Волинські лісівники доставили допомогу бійцям 14-ї ОМБР та передали новорічні подарунки дітям, які живуть на лінії розмежування

Учора, 21 грудня, волинські лісівники повернулися додому. Позаду, 19-20 грудня, підготовка і дорога на Схід. Ще за тиждень до того розпочався активний збір коштів для закупівлі найнеобхіднішого волинським військовим. Внесок у розмірі 100 грн зробив майже кожен із понад 3000-тисячного колективу лісівників. Тож сума загалом вийшла чимала – більше 250 тис. грн. На зібрані кошти  вдалося закупити дизельні генератори, акумуляторні батареї, кабелі, бензопили, мастила, новорічні подарункові набори. Традиційно лісівники взяли із собою консервну продукцію власного виробництва лісогосподарських підприємств та різдвяні деревця у горщиках. Адже зовсім скоро – Новий рік. І свято має прийти до всіх.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Шацький національний природний парк відсвяткував 35-річчя ФОТО ВІДЕО

Урочистості з нагоди ювілею відбулися учора, 21 грудня. Привітати колектив прибув заступник голови Держлісагентства Володимир Бондар.

Серед присутніх на святі – начальник Волинського ОУЛМГ Олександр Кватирко, директор Шацького лісового коледжу ім. Валентина Сулька, керівники Парку усіх років, колектив підприємства, ветерани галузі.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Володимир Бондар: «Мені приємно, що волинські лісівники зробили суттєвий крок у напрямку розвитку переробки» ФОТО ВІДЕО

Сьогодні, 21 грудня, у державному підприємстві «Камінь-Каширське лісове господарство» Волинського обласного управління лісового та мисливського господарства було запущено в роботу нову сучасну лінію з переробки деревини. Це вже третій аналогічний об’єкт, якому дали старт лісівники Волині протягом останніх двох місяців року.

Продовжити читання→

Posted in Новини

У Ківерцях запрацювало перше шкільне лісництво при міській школі ФОТО ВІДЕО

На Волині, в Ківерцях, відкрили першу міську школу лісництва, добровільне творче об’єднання учнів, при місцевій загальноосвітній школі №4.

Зелену символічну стрічку перерізали у день Святого Миколая, 19 грудня. Ініціаторкою створення такої школи була юристка Ківерцівського лісгоспу Ірина Леошик, яка сподівається, що вивчати та садити ліс дітям сподобається.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Солодощі та іграшки – традиційно головні дитячі бажання, або Як і кого волинські лісівники привітали з Днем Святого Миколая

У свято Миколая, коли всім особливо хочеться дива, волинські лісівники традиційно відвідують підопічні заклади чи родини. Такі закріплені за кожним колективом лісогосподарського підприємства Волинського ОУЛМГ. Лісівники несуть діткам те, про що вони мріють або навіть попросять.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Техніка лісогосподарських підприємств щодня працює як на лісових, так і на сільських дорогах. Сніговий фоторепортаж

Цьогорічна зима вже кілька днів поспіль тішить інтенсивними снігопадами та заметілями. І…  заторами на засніжених дорогах.

Через сніжну погоду ускладнено рух навіть на дорогах державного значення. Тож говорити про ситуацію на сільських шляхах особливо не доводиться.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Черемському природному заповіднику сьогодні 17 

19 грудня 2001 року Указом Президента України в північній частині Маневицького району Волинської області, в межиріччі Стоходу та Веселухи, в зоні Пінських боліт, на межі з 30-кілометровою зоною Рівненської АЕС – було створено перший в області природний заповідник – Черемський (ЧПЗ).  Тож цього року він відзначає своє сімнадцятиліття.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Держлісагентство та Німецько-Український агрополітичний діалог активізують співпрацю щодо національної інвентаризації лісів

Сьогодні відбулася зустріч заступника Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимира Бондаря з керівником Німецько-Українського агрополітичного діалогу (APD) Фолькером Зассе та відповідальним за лісовий компонент проекту Сіманом Юрком.

Продовжити читання→

Posted in Новини

Серед камінь-каширських лісівників – учасники АТО (ВІДЕО)

З самого початку неоголошеної війни на Сході України серед волинян, які пішли обороняти цілісність держави та її кордони, були і працівники державних лісопідприємств – лісничі, майстри лісу, водії… На місцях колективи лісівників підтримували українське військо  і добровольчі формування технікою, продуктами харчування, спецодягом, пиломатеріалами. Серед працівників галузі – 62 атовці. Про камінь-каширських патріотів – у сюжеті… Продовжити читання→

Posted in Новини