This version of the page http://med.edu.ua/ukr/view_news/233.html (193.0.61.51) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-18. The original page over time could change.
ХМАПО Конференція за участі іноземних фахівців, присвячена застосуванню новітніх технологій у практичну діяльність лікаря.
   
 

 Новини


22.06.2017
Конференція за участі іноземних фахівців, присвячена застосуванню новітніх технологій у практичну діяльність лікаря.

Хірургічним факультетом, кафедрою педагогіки, філософії та мовної підготовки відділом міжнародних зв’язків  Харківської медичної академії післядипломної освіти 07 червня 2017 року було проведено конференцію за участі іноземних фахівців, присвячену застосуванню новітніх технологій у практичну діяльність лікаря.

У роботі конференції взяли участь іноземні фахівці з Іраку, Судану, Азербайджану, Узбекистану , Росії, Нігерії, Лівану, Марокко, Палестини та В’єтнаму.

З доповідями виступили:

від кафедри променевої діагностики громадянин Іраку Majid Sabri Mahdi Alghurabi та гр. Судану Intesar Hamad Koko Elfaki ;

від кафедри стоматології та терапевтичної стоматології - гр. Росії Салахов Артур Фаізович;

від кафедри торако-абдомінальної хірургії – гр. Лівану Maher Bou Zeid та гр. Марокко Tawfiq Ghassane ;

від кафедри хірургічної стоматології, щелепно-лицевої хірургії та стоматології – гр. Азербайджану Hasanov Ashraf та гр. Марокко Zaimi Kenza ;

від кафедри стоматології дитячого віку, ортодонтії та імплантології – гр. Узбекистану Lim Andrey та гр. Іраку Zaid Kadhim Abbood Al-Gburi;

від кафедри ендоскопії та хірургії –   Dandal Amer Sami та гр. Палестини Mohammed J . M . Haboub;

Від кафедри отоларингології та дитячої отоларингології – гр. В’єтнаму Vu Hoang Son;

також приймав участь від кафедри терапії, ревматології та клінічної фармакології - гр. Нігерії Ekpo Mbuotidem Emmanuel .

  Академією проводиться низка конференцій, присвячених застосуванню новітніх технологій у практичну діяльність лікаря, які будуть проводити такі факультети :

05.09.2017р. –  педіатричний факультет;

05.12.2017р. – факультет загальної практики-сімейної медицини.

Запрошуємо всіх бажаючих іноземних фахівців взяти участь у роботі зазначених конференцій!


Повернутися
Усi новини
14.11.2018
Співробітники ХМАПО відвідали ряд клінік та навчальних закладів Прибалтики.
Співробітники Харківської медичної академії післядипломної освіти, в рамках програми співпраці Україна-Литва-Естонія-Латвія під егідою НАТО, відвідали ряд клінік та навчальних закладів Прибалтики.
24.10.2018
Проведено цикл тематичного удосконалення «Онкологічна настороженість та невідкладні стани на амбулаторному прийомі»
Проведено цикл тематичного удосконалення «Онкологічна настороженість та невідкладні стани на амбулаторному прийомі»
10.10.2018
В ХМАПО відбулась щорічна науково-практична конференція за участю іноземних фахівців
9-го жовтня 2018 р. в Харківській медичній академії післядипломної освіти відбулась щорічна науково-практична конференція за участю іноземних фахівців, яка була присвячена застосуванню новітніх технологій у практичну діяльність лікарів.
10.10.2018
У ХМАПО пройшли педагогічні навчання «Познай себе»
У ХМАПО пройшли педагогічні навчання «Познай себе», присвячені 300-річчю дня народження Г.С. Сковороди
05.10.2018
В м. Харкові відбулася науково-практична конференція “Первинна медична допомога: сучасні технології діагностики, лікування та профілактики”
В м. Харкові відбулася науково-практична конференція “Первинна медична допомога: сучасні технології діагностики, лікування та профілактики”