УНІКАЛЬНИЙ ТЕРУАР
 
КЛАСИЧНА ШАМПАНІЗАЦІЯ
 
ПРОФЕСІОНАЛИ РЕКОМЕНДУЮТЬ

«Артвайнерi»

«Артвайнерi» – найбільше підприємство в Східній Європі з виробництва ігристих вин класичним пляшковим методом. Увесь цикл виробництва в «Артвайнерi» розташований на глибині більше 72 метрів у підземних гіпсових тунелях, що цілий рік зберігають унікальні мікрокліматичні умови – постійну температуру і вологість.

Загальна площа підземних штолень, у яких одночасно зберігається 30 млн. пляшок артемівського ігристого вина, складає понад 25 га. Перевірені часом традиції виробництва, а також новітні технології й устаткування дозволяють виробляти ігристе вино за якістю порівняне з продукцією кращих світових виробників.

Ось вже більш ніж півстоліття – завдяки високим стандартам якості, орієнтації на споживача, впровадженню інноваційних методів виробництва, єдності і професіоналізму команди – підприємство по праву вважається лідером галузі.

31.10.2018

«Артемівське» біле брют – краще ігристе вино 2018 року

За підсумками дегустаційного конкурсу Міжнародної виставки Wine&Spirits-2018, «Артемівське» біле брют визнано найкращим ігристим вином, виробленим за класичною технологією.

детальніше
24.08.2018

З Днем Прапора та Днем незалежності України!

Шановні друзі! Щиро вітаємо усіх вас з Днем Прапора та Днем незалежності України! Від щирого серця зичимо вам здоров’я, щастя, миру, злагоди, процвітання та стабільності в незалежній Україні! Зі святом Вас!

детальніше
04.08.2018

4 серпня шампанському виповнюється 350 років!

Цього року 4 серпня весь світ святкує 350-річчя існування шампанською технології виробництва ігристого вина. У всьому світі її називають «класичной». Цей унікальний метод був створений у французькій Шампані в середині XVII ст. Через сто років класичний метод виробництва ігристих вин став масовим і поширився по всьому світу. Традицію відзначати це свято – День народження Шампанського ввели у Франції в ХХ столітті.

детальніше