This version of the page http://kpi.ua/web_itm (77.47.133.222) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-02. The original page over time could change.
Кафедра інтегрованих технологій машинобудування (ІТМ), ММІ | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

Кафедра інтегрованих технологій машинобудування (ІТМ), ММІ



Кафедра інтегрованих технологій машинобудування (ІТМ), Механiко-машинобудiвний iнститут, Національний технічний університет України "Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського"

Адреса: Корпус 22, вул. Борщагівська 115, к.505, 03056, Київ, Україна

Телефон: 38 044 406 82 55,
Електронна пошта: itm(at)kpi.ua
Сайт:
Соціальні мережі: FB, Youtube, Instagram

Кафедра інструментального виробництва (сучасна назва: кафедра "інтегровані технології машинобудування") відокремилась від кафедри “Технологія машинобудування” у 1969 році. До цього, з 1945 р. підготовка інженерів-механіків інструментальників здійснювалась на кафедрі “Технологія машинобудування”, в рамках спеціальності “Технологія машинобудування, верстати та інструменти” за спеціалізацією різальний інструмент. На даний момент кафедра ІТМ входить до складу Механіко-машинобудівного інституту Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» і готує бакалаврів за напрямком "Інженерна механіка" та "Машинобудування", магістрів і спеціалістів за програмою "Інструментальне виробництво", аспірантів і докторантів.

Сьогодні кваліфіковані викладачі, наукові співробітники та учбово-допоміжний персонал забезпечують високу якість навчання та проводять активну наукову роботу. Аудиторії кафедри добре пристосовані для проведення занять на сучасному рівні із застосуванням мультимедійних технологій. Лабораторне обладнання дозволяє проводити наукові дослідження процесів і об'єктів сучасного машинобудування. Ми активно співпрацюємо з державними і науковими установами, провідними підприємствами та університетами. Міжнародні зв'язки кафедри охоплюють такі країни, як Росія, Німеччина, Португалія, Сербія, Болгарія, Туреччина, Іран, Китай, В'єтнам, Єгипет, Конго. Ми пишаємось видатними випускниками кафедри та її студентами, багато з яких є переможцями та призерами численних конкурсів та олімпіад.

ІТМ
Кафедри
Сайти ММІ
Сайти кафедр
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів