This version of the page http://novaposhta.com.ua/zberigannia (91.240.48.11) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-30. The original page over time could change.
Зберігання посилок: терміни і тарифи зберігання посилки - «Нова Пошта»
Перейти вниз Перейти вгору

Зберігання


Послуга передбачає зберігання відправлення у відділенні компанії «Нова пошта» 25 (двадцять п'ять) робочих днів відділення (окрім неділі, неробочих та святкових днів) із дня надходження відправлення у відділення Одержувача.
Тип послуги: «Адреса-Відділення»
«Відділення-Відділення»
Замовник послуги: Надається автоматично, без замовлення

Вартість послуги включено до основної послуги

Платно

Упродовж 5 робочих днів відділення (окрім неділі, неробочих та святкових днів), з урахуванням дня надходження відправлення у відділення Одержувача.
За зберігання із 6-го робочого дня відділення (окрім неділі, неробочих та святкових днів), нараховується доплата. Вартість залежить від терміну зберігання.

Ознайомитися з тарифами

Додаткова інформація

Якщо впродовж 25 (двадцять п'ять) робочих днів відділення (без врахування неділь, неробочих та святкових днів), але не менше 30 календарних днів із дня надходження у відділення Одержувача відправлення не було затребуване Одержувачем або Відправником у компанії «Нова пошта», то таке відправлення вважається незатребуваним, а відповідальність компанії перед Відправником за збереження відправлення припиняється. Компанія «Нова пошта» має право розпорядитися таким відправленням на власний розсуд.

  • Відстежити
  • Вартість доставки
  • Терміни доставки
  • Найближче відділення
  • Графік роботи відділень
  • Виклик кур'єра