This version of the page http://m1.tv/stars/ariana-grande (91.244.124.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-06. The original page over time could change.
Ariana Grande : М1
Ariana Grande

Ariana Grande

https://www.facebook.com/arianagrande/

Аріана Ґранде (Ariana Grande) відома американська актриса кіно, телебачення і озвучування, співачка, композитор, автор пісень і фотомодель. Дівчина народилася 26 червня 1993 року в містечку Бока Ратон на сході Флориди. Її мати, Джоан Ґранде, працювала головним виконавчим директором організації Hose-McCann Communications, а батько, Едвард Бутер, був власником фірми графічного дизайну. Майбутню артистку назвали на честь принцеси Оріани з мультсеріалу «Кіт Фелікс». Аріана змалечку мала творчі здібності, які вперше проявила на публіці в дитячому театрі «Little Palm Theatre».

Вокалу майбутня зірка вчилася у голлівудського викладача Еріка Ветро, котрий навчав також інших відомих вокалістів — Пінк і Кеті Перрі. Після цього кар'єрою молодої виконавиці зайнявся її рідний брат. Невдовзі Ґранде виступала в Форт-Лодердейл, де зіграла свою першу роль в мюзиклі «Енні», а також в мюзиклах «Чарівник країни Оз» та «Красуня і Чудовисько». У восьмирічному віці вона співала в караоке, а також в симфонічних оркестрах. На телебаченні вона дебютувала, виконавши гімн США.

У 14 років дівчина пройшла кастинг до бродвейського мюзиклу Джейсона Брауна «13», де вона зіграла роль Шарлотти. Ця робота подарувала Аріані її першу престижну нагороду — премію Національної молодіжної театральної асоціації. Згодом акторка й співачка продовжила навчання в підготовчій школі Північного Броварду. Паралельно з тим вона отримувала безліч цікавих пропозицій від режисерів. Аби не проґавити їх, вона перейшла на дистанційне навчання. Таким чином, талановита дівчина мала змогу суміщати навчання з роботою.

У 2010 році Ґранде вперше з'явилася на великому екрані. Вона зіграла в популярному багатосерійному проекті «Вікторія-переможниця» Дена Шнайдера. Заради ролі актриса навіть пофарбувала волосся в пурпурний колір. Не забувала Аріана і про співочу діяльність. Спільно з колегою Мірандою Сінгз вона виступала в популярному Нью-Йоркському нічному клубі «Birdland», а також стала учасницею відомого телевізійного проекту Brain Surge. Дебютна збірка Аріани побачила світ, коли їй виповнилося 18 років. Альбом «Put Your Hearts Up» мав неабиякий успіх у США і зробив співачку ще більш популярною.

Невдовзі зірка з'явилася в популярному ситкомі «Клуб Вінкс: Школа чарівниць», де зіграла принцесу Діаспро. У 2012-му вона заспівала в мюзиклі Десмонда Чайлда «Cuba Libre» і виконала головну роль в спектаклі «Різдво Білосніжки». Додаткову порцію популярності артистка отримала після виходу серіалу «Сем і Кет», який є продовженням двох ситкомів — «Вікторія-переможниця» і «Ай Карлі».

2013 рік був для Ґранде досить насиченим. Вона випустила дві студійні платівки — «Yours Truly» і «Christmas Kisses». Ті, хто мав нагоду прослухати ці збірки пісень, помітили: голос вокалістки змінився на краще, він став більш «дорослим», а майстерність виконання помітно зросла. Аріана також може вправно імітувати чужі голоси: таким чином, вона чудово пародіювала своїх колег по сцені — Брітні Спірс і Шакіру.

У 2015-му популярна виконавиця зіграла в серіалі «Королеви крику», де її партнерами по майданчику стали Ліа Мішель, Емма Робертс і Нік Джонас.

Навесні 2016-го Аріана представила свій сингл «Dangerous Woman», який потрапив до «гарячої десятки» хітів в Billboard Hot 100. Дівчина стала першою за 57-річну історію цього чарту співачкою, чиї головні сингли з трьох альбомів поспіль увійшли в ТОП-10. Влітку того ж року Ґранде отримала роль Пенні в новому мюзиклі «Лак для волосся», що з'явився на екранах у грудні. Крім того, вона разом з Нікі Мінаж заспівала на щорічній музичній премії MTV Video Music Awards. А завдяки своїй новій пісні «Side to Side» Аріана презентувала новий альбом «Dangerous Woman», що вийшов наприкінці 2016 року.

У лютому 2017-го артистка вирушила в тур «Dangerous Woman Tour» по Північній Америці та Європі.

22 травня 2017 став трагічним днем для не тільки для самої виконавиці, а й для її шанувальників. У той день співачка давала черговий концерт в «Манчестер Арені». Виступ завершився вибухом, в результаті якого загинуло 23 людини, а 122 отримали поранення. 4 червня Аріана провела в Манчестері концерт у пам'ять про жертв трагедії разом з низкою знаменитих артистів — Кеті Перрі, Джастіном Бібером та іншими.

Пізніше Ґранде записала разом з Джоном Легендом саундтрек до «Красуні та Чудовиська». Композиція дебютувала на Billboard Hot 100 на під номером 87.

Особисте життя

Восени 2014-го в артистки був роман з репером Біг Шоном. Проте навесні наступного року ці відносини було завершено.

У 2015-му Аріану бачили в компанії танцівника Ріккі Альвареса. Цього разу стосунки закінчилися так само швидко, як і попередні: на початку 2016 року.

У червні того ж року дівчина почала зустрічатися з популярним американським репером на ім'я Мак Міллер.

Джерело:

https://ru.wikipedia.org/wiki/Гранде,_Ариана

Новини Ariana Grande
29 листопада 2018 Аріана Ґранде повідомила про прем’єру документальної стрічки
Читати далi
Аріана Ґранде виклала веселий фрагмент кліпу «Thank U, Next»
Джонатан Беннетт й Аріана Ґранде поділилися спільними світлинами
Аріана Ґранде виклала відео зі студії, на якому Макс Мартін акомпанує їй на фортепіано
У кліпі на пісню «Breathin» Аріана Ґранде втілила богиню
До мережі вилили десять невиданих пісень Аріани Ґранде
Джастін Бібер зробив на обличчі татуювання, присвячене Гейлі Болдвін
Аріана Ґранде почувається винною через тривогу
Аріана Ґранде поділилася ніжним кліпом про Мака Міллера
Аріана Ґранде відмовилася від соцмереж після «дуже сумного» розриву з Пітом Девідсоном
Поросятко Аріани Ґранде стало зіркою музичних відео
Аріана Ґранде перетворилася на живописний твір
Слухайте фрагмент свіжої музики Аріани Ґранде
© Телеодин, 2017
Ефір
Неймовірна
Олександр Пономарьов
Інфоблок
Негордая
Зара
Моя любов
DZIDZIO
Я полюбила монстра
ВИА ГРА
Audio
LSD feat. Sia, Diplo, and Labrinth
Mad Love
Sean Paul, David Guetta ft. Becky G
The Great Pretender
Jamala
One Kiss
Calvin Harris, Dua Lipa
Сердце танцует
ДОРОШ
Let You Love Me
Rita Ora
На паузу
Анжелика Варум и Леонид Агутин
Невеста
Julia Voice
Сжигай меня дотла
Горячий Шоколад
Move To Miami
Enrique Iglesias feat. Pitbull
Сальса
Полиграф ШарикOFF
Familiar
Liam Payne & J Balvin
Надежда
Надежда Мейхер
Clandestino
Shakira & Maluma
Сон
Ани Лорак
Сберегу
ALEKSEEV
Mami
Alexandra Stan
Ти мій тип
Наталка Карпа
No Me Acuerdo
Thalia & Natti Natasha
Самба Тропікана (Lyric Video)
KAMALIYA
Роман (Lyric video)
Ірина Федишин
Luna Llena
Malu Trevejo
Невеста
Julia Voice
Mala
Elettra Lamborghini
Мама, не горюй!
Валерий Меладзе и MBAND
Corazon
Maluma feat. Nego Do Borel
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv