This version of the page http://bnv.ua/ua (185.67.1.138) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-23. The original page over time could change.
Кращий вибір басейнів в Україні - БНВ Басейни

БАСЕЙНИ

SPA БАСЕЙНИ

НАКРИТТЯ

НАВІСНЕ ОБЛАДНАННЯ

КРАЩІ РОБОТИ КОМПАНІЇ Б.Н.В. БАСЕЙНИ

НАШІ ВДЯЧНІ КЛІЄНТИ

Ми допомогли багатьом підприємствам, готелям, ресторанам побудувати чудові басейни. Будьте і Ви разом з нами!

НАШЕ ПОРТФОЛІО

Місією компанії Б.Н.В. Басейни є створення сучасних і якісних басейнів для занять плаванням і оздоровлення українців. За роки розвитку нашої компанії ми побудували більше 6000 частних і комерційних басейнів по всій країні. Десятки тисяч дітей і дорослих мають можливість зміцнити здоров’я і насолодитися відпочинком біля басейну. Оздоровчі центри, спортивні клуби, готелі, пансіонати і центри реабілітації – понад 300 установ по всій країні мають професійні водні об’єкти, створені компанією Б.Н.В. Басейни.

Не секрет, що басейн в житті сучасної людини виконує не тільки оздоровчу функцію. Басейн це також об’єкт для відпочинку і місце для проведення вільного часу. Потреби нового покоління диктують підвищені вимоги до комфорту і рівню безпеки його відвідувачів. Ви можете не тільки купити басейн. Компанія Б.Н.В. Басейни надає послуги з комплектації басейнів аудіосистемами, виконує роботи по архітектурному підсвічуванню басейну і прилеглої території. Навіть якісно виконаний  водний  об’єкт не буде мати закінчений вигляд без грамотно організованої босоніжної зони і впорядкованогї присадибної ділянки.

ГОТОВІ КОМПЛЕКТИ ВІД КОМПАНІЇ Б.Н.В. БАСЕЙНИ

ГОТОВІ РІШЕННЯ

НА НАЙПОПУЛЯРНІШІ БАСЕЙНИ. КІЛЬКІСТЬ АКЦІЙНИХ ПРОПОЗИЦІЙ ОБМЕЖЕНА

ЩО МИ МОЖЕМО

 Бажаєте купити басейн, накриття або фонтан у компанії Б.Н.В.?

Компанія Б.Н.В. Басейни – це національний лідер на ринку виробництва та продажу басейнів. Купити басейн у нас це отримати спектр послуг. Компанія здійснює повний цикл робіт, починаючи від дослідження стану ґрунту на ділянці і проектних робіт, закінчуючи установкою басейну з повним комплектом устаткування і сервісним обслуговуванням.

Цінний практичний досвід, наявність власних заводів з виробництва басейнів, партнерські відносини з провідними виробниками обладнання з Німеччини, Франції, США дозволили нам стати першою компанією в Україні, яка, спеціалізується на будівництві бетонних, природних, поліпропіленових і збірно-щитових басейнів, продажу та установці скловолоконних і композитних чаш, гідромасажних СПА. Кожен тип басейну комплектується індивідуальним набором основного і додаткового обладнання, необхідним типом накриття. Купити басейн можна в будь-якій комплектації.

У штат компанії Б.Н.В. Басейни входять тільки високопрофесійні фахівці та майстри, які розробляють дизайн, проектують, встановлюють басейни і здійснюють гарантійне обслуговування.

Щоб стати ближче до клієнта і оперативно реагувати на всі запити ми відкрили представництва компанії в кожному регіоні України. Купити басейн для будинку або дачі в Києві, Львові, Дніпрі, Запоріжжі та інших містах України без посередників тепер можливо з компанією Б.Н.В. Басейни.

Є питання?

Купити басейн готовий або побудувати капітальний бетонний басейн? Як вибрати фільтраційне устаткування і спосіб знезараження води? Як правильно зробити консервацію вуличного басейну на зиму і відкрити купальний сезон навесні? На всі ці питання дадуть відповідь фахівці компанії Б.Н.В. Басейни з 24-х річним досвідом у сфері будівництва і обслуговування водойм.

Накриття для басейнів – це невід’ємний елемент вуличного басейну, який підбирається індивідуально з урахуванням типу і конфігурації водойми. Купити павільйон для басейну, ролетні, батутні або полівінілові накриття в Києві, Львові, Дніпрі або будь-якому іншому місті України ви завжди можете, звернувшись в нашу компанію.

Ще одним ексклюзивним рішенням, що дозволяє оптимізувати витрати на установку та експлуатацію басейнів є навісна система фільтрації. Все основне обладнання для роботи басейну: фільтр з насосом, протитечія і пристрій для обігріву встановлюються в єдиному пластиковому коробі, який кріпиться на борт і не вимагає окремого технічного приямку. Крім основного обладнання, в навісну систему можливо встановити до 8  додаткових функцій: підсвічування, озонування, УФ-опромінення.

Задоволення від басейну не буде повним без благоустрою прилеглої території. Тому компанія Б.Н.В. Басейни пропонує комплекс робіт з ландшафтного дизайну. Терасна дошка, натуральний камінь і інші матеріали для обробки босоніжної зони, фонтани, водоспади і водні атракціони зроблять вашу садибу  не просто унікальним архітектурним об’єктом, але і в багато разів збільшать його вартість. Ми пропонуємо купити басейн Вашої мрії.

Бажаю більше інформації!

Зателефонувати: (067)617-80-75

Гаряча лінія

0-800-502-901

ТЕЛЕФОНУЙТЕ НАМ З 9-00 ДО 18-00 І МИ ВІДПОВІМО НА ВСІ ВАШІ ЗАПИТАННЯ!

*дзвінки зі всіх телефонів безкоштовні