This version of the page http://m1.tv/stars/76 (91.244.124.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-06. The original page over time could change.
Злата Огнєвіч : М1
Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч

Злата Огнєвіч (справжнє ім'я: Інна Леонідівна Бордюг) — українська співачка.
фото надане прес-службою співачки

 Злата Огнєвіч народилася 12 січня 1986 року в місті Мурманську. Її батько займався військовою хірургією, а мати працювала вчителькою російської мови та літератури. Протягом п'яти років сім'я жила на березі Баренцевого моря, а згодом голову сімейства перевели до Ленінграда. З часом родиною було прийнято рішення про переїзд до Криму. У Судаку майбутня зірка захопилася музикою, вона почала грати на фортепіано. Після розпаду СРСР батько дівчинки пішов служити в ВМС України, а мама зайнялася бізнесом.

Музика

Коли Інна закінчила школу, вона вирішила переїхати до Києва та вступити до музичного училища імені Р. М. Глієра. Згодом дівчина продовжила навчання одразу в двох вищих навчальних закладах: музичному інституті за спеціальністю «Джазовий вокал» і в Національному авіаційному університеті на факультеті психології. Паралельно з навчанням Інна працювала в Державному ансамблі пісні й танцю ЗС України, а також була учасницею музичного гурту в стилі латино.

Саме після закінчення музичного інституту дівчина бере творчий псевдонім Злата Огнєвіч і починає виступати з сольними проектами. За мету вона собі поставила участь у пісенному конкурсі «Євробачення». Крок за кроком дівчина йшла до мети: у 2010 та 2011 роках виконавиця ставала учасницею і фіналісткою відбіркових національних турів, проте вдача не супроводжувала її.

У той період Злата створила перші пісні — «Ангелы», «Пристрасть», «Остров», «Кукушка», на які згодом було знято відеокліпи. Окрім сольної роботи, співачка виступала також в дуеті з J Shamshudinov із композицією «Кiss».

Дівчина продовжує брати участь у різноманітних співочих конкурсах. У 2010 році вона виступила на Міжнародному музичному фестивалі «Слов'янський базар», у 2011 році була переможницею в змаганні Crimea Music Fest. Наступного року Злата стає обличчям рекламної компанії зони відпочинку в Криму. Фотографії з зображенням української артистки друкувалися в міжнародних туристичних виданнях та в інтернеті. У 2012 році Огнєвіч презентувала свій новий хіт «За лісами, горами».

Здійснення мрії

2013 рік стає знаковим в житті співачки. Третя спроба потрапити на омріяне «Євробачення» була успішною: хіт Злати Огнєвіч «Gravity» перемагає на національному відбірковому турі. Виступивши в Швеції, виконавиця набрала 214 голосів і посіла третє місце.

Згодом артистка стає ведучою дитячого «Євробачення», котрий відбувся в столиці в Палаці «Україна». Її співведучим був тележурналіст Тимур Мірошниченко. В цей час відбувається ще одна важлива подія в біографії Злати Огнєвіч: вона отримує звання Заслуженої артистки республіки Крим. Того ж року співачка стала наставником колективного проекту «Битва хорів 2013». Її підопічні — Донецький хор — посіли друге місце.

Політика

Злата цікавилася політикою, тому в 2014 році вона вирішила спробувати себе у цій сфері. Таким чином, співачка стає народним депутатом Верховної Ради від фракції Олега Ляшка. Не дивно, що вона займалася питаннями творчості, культури і духовності. Але сталося так, що дівчина розчарувалася у політичній діяльності: пробувши в законодавчому органі менш ніж один рік, Злата знімає депутатські повноваження.

У 2014-му співачка випускає патріотичні пісні «Гімн України», «Pray for Ukraine». За тим вона повертається до концертної діяльності та презентує нові хіти «Кружева» і «Запали вогонь». Також Огнєвіч представляє композицію «Ice & Fire», записану в дуеті з Ельдаром Гасимовим — переможцем конкурсу «Євробачення 2011» (Азербайджан).

Особисте життя

Артистка не любить розкривати подробиці свого особистого життя. Відомо лише, що в 2016 році вона розлучилася зі своїм хлопцем, який служив у військах АТО. Але незабаром у Злати з'явився новий бойфренд, з яким дівчина замислюється про створення сім'ї. Ім'я та сферу діяльності нового обранця Злата приховує, проте відомо, що він балує наречену подарунками та квітами.

У 2016 році співачка випустила новий сингл «ВодаВогонь», записаний разом із гуртом «Скрябін» та солістом Євгеном Толочним. Продюсером проекту став Мілош Єліч («Океан Ельзи»). Того ж року з'явився сольний трек виконавиці «За літом за весною». Сюжет відеокліпу до цієї композиції розповідає історію одного індійського весілля. На екрані було відтворено церемонію стародавнього обряду, в якій співачка виконала роль нареченої, а нареченого зіграв смаглявий індійський актор. Пікантні сцени з поцілунками не сподобалися справжньому нареченому. За цих обставин Огнєвіч була вимушена змінити сценарій і вирізати деякі епізоду з ролика. Таким чином, прем'єра довгоочікуваного відеокліпу відбулася лише через півроку після початку знімального процесу.

Нові звершення

Творча робота Злати Огнєвіч триває: співачка активно працює над виходом нових хітів. У квітні 2017-го було представлено новий відеокліп на пісню «Танцювати».

2017 року артистка гастролює Україню з новою шоу-програмою «Моя історія». Тур було розпочато в Києві у Палаці «Україна», а кількість глядачів у залі приємно вражала. Окрім нових пісень, Злата заспівала також і старі, які вже встигли полюбити шанувальники.

Джерело:

https://uk.wikipedia.org/wiki/Огнєвіч_Злата_Леонідівна

http://zlatao.com/ru/musician/

https://24smi.org/celebrity/4064-zlata-ognevich.html

Новини Злата Огнєвіч
03 вересня 2018 Два Кувалдіни, два Павліки й українська пісня вустами бельгійця: у Києві відбувся Концерт пам’яті Миколи Мозгового
Читати далi
Злата Огнєвіч готується до весняного туру по Україні
На джазовому концерті Злата Огнєвіч улаштувала музичний експеримент
Злата Огнєвіч представила хореографічний кліп
Стало відомо, коли оголосять номінантів M1 Music Awards 2017!
Злата Огнєвіч улаштувала запальні танці в київському лісі
Злата Огнєвіч оголосить результати голосування України на «Євробаченні 2017»
Злата Огневич готує лісовий кліп
Злата Огнєвіч презентувала літній трек «Танцювати»
Злата Огнєвіч повторила сольний концерт у Києві
Злата Огнєвіч випустила кліп, який півроку був під забороною
Злата Огнєвіч випустила святкову пісню «Новорічне диско»
Руслан Квінта відсвяткує ювілей великим концертом у Палаці Спорту
© Телеодин, 2017
Ефір
Роман (Lyric video)
Ірина Федишин
Інфоблок
Luna Llena
Malu Trevejo
Невеста
Julia Voice
Mala
Elettra Lamborghini
Мама, не горюй!
Валерий Меладзе и MBAND
Corazon
Maluma feat. Nego Do Borel
Янголи
РАШЕЛЬ
Dusk Till Dawn
ZAYN ft. Sia
Тебя мало
EDGAR & EMMA
Mi Cama
Karol G
Глубоко
MONATIK & Надя Дорофеева
Alabama (feat. Burak Yeter)
Almeda
Там, де рай
Мята
Fiebre
Ricky Martin feat. Wisin & Yandel
Е,Бой
Время и Стекло
Beautiful
Bazzi feat. Camila Cabello
Найки
Алина Гросу
Plus De Toi
Mari Ferrari & Monodepth feat. Kinnie Lane
One Last Song
Gorgon City, JP Cooper, Yungen
Hasta La Vista
Michelle Andrade
Breathe
Jax Jones ft. Ina Wroldsen
Electricity
Silk City, Dua Lipa feat. Diplo & Mark Ronson
Dominos
Alex Adair, Delayers ft. Samantha Harvey
SuperSTAR
LOBODA
Celoso
Lele Pons
Плакала
Kazka
Hands Up
Merk & Kremont ft. DNCE
Tired Bones
L.B.ONE feat. Laenz
Сильная Слабая
Наталья Подольская
Solo
Clean Bandit feat. Demi Lovato
Поле не повинно бути порожнім і містити кирилицю
Дякуємо!

Ваше повідомлення прийнято.

Вибачте

Під час обробки щось пішло не так.

Bи можете відправити повідомлення на електронну адресу bugreport@m1.tv