This version of the page http://www.arthousetraffic.com/ua/films/frantz/ (89.184.82.74) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-21. The original page over time could change.
Франц - Arthouse Traffic

ФЕСТИВАЛІ І ПРЕМІЇ:

– Премія Марчелло Мастрояні за кращу жіночу роль, Венеціанський кінофестиваль, 2016

Франц

Frantz
Франц
З 17 Листопада 2016
Країна: Німеччина, Франція, 2016
Жанр: мелодрама
Режисер: Франсуа Озон («8 жінок», «Басейн»)
У ролях: П'єр Ніне («Ів Сен-Лоран»), Паула Бір, Сиріл Клер, Йохан фон Бюлов

Події відбуваються після закінчення Першої світової війни. Німкеня Анна щодня приходить на могилу свого нареченого Франца, який загинув у Франції. Одного разу вона бачить француза, який теж приніс квіти на могилу її коханого. Поява цього юнака кардинально перевертає життя героїні... В основі сюжету – картина Ернста Любича початку 30-х років минулого століття «Недоспівана колискова».


ТРЕЙЛЕР
КАДРИ З ФІЛЬМУ


Твитнуть

МАТЕРІАЛИ ФІЛЬМУ

прокатне посвідчення (PDF)→ завантажити

АФИША (ОРИГИНАЛ, JPG)→ завантажити

ТРЕЙЛЕР (MOV)→ завантажити

ПРЕС-КІТ (PDF)→ завантажити

КАДРИ У ПОЛІГРАФІЧНІЙ ЯКОСТІ (ZIP-АРХИВ)→ завантажити

НЕЗАБАРОМ НА ЕКРАНАХ

НАЙКРАЩI АРТ-ФIЛЬМИ РОКУ – 2018

Дата релізу: 27 Грудня 2018

Arthouse Traffic представляє добірку найкращих фільмів року, що минає – до неї увійшли фільми-події, лауреати міжнародних кінофестивалів та кінопремій. Ексклюзивні покази будуть проходити в кінотеатрі «Жовтень».

Сільвіо та інші

Дата релізу: 03 Січня 2019

Тиран і жартівник, гедоніст і романтик, скандальний політик та мільярдер – Сільвіо Берлусконі став іконою для італійських нуворишів.

Янгол

Дата релізу: 10 Січня 2019

Буенос-Айрес, 1971 рік. Карлітос – гарненький підліток з обличчям ангела. Він звик завжди отримувати все, що захоче. У старших класах він зустрічає Рамона: незабаром вбивства стають для парочки способом самовираження. Засновано на реальних подіях.

Зелена книга

Дата релізу: 24 Січня 2019

Історія, заснована на реальній дружбі. Простого вишибалу наймають у якості водія на час туру одного з найкращих джазових піаністів світу – афроамериканця – півднем США, де панують расистські погляди.

Звір

Дата релізу: 31 Січня 2019

Молл зустрічає своє перше кохання в неспокійний час – островом нишпорить серійний вбивця. Паскаль з'являється нізвідки та стає для неї втіленням свободи. Молл доводиться обирати: бути разом з Паскалем проти всіх або залишитися на стороні більшості.

ВЕЧОРИ ФРАНЦУЗЬКОГО КІНО – 2019

Дата релізу: 31 Січня 2019

Щорічний фестиваль найгучніших французьких кінопрем'єр.