This version of the page http://m1.tv/stars/cheat-codes (91.244.124.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-06. The original page over time could change.
Cheat Codes : М1
Cheat Codes

Cheat Codes

https://www.facebook.com/cheatcodesmusic/

Американський EDM-гурт Cheat Codes складається з трьох учасників — Тревора Дала, Кеві та Меттью Рассела. Діджеї з Лос-Анджелеса спеціалізуються на електронній поп-музиці. Тревор раніше творив під псевдонімом Plug In Stereo.

Тріо було засновано 2014 року. До цього Тревор і Мет жили разом, а пізніше почали записувати музику спільно з Кеві. Назва гурту з'явилася завдяки брату Кеві. Той часто говорив, що знайшов свій «чит-код» («cheat code»), який допомагає йому отримати все, чого він забажає. Музиканти вподобали таку назву, адже вони дійсно прагнуть втілити в життя ідею про те, що в цьому світі все можливо. Для хлопців справжній «чит-код» — їхня діяльність, вони намагаються передати цю енергію через свою музику.

У 2015 році вийшов дебютний сингл гурту, котрий називається «Visions». Композиція досягла вершини чарту Hype Machine. Невдовзі світ побачили сингли «Do not Say No», «Senses» і «Adventure», які змогли дістатися третьої позиції в Hype Machine. YouTube-канал колективу Cheat Code переглянуло понад 15 мільйонів користувачів.

Згодом колектив приєднався до туру іншого EDM-гурту — The Chainsmokers. У червні 2016-го вийшла пісня «Let Me Hold You (Turn Me On)», створена в дуеті з Данте Клейном. Композиції судилося стати хітом: вона набрала більш як 100 мільйонів прослуховувань. У липні того ж року відбувся реліз нового синглу «Sex», який також сподобався слухачам. Один з учасників гурту, Метт, розповів журналістам: до цієї пісні «доторкнувся сам Бог», оскільки на її створення знадобилося лише 45 хвилин. У серпні хлопці презентували однойменний відеокліп, який став популярним на YouTube.

Пізніше колектив виступив на фестивалі Billboard Hot 100. У вересні 2016-го учасники тріо підписали контракт зі студією звукозапису 300 Entertainment, а вже в листопаді вийшла нова композиція під назвою «Queen Elizabeth», котру було записано разом з їхнім співпродюсером Foreign Noi $ e.

У березні 2017 року музиканти представили свій новий хіт-сингл, що отримав назву «No Promises». Над ним працювала також американська співачка Демі Ловато. Трек потрапив до десятки найкращих хітів головного музичного чарту Billboard Hot 100. 16 травня світ побачив однойменний відеокліп, який також мав успіх в Інтернеті. Згодом учасники гурту Cheat Codes разом з Демі Ловато виступили з цією композицією на The Tonight Show Starring Jimmy Fallon.

26 травня 2017-го шанувальники почули новий сингл улюбленого гурту — «Stay With You». Трек було записано за участю музиканта Cade. Наступний сингл під назвою «Sober» вийшов вже в липні цього року. 13 жовтня колектив Cheat Code презентував ще один свій свіжий сингл — «Feels Great», котрий створювався разом з Fetty Wap і CVBZ.

Джерело:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Cheat_Codes

© Телеодин, 2017
Ефір
Mad Love
Sean Paul, David Guetta ft. Becky G
Інфоблок
The Great Pretender
Jamala
One Kiss
Calvin Harris, Dua Lipa
Сердце танцует
ДОРОШ
Let You Love Me
Rita Ora
На паузу
Анжелика Варум и Леонид Агутин
Невеста
Julia Voice
Сжигай меня дотла
Горячий Шоколад
Move To Miami
Enrique Iglesias feat. Pitbull
Сальса
Полиграф ШарикOFF
Familiar
Liam Payne & J Balvin
Надежда
Надежда Мейхер
Clandestino
Shakira & Maluma
Сон
Ани Лорак
Сберегу
ALEKSEEV
Mami
Alexandra Stan
Ти мій тип
Наталка Карпа
No Me Acuerdo
Thalia & Natti Natasha
Самба Тропікана (Lyric Video)
KAMALIYA
Роман (Lyric video)
Ірина Федишин
Luna Llena
Malu Trevejo
Невеста
Julia Voice
Mala
Elettra Lamborghini
Мама, не горюй!
Валерий Меладзе и MBAND
Corazon
Maluma feat. Nego Do Borel
Янголи
РАШЕЛЬ
Dusk Till Dawn
ZAYN ft. Sia
Тебя мало
EDGAR & EMMA
Mi Cama
Karol G
Глубоко
MONATIK & Надя Дорофеева
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv