This version of the page http://www.uapp.org/conferences.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-30. The original page over time could change.
Конгреси, конференції / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Конгреси, конференції

  • 4 грудня 2018МЕДІА-НІШІ: ЯК РЕДАКЦІЯМ ЗДОБУВАТИ ДОВІРУ, ПОПУЛЯРНІСТЬ І ГРОШІ

    West Media Forum 2018 буде корисний медійникам, які шукають для своїх команд нові ідеї! Нішевий контент сьогодні у тренді і спікерами виступлять успішні практики, у яких вийшло зробити цікавий і затребуваний продукт.
    Мова буде йти про такі напрямки, як ділова, кулінарна, екологічна, історична, літературна, розважальна журналістика тощо.


    Докладнiше
  • 9 листопада 2018"Споживач і медіа: нові правила гри чи гра без правил"

    Українська Асоціація Медіа Бізнесу запрошує професіоналів ринку реклами взяти участь у Конференції «Споживач і медіа: нові правила гри чи гра без правил»


    Докладнiше
  • 7 вересня 2018Save the date: Медіа-конференція «Конструктивна журналістика: Як медіа в регіонах виконати місію контролю над місцевими видатками?»

    27 вересня запрошуємо вас на Медіа-конференцію «Конструктивна журналістика: Як медіа в регіонах виконати місію контролю над місцевими видатками?»

     


    Докладнiше
  • 17 серпня 2018Известна дата проведения Новомедиа Форума 2018. Началась регистрация

    В Киеве 2-3 ноября пройдет главное журналистское событие осени – Новомедиа Форум. Тема и название в этом году  - "True журналистика". Ивент разместится в комплексе Nivki Hall. Более тридцати топовых украинских и иностранных журналистов и медиа-менеджеров станут спикерами Форума. 1 августа началась регистрация.

     


    Докладнiше
  • 13 липня 201819 липня – прес-сніданок «Півроку на роздержавлення: під ризиком зникнення 528 видань»

    19 липня (четвер) Центр демократії та верховенства права спільно із «Детектором медіа» проведуть прес-сніданок «Півроку на роздержавлення: під ризиком зникнення 528 видань», під час якого будуть обговорюватися перспективи та проблеми процесу реформування державних та комунальних видань в Україні. Захід відбудеться у прес-залі «Реанімаційного пакету реформ» о 10:30.


    Докладнiше
  • 10 липня 2018Гендерний медіа-форум у Тернополі

    Волинський прес-клуб, Гендерний центр Волині, Незалежна громадська мережа прес-клубів України та Програма «У-Медіа» (Інтерньюс) запрошують журналісток і журналістів Тернопільської, Волинської, Рівненської, Хмельницької, Чернівецької, Івано-Франківської, Закарпатської та Львівської областей на Гендерний медіа-форум, який відбудеться 20 липня 2018 р. у Тернополі.


    Докладнiше
  • 9 липня 2018Гендерний форум для регіональних медіа у Харкові

    Волинський прес-клуб, Гендерний центр Волині, Незалежна громадська мережа прес-клубів України та Програма «У-Медіа» (Інтерньюс) запрошують журналісток і журналістів Харківської, Сумської, Дніпропетровської, Полтавської, Донецької та Луганської областей на Гендерний медіа-форум, який відбудеться 13 липня 2018 р. у Харкові.

     

    Докладнiше
  • 31 травня 2018Захід Незалежної медійної ради в Одесі

    1 червня у Одесі Незалежна медійна рада проведе круглий стіл «Медіа та Одещина: національні виклики та регіональні проблеми», присвячений обговоренню проблем, з якими стикаються регіональні медіа на Одещині при підготовці журналістських матеріалів. Участь за реєстрацією. 


    Докладнiше
  • 16 травня 2018Конкурс статей та блогів “Трансформація вугільних регіонів”

    Центр екологічних ініціатив “Екодія” оголошує конкурс статей та блогів, що присвячені темі трансформації вугільних регіонів України: переходу від традиційної видобувної промисловості до відновлюваних джерел енергії, розвитку енергоефективних та сучасних екологічних технологій,  успішним прикладам вирішення місцевих екологічних та соціальних проблем.


    Докладнiше
  • 11 травня 2018Лекторій «Свобода слова в умовах безпекових викликів: чому не можна її обмежувати»

    У вільному суспільстві не може бути виправдань брехні чи напівправді, чим би вони не прикривалися: війною або намаганням бути такими собі «дуже патріотичними» українцями/ками.


    Докладнiше
  • 27 квітня 2018Журналістика у період війни та політичної турбулентності (дискусія)

    Запрошуються професійні та громадські журналісти на зустріч із кінорежисером та журналістом, колишнім директором естонського суспільного телебачення Ільмаром Раагом. Участь за умов реєстрації. Дедлайн - 30 квітня 2018 року, 18:00. 


    Докладнiше
  • 6 квітня 201813 квітня : IX конференція «Нові медіа – нові можливості»

    13 квітня 2018 року у Києві, відбудеться ІХ конференція «Нові медіа - нові можливості :2018»,


    Докладнiше