Сезон персональних знижок на ОККО

Заправлятись на ОККО особливо вигідно, адже тут діють персональні знижки.

Як дізнатись розмір знижки?

Умови надання персональних знижок – індивідуальні. Власникам зареєстрованих карток Fishka інформація про знижку надходить SMS або Viber-повідомленням. Незареєстровані та нові клієнти отримають свою пропозицію після реєстрації картки Fishka.

Як отримати знижку?

Після виконання акційних умов знижка нараховується балами на картку Fishka, які додаються до загального балансу. За 24 години після заправки бали стануть доступними для списання на пальне або будь-які товари та послуги на АЗК (крім алкоголю, тютюну, полісів страхування, GSM). Щоб списати бали, потрібно пред’явити на касі АЗК основну картку Fishka і підтвердити списання, ввівши PIN-код – 4 останні цифри номеру телефону, на який зареєстровано картку Fishka або PIN-код картки Fishka, отриманий в Sms.

Як збільшити персональну знижку?

Ви може збільшити персональну знижку, купуючи при заправці улюблені товари у магазині та кафе.

Отримуйте балами на картку Fishka:
+50 коп./л за бургер з будь-яким напоєм «Pepsi» 0,5 л
+50 коп./л за хот-дог XXL з будь-якою кавою або чаєм
+50 коп./л за донат з будь-якою кавою або чаєм

Максимальний розмір додаткової знижки: 1 грн/л.
Бали стають доступні до використання через 24 години після покупки.

Деталі

Зверніть увагу

Акція діє з 16.10.2018р. до 31.01.2019р. у мережі діючих АЗК «ОККО» по всій території України (крім АР Крим).

Вказана у спеціальній пропозиції знижка від існуючих цін у розмірі від 0,1 грн до 4 грн зараховується на рахунок кожного зареєстрованого учасника програми лояльності Fishka у зв’язку з придбанням окремих наявних товарів в мережі діючих АЗК «ОККО» на всій території України (за винятком АР Крим). Умови надання спеціальних пропозицій (в т.ч. конкретне співвідношення розміру спеціальної пропозиції – знижки, яка надається на окремо вказані наявні товари та послуги, до існуючих цін) визначаються для кожного зареєстрованого учасника програми лояльності Fishka, дізнатись про них можна з смс/viber-повідомлення або в продавця-консультанта на АЗК. Можливість збільшення розміру знижки (від існуючих цін на наступне придбання зазначених товарів та послуг) на суму 50 коп., помножену на кількість куплених літрів визначеного пального, надається за умови придбання поєднання товарів з наявного на АЗК (в магазині або кафе) асортименту з наявного на АЗК (в магазині або кафе «Hot cafe») асортименту разом з пальним (одним чеком) або наступним після придбання пального чеком не пізніше ніж 23:59 (за київським часом) доби при виконанні встановлених умов щодо купівлі таких товарів у місці дії спеціальних пропозицій. Максимальне збільшення розміру вказаної знижки становить 1 грн. При виконанні вищевказаних умов нарахування балів Fishka для отримання знижки за стандартною схемою не здійснюється. Деталі – за номером гарячої лінії Fishka 0 800 505 118.

м'я буде змінено протягом 3 днів
після перевірки модератором.