. Мірін, який ми використовуємо для приготування страв у наших ресторанах вже більше двох років, виробляється в США з використанням японських технологій, оскільки завод належить міжнародній японської корпорації. Саме так ми можемо гарантувати високу якість міріна в ресторанах «Сушия».

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Крем-сир

Вершковий крем-сир складається виключно з натуральних компонентів і не містить добавок. Основні продукти для приготування крем-сиру - молоко, вершки і закваска. М'який вершковий смак крем-сиру прекрасно поєднується з ніжним лососем та рисом.

Крем-сир, який подається в наших стравах, виробляється на найбільшому заводі в США з використанням останніх сучасних технологій. Якість крем-сиру від нашого партнера - одна з найкращих на ринку.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Олія кунжутна

Кунжутна олія - незамінний інгредієнт японської кухні. Ця олія має сильний горіховий аромат, багата на мікроелементи і жирні кислоти, а також має бактерицидні властивості. У стравах нашої кухні ми часто використовуємо кунжутну олію, яка надає глибокий смак і незабутній аромат нашим стравам.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Соус «Теріякі»

Соус «Теріяки» в наших ресторанах готується за класичною японською рецептурою: соєвий соус, мірін і цукор як основа та особливий набір спецій. Соус «Теріяки» також використовується як маринад для м'яса і риби, після чого продукти набувають яскравого смаку. Соус «Теріяки» покращує травлення, нормалізує тиск і дарує заряд енергії, сприятливо впливаючи на нервову систему.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Кунжут

Насіння кунжуту використовується для додання стравам пікантності. Кунжут перевершує багато продуктів за вмістом кальцію. На сході насіння кунжуту вважається продуктом, що продовжує життя і зміцнює дух. Чорний кунжут, який також використовується в нашій кухні, - це неоціненна користь для організму, оскільки здатний знизити рівень холестерину в крові та містить багато вітамінів і жирних олій. Солодкуватий і маслянистий, корисний і смачний, кунжут - прекрасний додаток для завершеності страв у ресторанах «Сушия».
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Кунжут чорний

Насіння кунжуту використовується для додання стравам пікантності. Кунжут перевершує багато продуктів за вмістом кальцію. На сході насіння кунжуту вважається продуктом, що продовжує життя і зміцнює дух. Чорний кунжут, який також використовується в нашій кухні, - це неоціненна користь для організму, оскільки здатний знизити рівень холестерину в крові та містить багато вітамінів і жирних олій. Солодкуватий і маслянистий, корисний і смачний, кунжут - прекрасний додаток для завершеності страв у ресторанах «Сушия».
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Соус «Унагі»

«Унагі» - традиційний японський соус, густий з пікантним, копчено-солоним, злегка солодкуватим смаком. Він використовується для смаженого вугра, морепродуктів, м'яса і овочів та надає стравам незабутнього аромату. Соус «Унагі» в наших ресторанах ми готуємо за японською рецептурою, тому будьте впевнені, що страва під цим соусом смакуватиме по-класичному вишукано.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Риба та морепродукти

Вугор

На відміну від лосося або тунця, вугор практично ніколи не подається сирим, зате його копчена або смажена версія - незмінний інгредієнт різних суші, ролів, салатів, холодних і гарячих закусок, супів. Часто страви з вугром подають із соусом «Унагі», адже саме він здатний повною мірою розкрити смак цього виду риби. Вугор містить велику кількість поліненасичених жирних кислот і протеїнів, що знижують ризик серцево-судинних і нервових захворювань. Ці жирні кислоти також беруть участь в процесі омолодження клітин, а повноцінні білки засвоюються практично повністю і дуже сприятливо діють на організм людини.

Для Гостей наших ресторанів ми знайшли надійних партнерів з Китаю, які вже тривалий час поставляють нам вугор, високо оцінений за смаковими якостями. Цей завод-виробник в Китаї - один з найкращих, що давно зарекомендував себе на міжнародному ринку.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Копчений лосось

Лосось має неймовірно ніжний, м'який смак. Його їдять сирим, вареним, солоним, смаженим, копченим. У низькокалорійному філе лосося є величезна кількість амінокислот, білка, вітамінів і мікроелементів. Крім того, лосось не накопичує шкідливих речовин, а жирні кислоти омега-3, що містяться в рибі, нормалізують рівень холестерину в крові та покращують роботу головного мозку.

Ніжне філе лосося - ключовий продукт наших ресторанів, оскільки ми використовуємо його в більшості страв. Ми пишаємося тим, що наші Гості отримують свіжий і якісний норвезький лосось. Зараз саме Норвегія є основним і надійним постачальником свіжої риби, зокрема лосося, в європейські країни. Швидка доставка з Норвегії та шокове заморожування риби, а також ретельний контроль за умовами перевезень і зберігання риби фахівцями-технологами гарантують свіжість та безпечність нашого ніжного лосося.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Мідії

М'ясо цього молюска майже не містить вуглеводів, зате має високу концентрацію якісного білка, вітамінів В і Е, жирних кислот омега-3, йоду, кальцію і магнію. Завдяки багатому вмісту мідії мають безліч цілющих властивостей: це відмінний антиоксидант, вони покращують обмін речовин, сприятливо впливають на роботу печінки, стимулюють кровотворення, підвищують загальний тонус, зміцнюють імунітет, знижують ризик онкологічних захворювань.

М'ясо мідій, ніжне і солонувате, готується різними способами. Його можна вживати навіть в сирому вигляді, але звичніше обсмажувати або варити. Мідії прекрасно поєднуються з багатьма гарнірами, тому широко використовуються не тільки в японській кухні.

Мідії, що подаються в наших ресторанах, незвичайні: ми привезли їх Гостям на вечерю з далекої Нової Зеландії. Вже декілька років ми працюємо з перевіреними виробниками мідій, і вдячні відгуки наших Гостей - яскраве підтвердження тому, що ми обрали правильних партнерів.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Лосось cвіжий

Лосось має неймовірно ніжний, м'який смак. Його їдять сирим, вареним, солоним, смаженим, копченим. У низькокалорійному філе лосося є величезна кількість амінокислот, білка, вітамінів і мікроелементів. Крім того, лосось не накопичує шкідливих речовин, а жирні кислоти омега-3, що містяться в рибі, нормалізують рівень холестерину в крові та покращують роботу головного мозку.

Ніжне філе лосося - ключовий продукт наших ресторанів, оскільки ми використовуємо його в більшості страв. Ми пишаємося тим, що наші Гості отримують свіжий і якісний норвезький лосось. Зараз саме Норвегія є основним і надійним постачальником свіжої риби, зокрема лосося, в європейські країни. Швидка доставка з Норвегії та шокове заморожування риби, а також ретельний контроль за умовами перевезень і зберігання риби фахівцями-технологами гарантують свіжість та безпечність нашого ніжного лосося.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Ікра летючої риби

Ікра летючої риби - продукт, який використовується тільки в японській кухні. Свіжа ікра летючої риби має червонувато-помаранчевий відтінок, копчено-солонуватий смак, хрустку текстуру. Ікра летючої риби знайшла своє місце в японській їжі тільки в якості «панірування» для різних ролів.

Така ікра використовується як декоративний елемент, який тішить око і заворожує кольором. Технологію виготовлення ікри розроблено більше 500 років тому в Японії, її секрет передавався з покоління в покоління. Ікра летючої риби готується в соусі, зробленому за старовинними рецептами, який і надає ікрі незвичайний аромат і смак.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Гребінець

Морський гребінець - ніжний і солодкуватий на смак. Його часто вживають у сирому вигляді. Морські гребінці входять до складу суші та сашимі та ідеально підходять для салатів з оцтовою заправкою і супів. Цей морепродукт покращує роботу серцево-судинної та ендокринної систем, а також приводить в норму обмін речовин. Гребінець містить велику кількість мінералів, полівітамінний комплекс, що включає поліненасичені омега-кислоти. При цьому він відноситься до дієтичних продуктів: він низькокалорійний, високобілковий та з незначним вмістом вуглеводів.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Червоний окунь

Царем морського світу в Японії вважається морський окунь, який широко застосовується в японських стравах. Філе окуня має яскраво-червоний або рожевий однотонний колір і відрізняється ніжним смаком і грудкуватою структурою, що надає приємну свіжість суші та сашимі. Серед морських риб морський окунь займає одне з перших місць за своїми смаковими якостями.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Тунець

Тунець є одним з основних інгредієнтів японської кухні. Його часто називають «морською телятиною»: темно-червоне ніжне м'ясо за поживністю і вмісту корисних речовин перевершує багато видів риб. Значна кількість білка в тунці - майже 23 відсотки - рекордне серед усіх риб. Він також багатий на вітаміни та всі необхідні для організму амінокислоти.

Тунець - найпотужніший профілактичний засіб, оскільки дозволяє знижувати ризик серцево-судинних та онкозахворювань, покращує роботу нервової і травної системи, має протизапальну дію. Японці споживають більше 60 відсотків тунця, що виловлюється в усьому світі, і зазвичай у сирому вигляді. Тунець, який використовується в стравах наших ресторанів, азіатського походження, а саме з В'єтнаму, Індонезії та Філіппін.

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Креветка

Креветки, один з найбільш популярних морепродуктів, містять велику кількість протеїну і кальцію, цинк, калій, мінеральні солі, йод. Крім того, креветки низькокалорійні і служать джерелом поліненасичених амінокислот омега-3. Регулярне вживання креветок сприяє правильній роботі внутрішніх органів і покращує стан шкіри, волосся і нігтів.

У ресторанах «Сушия» нашим Гостям подаються різні види креветок, а для суші використовується маринована креветка. Ми домовилися з великим виробником із В'єтнаму про власні закупівлі для нашої мережі ресторанів. Цей в'єтнамський завод-виробник добре відомий європейському ринку і є одним з головних постачальників креветки в Європу.

Ресторани «Сушия» першими запропонували Гостям смачні та корисні страви з креветкою, які завжди користуються особливим попитом серед наших Гостей. Адже креветка від виробника завжди смачна, свіжа та корисна

Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Кальмар

Як і інші молюски, кальмари - високобілковий продукт, багатий на поліненасичені жири та мікроелементи, а саме залізо та йод. З сирих кальмарів готують суші та сашимі, також їх маринують, сушать і коптять. Один з найпопулярніших в Японії делікатесів - очищена та висушена тушка кальмара.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Хіяші вакаме

Вакаме - коричнево-помаранчева водорість, яка виростає на підводних скелях. Величезна частка йоду і вітамінів, що містяться в вакаме, і повна відсутність жирів роблять її корисним і здоровим продуктом. Ці водорості мають освіжаючий смак і ніжний аромат. «Сушия» і партнер-виробник вакаме з Китаю співпрацюють вже більше 4 років. Спеціально для наших Гостей ми розробили свою рецептуру хіяші вакаме, що складається з нарізаних маринованих вакаме, ламінарії та інших водоростей. До складу маринаду входять рисовий оцет, кунжутна олія, гострий перець, кунжут.
Подивитись усі страви з цим інгредієнтом

Важливо

Звертаємо вашу увагу на перелік компонентів страв, які потенційно можуть викликати небажані реакції у людей, схильних до алергій:

  • риба, ракоподібні (креветки), молюски та вироби з них – суші, сашимі, роли, супи, салати, гарніри;
  • земляний горіх (арахіс), горіхи (мигдаль, волоський, лісовий, бразильський, макадамія, кеш’ю, пекан, фісташки), насіння кунжуту, гірчиця, що можуть міститись у салатах, соусах, окремих десертах;
  • глютенвмісні злаки (пшениця, жито, ячмінь, овес, спельта, камут), що присутні у стравах у клярі (темпура) та у паніровці;
  • яйця та вироби з них – омлети, млинці, майонез та соуси на його основі, меренги (бізе), кляр (темпура), паніровка, супи, гарніри, десерти;
  • молоко (лактоза) та молоковмісні продукти – соуси, десерти, морозиво, млинці;
  • соєві боби – місо-супи, страви з сиром тофу.

Якщо в вас чи ваших дітей траплялись алергічні реакції на харчові продукти, будь-ласка, будьте обачні із вживанням страв, що містять вищеназвані інгредієнти. Наше меню насичене та різноманітне – ви з легкістю знайдете смачну альтернативу, яка принесе вам  та вашим близьким задоволення.

Смачного із «Сушия»!

{#Создатель колективного заказа удалил вас с корзины#}
Ви не можете оформити замовлення поки всі ваші друзі не збережуть кошика
Вы уже сохранили свою корзину и больше не можете добавлять товары

+380 (97) 722 5555 +380 (66) 525 5555

delivery@sushiya.ua

Контакти →

+380 (44) 225 5555

Показати всі номери Приховати всі номери
  • Доставка суші
  • Ресторани
  • Компанія
Увійти

Ua

Ru En
Місто доставки:
Обробка замовлень: з 11:00 до 23:00

Замовити суші*

+380 (44) 225 5555

Ua

Ru En