This version of the page http://osvita.ua/test/48400/ (91.218.212.172) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-28. The original page over time could change.
ЗНО-2016 розпочнеться 5 травня – Освіта.UA
  • Osvita.ua
  • Форум «УРОК»
  • ЗНО онлайн
  • Вступ.ОСВІТА.UA
  • Вихід
Osvita.ua ЗНО ЗНО-2016 розпочнеться 5 травня

Міністерством освіти і науки затверджено Календарний план підготовки та проведення ЗНО в 2016 році

  • Друкувати
  • Запитати
  • Надіслати другу
  • Підписатись на новини

ЗНО-2016 розпочнеться 5 травня

Міністерством освіти і науки затверджено Календарний план підготовки та проведення ЗНО в 2016 році, яким визначено дати проведення тестування з кожного навчального предмета, а також дати проведення основних заходів, що супроводжуватимуть проведення тестування у наступному році.

Документом визначено, що випускні шкільні іспити з української мови і літератури, математики та історії України, які в 2016 році будуть проведені у формі ЗНО, і результати яких за бажанням абітурієнтів можуть бути використані для вступу до ВНЗ, відбудуться у травні.

Зокрема, основна сесія ЗНО розпочнеться 5 травня тестуванням з української мови і літератури.

Тестування з математики буде проведено 11 травня, а з історії України - 13 травня.

Оскільки результати тестування із зазначених предметів будуть зараховуватися як державна підсумкова атестація, учасники тестування дізнаються про свої результати до кінця навчального року -26 травня. Український центр оцінювання якості освіти не пізніше 31 травня має надіслати навчальним закладам відомості з результатами атестації випускників за 12-бальною шкалою.

Зовнішнє незалежне оцінювання з інших предметів відбуватиметься після завершення навчального року, у період з 3 до 17 червня. Упродовж цього часу абітурієнти матимуть можливість скласти тести, результати з яких будуть необхідні для вступу до вищих навчальних закладів. Результати тестування абітурієнтів буде визначено до 25 червня.

Проведення додаткової сесії заплановано у період з 14 червня до 4 липня.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2016 року:

Предмет

Дата проведення

Українська мова і література

5 травня (четвер)

Математика

11 травня (середа)

Історія України

13 травня (п’ятниця)

Російська мова

3 червня (п’ятниця)

Іспанська мова

6 червня (понеділок)

Англійська мова

7 червня (вівторок)

Німецька мова

8 червня (середа)

Французька мова

9 червня (четвер)

Біологія

10 червня (п’ятниця)

Фізика

13 червня (понеділок)

Географія

15 червня (середа)

Хімія

17 червня (п’ятниця)

 

БІЛЬШЕ ПРО ЗНО-2016

Освіта.ua
05.11.2015

Провідні компанії та навчальні заклади Пропозиції здобуття освіти від провідних навчальних закладів України та закордону. Тільки найкращі вищі навчальні заклади, компанії, освітні курси, школи, агенції.
Все про вищу освіту в Польщі
Освіта в Польщі
Всі можливості навчання в Польщі для українців
Навчання в Польщі
Коментарі
Залишилось 2000 символів. «Правила» коментування
Ім’я: Заповніть, або авторизуйтесь
Код:
Можно ли пройти ЗНО осенью?? Если можно, то когда??
Когда будут результаты украинского языка и литературы и истории?
Як будуть працювати школи, на у приміщенні яких відбуватиметься ЗНО?
Скажіть, будь-ласка, коли у школу надійдуть атестати про закінчення? Чи зможуть учні отримати їх на останній дзвоник?
1. Де будуть діти після 18 травня і до останнього дзвоника? Хто за них відповідатиме? 2. Для чого у програмі з фізики записано 105 год, якщо в навчальному році їх немає???????????
Для Людмила Архипова: Кому потрібні Ваші діти !
Коментувати
Скажіть, будь ласка, в якому нормативному документі написано про заповнення сторінок журналу з української мови та літератури після 5 травня?
Записывайтесь на бесплатный урок! http://rdr.salesdoubler.com.ua/in/offer/144?aid=25634
нужно ли сдавать зно после колледжа? после колледжа обязательно сдавать математику и историю?
Де можна почитати про зно для випускників минулих років (2015)? Чи в будь-якому місті можна його здавати, які треба документи і тд. Дякую
Електронні петиції Президенту України petition.president.gov.ua Веб-сайт Офіційного інтернет-представництва Президента України. Сервіс електронних петицій.
Расскажи друзьям о том, что мы можем изменить правила только вместе!!!#зно2016 #лишеукраїнська #твійголос #голосуй #підпишись #длязмінважливийттвійголос #11клас #
Здравствуйте. Скажите нужно ли сдавать зно выпускникам 2005года для поступления в вуз?
Математика обов’язково??? Дуже прошу відповісти на це запитання
Для ольга: на вибір або математика або історія України
Коментувати
можна здавати лише 2 предмета? наприклад:Укр.мову і літературу, і історію?
Для Анастасія: Так, або укр.мова(обов’язкова) і математика або укр. мова і історія
Коментувати
Про те, що ми тут пишемо, ніхто з працівників МОН не читає. Тому на наші питання немає "компетентної" відповіді. Адже ще ніхто не відповів на мої звернення ще з липня. Про структуру навчального року (закінчення навчання для 11 класу), та як працювати школам, у приміщенні яких відбувається ЗНО (напр., 5 травня, 11 і 13 травня). А отже, чи логічно проводити іспити ще до закінчення навчального процесу. Невідомо також, коли вручати атестати випускникам. Щось МОН заплуталось у своїх рішеннях, листах, наказах. Могла б допомогти, та, на жаль, ніхто не просить
Для Анна: Згодна з Вами:виходить, що у 11-тикласників забирають місяць навчання, а це чимало ще можна повторити чи й вивчити.
Коментувати
Еще один вопрос (нет украинской раскладки, так что извините, пишу по-русски). Как будут работать все остальные классы (1-10) в день проведения в школе ЗНО в мае? Как записывать в журнале и не будем ли мы потом отрабатывать в субботу за 5,11 и 13 число? Или в эти дни детей отправят на экскурсии с теми учителями, которые не задействованы в ЗНО? График ДПА составляет школа или тоже будет министерский приказ? Все таки иностранный язык - обязательный экзамен. И материалы, как обещали ранее, будут из банка ЗНО. Когда их планируют обнародовать?
Я щось теж не зрозуміла: навчання в 11-ти класників буде в травні? Чи дається час на підготовку ЗНО? А після 13 травня знову в школу? З якою метою? І що вони там курять?
Для Іванна: Обучение в мае будет как- обычно за исключением тех дней. когда будет ЗНО.а готовиться к ЗНО нужно уже сейчас.говорю из собственного опыта. мы начинали готовиться с сентября 11 класса. 5 раз в неделю по 3 часа.Мы после школы шли сразу на курсы .несмотря а то что у нас хорошая школа . практически все одноклассники занимались дополнительно.Все поступили(КНУ Шевченко. КПИ. НАУ. Могилянка. КНЕУ. Торгово-экономический).НИЧЕГО СТРАШНОГО в ЗНО НЕТ. ЕСЛИ ЕСТЬ ЗНАНИЯ!!! В следующем году сын снова собирается сдавать ЗНО .на второе высшее(на заочку) УДАЧИ ВСЕМ!!!
Коментувати
Та не в датах ЗНО проблема, а в тому, що досі немає затверджених Умов прийому, по яких ВНЗ до 1 грудня мають розробити Правила прийому, в яких має бути встановлений порядок обрахунку конкурсного бала (читайте частину 6 ст.44 Закону, щоб К=1), визначені предмети і коефіцієнти, нові назви спеціальностей і т.п. і т.д.
Чи можна здавати Математику і Історію?ПІдскажіть будь-ласка.
Для Михайло:Так, можна. ЗНО будуть проводитися в різні дні.
Так, у різні дні. Випускник реєструється на математику (11 травня) та історію(13 травня). З якого предмета піде оцінка в атестат? Або я щось не розумію.
Коментувати
Знову будуть порівнювати х..й з пальцем. А ще кажуть зовнішнє, незалежне...
Цікаво як би складили це зно ті хто його вигпадав
Коментувати
Показати ще... (5)
  • 1
  • 2

© 2007–2018 «Освіта.ua»

При повному або частковому відтворенні інформації
посилання на osvita.ua обов'язкове (для інтернет-ресурсів –
прямого гіперпосилання, відкритого для пошукових систем).

Контакти

Відділ реклами



Щоб отримувати всі публікації
від сайту «Osvita.ua»
у Facebook — натисніть «Подобається»

Osvita.ua

Дякую,
не показуйте мені це!