This version of the page http://kpi.ua/ntb (77.47.133.222) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-14. The original page over time could change.
НТБ | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

НТБ



Науково технічна бібліотека ім. Г.І. Денисенка

Директор бібліотеки: Бруй Оксана Миколаївна
Адреса бібліотеки КПІ ім. Ігоря Сікорського: 03056, Київ, пр. Перемоги, 37.
Тел./факс: +38 (044) 236-30-72
Е-maіl: direction[at]library.kpi.ua
Cоціальні мережі: FB



[10.12.2018 | 10:00 - 17:30] IV молодіжний форум з прав людини

Запрошуємо студентів КПІ ім. Ігоря Сікорського взяти у часть у IV молодіжний форум з прав людини, який відбудеться 10 грудня 2018 року з 10:00 до 17:30 в приміщенні Науково-технічної бібліотеки ім. Г.І. Денисенка. Вхід вільний!



Зустріч з авторами проектів-переможців міського конкурсу Громадського бюджету

Керівники університету 21 листопада зустрілися з авторами проектів-переможців цьогорічного міського конкурсу Громадського бюджету (Бюджету участі). В нашому університеті таких проектів дванадцять. Отож обговорено нагальні питання впровадження ідей, що їх згенерували студенти та викладачі КПІ ім.



Презентація книги «В поисках истины: они опережали время»

22 листопада в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулася презентація книги «В поисках истины: они опережали время» і зустріч з її автором Іваном Олійником.



Всеукраїнський диктант 2018

У День української писемності та мови, 9 листопада, всі охочі вже в сімнадцяте мали нагоду написати радіодиктант національної єдності. Цього року він називався "Наші пісні". Текст прочитав доцент Київського університету ім. Б.Грінченка, теле- і радіоведучий Олександр Авраменко.



Досліджуємо Шулявку

В останні дні жовтня відбулося чергове засідання циклу історичних студій "Think about it", що започаткувала Науково-технічна бібліотека імені Г.І. Денисенка до ювілею нашого університету.



[з 15.11 до 12.12.2018] Курс відкритих лекцій «Академічна ДоброЧесність: правила гри чи справа честі»

Факультет соціології та права і Науково-технічна бібліотека ім. Г.І. Денисенка запрошують студентів та викладачів КПІ ім. Ігоря Сікорського на курс відкритих лекцій «Академічна ДоброЧесність: правила гри чи справа честі».



[13.11.2018 | 15:00] Науково-практичний семінар «Scopus досліднику: нові рішення для ефективного пошуку наукової інформації»

Бібліотека КПІ запрошує дослідників та усіх охочих відвідати науково-практичний семінар «Scopus досліднику: нові рішення для ефективного пошуку наукової інформації», що відбудеться 13 листопада 2018 р. о 15:00.

Цільова аудиторія:науковці, викладачі, аспіранти, студенти.



Cтартап – це легко!

11 жовтня в Бібліотеці КПІ ім. Ігоря Сікорського відбулась цікава і надихаюча лекція "Стартап – легко!" Спікер – Олексій Мась – керівник Innovation Lab у "Київстар", радник президента "Київстар" з ІТ та Digital, людина з багатим досвідом створення успішних і відомих стартапів.



Оновлення зали історії КПІ ім. Ігоря Сікорського в НТБ

Протягом ювілейного для університету року Науково-технічна бібліотека імені Г.І.Денисенка  проводила низку заходів для відзначення цієї важливої дати: історичні лекції, книжкові виставки, публікації та виступи в пресі і на радіо.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів