This version of the page http://www.uapp.org/news_uapp.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-30. The original page over time could change.
Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ) / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)

  • 21 грудня 2018Роздержавлення: для тих, хто не встиг

    Що робити тим виданням, які не встигають завершити реформування до 31 грудня 2018 року? Відповідає Голова Держкомтелерадіо України.


    Докладнiше
  • 23 листопада 2018Відкритий лист Президенту України: НСЖУ й видавці вимагають звільнити гендиректора Укрпошти

    Національна спілка журналістів України, профільні медіа-об’єднання Українська асоціація медіа бізнесу і Асоціація «Незалежні регіональні видавці України» та редакції українських газет і журналів звертаються до Президента України з вимогою звільнити керівника ПАТ «Укрпошта» Ігоря Смілянського.


    Докладнiше
  • 4 грудня 2018Працювати з аудиторіями потрібно фахово, і саме співпраця дозволяє робити якісні проекти.

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала в місті Біла Церква Київської області редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – які зміни у взаємодії сторін і необхідні, і потрібні. Адже від медіа очікують активності у поширенні актуальної для мешканців інформації, а медіа шукають нові способи заробити собі на життя.

     

     


    Докладнiше
  • 27 листопада 2018СПІЛЬНЕ ЗВЕРНЕННЯ Асоціації «Незалежні регіональні видавці України», Національної спілки журналістів України, Української Асоціації Медіа Бізнесу щодо чергової спроби криміналізації наклепу

    20 листопада 2018 року, було зареєстровано законопроект №9306, яким вже не вперше пропонують криміналізувати наклеп. Ініціаторами такого законопроекту є Микола Паламарчук, Артур Палатний та Олег Велікін.

     


    Докладнiше
  • 23 листопада 2018Людям дуже важливо знати експертну думку голови ОТГ та дізнаватися про те, що зроблено, з перших вуст.

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала в Ізюмі Харківської області редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – які зміни у взаємодії сторін і необхідні, і потрібні. Адже від медіа очікують активності у поширенні актуальної для мешканців інформації, а медіа шукають нові способи заробити собі на життя.

     

     


    Докладнiше
  • 23 листопада 2018Якщо роздержавлені медіа «не витягнуть» сьогоднішні завдання – прийде хтось сильніший.

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала в Харкові редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – які зміни у взаємодії сторін і необхідні, і потрібні. Адже від медіа очікують активності у поширенні актуальної для мешканців інформації, а медіа шукають нові способи заробити собі на життя


    Докладнiше
  • 23 листопада 2018«Подумаємо, як розвинути роздріб та вийти на сусідні райони»

    Редактори роздержавлених газет Хмельницької та Рівненської областей про семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту у Хмельницькому

     


    Докладнiше
  • 17 листопада 2018Сприяємо в залученні грантових коштів

    Маєте ідею для грантової заявки, але не знаєте як її правильно оформити?

     


    Докладнiше
  • 2 листопада 2018Громаді та медіа важливо гуртуватися - у широких проектах Результати Дискусії за кавою у Сватовому

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала у Сватовому Луганської області редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – що саме працює, а що потребує оновлення у взаємодії між сторонами. Де-факто говорили про те, чому бізнесу важливіше переклеїти цінники, аніж обговорити з медіа та владою варіанти розвитку взаємодії, але, разом із тим, як медіа реально допомагають громадянам щодня, і яким чином усім учасникам діалогу варто крок за кроком вибудовувати нову технологію взаємодії у сучасних реаліях життя і громади, і медіа.

     


    Докладнiше
  • 2 листопада 2018Місцеві медіа – корисні для мешканців, і тому багато доказів Результати Дискусії за кавою у Сєвєродонецьку

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала у Сєвєродонецьку Луганської області редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – що саме працює, а що потребує оновлення у взаємодії між сторонами. Де-факто говорили про те, чому старий формат «взаємодії» між владою та медіа варто «списати» та якнайшвидше перейти до нових відносин, побудованих на взаємній користі для самих газет, ОТГ та мешканців. Як само – розповідали самі учасники дискусії.

     


    Докладнiше
  • 2 листопада 2018Буде більше спілкування та взаємодії – кориснішими для громад будуть місцеві медіа Результати Дискусії за кавою у Краматорську

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала у Краматорську Донецької області редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – що саме працює, а що потребує оновлення у взаємодії між сторонами. Де-факто говорили про те, чому сьогодні громади створюють власні ФБ сторінки, і як локальні видання можуть покращити свою взаємодію з ОТГ та місцевим бізнесом для того, щоб бути і більш цікавими людям, і більш сталими.

     


    Докладнiше
  • 5 листопада 2018Приєднуйтесь до дискусії за кавою в Ужгороді та Хусті

    Запрошуємо редакторів місцевих медіа Закарпатської області на Дискусію за кавою: «Нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад»

     


    Докладнiше