This version of the page http://omp.com.ua/ua/people/levterov_kirill_ (89.184.75.41) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-12-01. The original page over time could change.
Кирил Левтеров :: Юридична фірма "ОМП"

Право цінних паперів

Банківське та фінансове право

Нерухомість, будівництво

Злиття та поглинання (M&A)

Корпоративне право

Міжнародне та українське податкове планування

Фармацевтичне та медичне право

Право інтелектуальної власності

Правове регулювання агробізнесу

Правовий захист іноземних інвестицій

Земельне право

Судова практика

Правовий супровід угод на ринках капіталів

Міжнародна торгівля, право СОТ

Альтернативна енергетика

Міграційне право

Сімейне право

Трудове право

Партнери:
Старші юристи та Радники:
Юристи:


Кирил Левтеров
+38 044 391 30 01
kl@omp.ua
Завантажити v.card
Біографія

Спеціалізується на  земельному праві, сільськогосподарському праві, нерухомості та будівництві, а також на правовідносинах в сфері роздрібної торгівлі, логістичних послугах та промисловості.

Кирил Левтеров надає професійні консультації в проектах, пов’язаних з придбанням та управлінням земельними активами, об’єктами нерухомого майна, будівництва, орендних правовідносин, юридичний захист від рейдерських атак, комплексні послуги в сфері сільського господарства.

Кирил очолює низку масштабних проектів щодо придбання та продажу агробізнесів. Під його керівництвом здійснено ряд юридичних аудитів сільськогосподарських підприємств з загальним земельним банком понад 1 000 000 га, розроблено та впроваджено структуру формування та управління земельним банком для понад 40 господарств. Він очолює та координує роботу щодо захисту активів агробізнесу від рейдерських посягань. Член низки регіональних анти рейдерських штабів в Україні.

Згідно p щорічним дослідженням «Ukrainian Law Firms 2018. А Handbook for Foreign Clients» Кирила Левтерова  визнано одним з найкращих експертів в аграрній сфері, а ЮФ ОМП п’ятий рік поспіль №1 з супроводу агробізнесу.

Автор посібника «Оренда землі від А до Я», автор низки семінарів з земельних питань та нерухомості, в тому числі масштабної програми Байєр Агрофінанси: Земельні питання 2018

Досвід роботи понад 12 років

Практики
  • Нерухомість, будівництво
  • Правове регулювання агробізнесу
  • Земельне право

Публікації

31.07.2018: Левтеров Кирил | Agrobusiness in the Need of Land

19.06.2018: Левтеров Кирил | Інструменти продажу землі в умовах дії мораторію

25.10.2017: Левтеров Кирил | 5 способів захиститися від можливого рейдерства

Архив публікацій
Новини

06.10.2016: Левтеров Кирил | Про знаття чи не знаття мораторію, протидію рейдерству та інше. Інтервю Кирила Левтерова - партнера Юридичної фірми ОМП для Українського Радіо у програмі Ольги Бабчук "На свіжу голову".

30.09.2016: Левтеров Кирил | Рейдерські маскаради - як протидіяти?

Архив новин