This version of the page http://www.lvivpost.net/zdorovya/n/38707 (195.211.84.14) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-13. The original page over time could change.
Чи дійсно чоловікам легше скинути зайві кілограми? - Львівська Поштa

Чи дійсно чоловікам легше скинути зайві кілограми?

“За святкові дні набрав кілька зайвих кілограмів, тому час братися за здоров’я та фігуру. Думаю, що для мене то не проблема, хоча дружина каже, що швидко мені це зробити не вдасться. До речі, десь читав, що чоловікам легше скинути надлишкову вагу. Скажіть, будь ласка, чи це правда, які фізичні вправи найефективніші для втрати ваги?” Олег Прищ, м. Львів

Ольга Шведа №3 (1913), субота, 14 січня 2017
Іван Смолій, спортивний тренер:
– Схуднути можна досить швидко, але це не повинно завдати шкоди організму. Загалом чоловіче схуднення має кілька особливостей. З практики знаю, якщо чоловік вирішив схуднути, то доводить цю справу до кінця. Крім того, чоловіки не такі імпульсивні, як жінки, тож їм набагато легше встояти перед різними смаколиками. Хоча є інші чоловіки, які часто починають тренування, але їх несерйозність, лінощі, намагання уникнути фізичних навантажень разом із небажанням відмовити собі в смачній їжі часто призводять до того, що процес схуднення затягується аж до повного припинення.
А тепер про те, що ви питали: справді, чоловіки втрачають вагу швидше, аніж жінки. Річ у тім, що вони мають більше м’язової тканини, яка спалює велику кількість калорій. Тому перші три місяці чоловіки худнуть із неймовірною швидкістю. Однак потім цю планку потрібно втримувати. Для цього варто менше їсти і більше рухатися. Їжа при цьому має бути різноманітною: супи, другі страви, салати, овочі та фрукти, побільше води (але не газованих напоїв). 
Що стосується фізичних навантажень, то для схуднення потрібні навантаження помірної інтенсивності. Чергуйте аеробні вправи, які включають і кардіовправи, і силові тренування, які вкупі з правильним харчуванням допоможуть прибрати зайві сантиметри на талії. Якщо ж не маєте часу на спортзал, робіть більше піших прогулянок та відмовтеся від ліфта.

коментарі відсутні
Для того щоб залишити коментар необхідно увійти
1.0210 / 4.36MB / SQL:{query_count}