;

Рівно два дні минуло з часу опублікування "Тєлєги Андрієві Садовому", як в мене на сходовій клітці замінили шиби. Я був шокований.  У моєму під’їзді останній раз щось робили ще у 1999 році, коли поруч відбувався саміт країн Центральної Європи. А тут взяли і замінили. Отак просто зняли фанеру і вчепили скло. Щоправда зробили це, як у нас заведено, через задницю. Я кажу про те, що шибу вчепили не подвійну, а одинарну і не суцільну, а з трьох криво нарізаних частин. Але хто б то звертав увагу на такі дрібниці?

Інша річ, коли йдеться про відверту брехню. Це я про те, що директор ЖЕКу оповідала керівнику адміністрації Андрія Садового же ніхто до неї не дзвонив і жодних шиб не пропонував. Тут без коментарів. Це саме той випадок, коли журналіст мусить промовчати, а лікар поставити діагноз.

Кумарить насправді інше. У Львові мешкають сотні тисяч людей, які не ведуть блог на "Вголосі" і не мають змоги опублікувати свою "тєлєгу" до міського голови. А отже їм нових  шиб у вікнах чекати доведеться ще довго.


ТІЛЄГА №2

Минулого тижня облетіла Львів блага вість. У двох районах відтепер розширено графік водопостачання. У Франківському до 16 годин на добу, а в Сихівському до 12-ти. Про це 13 лютого, під час брифінгу розповів головний інженер ЛМКП "Львівводоканал" Володимир Садовий. Про Сихів я не маю що сказати, а от про Франківський район є кілька слів.

Я наприклад, почав сумніватися, що вул. Федьковича належить до Франківського району. Чому? Бо в мене вдома вода як була з 6 по 9-ту, так і є. Три години вранці, – три години ввечері. Ще більше дезорієнтувався у своєму місці проживання я після оцього: "В.Садовий зазначив, що триває експеримент в районі вул. Привокзальної, де воду зараз подають шістнадцять годин на добу. Усе залежатиме від того, як мешканці платитимуть", – пояснив він. Наскільки я розумію, вулиця Федьковича все ще вважається частиною "Привокзальної" , тому  хотів би засумніватися в  існуванні згаданого експерименту. Хіба би "Водоканал" вирішив експериментувати вночі і подавати воду з 1 ночі, по 6 ранку. Як би там не було, ситуація є такою: якщо встати пізніше ніж 9 ранку, то помитися уже неможливо. Колонка тупо не загоряється. Аналогічно і ввечері. Якщо прийти після 21:00, митися доведеться з баняків. Тож гучно розрекламоване 16 годинне водопостачання мені схоже на мильну бульбашку. Вода можливо і тече з крана 16 годин, але чомусь не тоді, коли цього найбільше потребуєш.

Отакітобалабеники…