This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php (212.1.70.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-18. The original page over time could change.
Публічна бібліотека імені Лесі Українки
Мобільна версія Версія для слабозорих

НОВИНИ ТА ПОДІЇ

Анонс! "Іде святий Миколай"


Анонс! Запрошуємо на тематичний вечір "Святий Угодник і Чудотворець"


Анонс! Запрошуємо на тренінг


"В кожній музиці – Бах, в кожному з нас – Бог"

16-12-2018 У бібліотеці відбулося чергове засідання Клубу шанувальників музики "Душу музикою омий", яке було присвячене  великому німецькому композитору, органісту, одному із творців світової музичної класики Йоганну Себастьяну Баху.

Народився композитор у 1685 році в невеликому німецькому містечку Айзенах. Перші навички гри на скрипці отримав від батька, скрипаля і міського музиканта. Хлопчик мав чудовий голос (сопрано) і співав у хорі міської школи. Ніхто не сумнівався у його майбутній професії: маленький Йоганн мав стати музикантом.

Але його геніальна творчість не була по-справжньому оцінена сучасниками. Користуючись славою як органіст, він за життя не привернув належної уваги як композитор. Про його творчість не було написано жодної серйозної роботи, лише незначна частина творів була опублікована. Після смерті Йоганна Баха його рукописи припадали пилом в архівах, багато безповоротно загубилися, а ім’я композитора забулося.


Більше статей...

  • 14 грудня – День вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС
  • Тренінг "Основи проектного менеджменту та фандрейзингу"
Powered by Web-It.kiev.ua