This version of the page http://vn.20minut.ua/Reviews (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-17. The original page over time could change.
Огляди подій в Вінниці, корисні поради щодо життя і відпочинку - 20 хвилин Вінниця

Огляди

Де у Вінниці святкувати новорічні корпоративи? (Продовження)

Де у Вінниці святкувати новорічні корпоративи?

Думаєте, що до Нового року ще ого-го як далеко? Та не так вже й довго його залишилося чекати. Тож якщо хочете гарно погуляти...

Дев'ять ідей для подарунків

Часто буває досить складно вибрати гарний подарунок. У такому разі допоможе подарунковий сертифікат! Але які магазини надають...

Куди піти за «правами»: огляд автошкіл Вінниці

Хочеш водити авто - потрібно йти до автошколи. У яких автошколах є класні пропозиції з навчання - підкаже наш огляд.

Де поїсти бургери у Вінниці

У світі бургери займають найтоповіші місця серед перекусів. У якій країні придумали бургери точно не відомо. По одній із...

«Ми за такі гроші квартиру не продаємо…» Держава ускладнила продаж житла

Що треба знати про нові правила оцінки вартості житла? Продаючи квартиру, треба вказувати ті ціни, що їх встановили чиновники  У які суми оцінили квадратні метри  у Вінниці? Яким чином нововведення позначиться на оформленні договорів купівлі-продажу квартир?

Де у Вінниці найбільший вибір шкільних товарів?

Напередодні сезону великих закупівель перед новим навчальним роком редакція 20minut.ua пропонує відвідувачам сайту звернути увагу на компанії, які допоможуть підготуватися до 1 вересня. Де найкращий вибір товарів для школи у Вінниці? На таке питання допоможе відповісти наш тематичний огляд.

play_circle_filled Чи треба така поліцейська робота? «20 хвилин» зібрав докази у фото та відео

Інформацію про роботу поліцейських редакція зібрала до дня народження Нацполіції України. Подивіться, як люди у погонах працювали з початку цього року. І самі вирішуйте, чи варто турбуватися про свій спокій.

Де у Вінниці активно відпочити?

Наш ритм життя приводить до стресів та нервозності. Найкращим способом психологічного розвантаження є активний відпочинок. І обстановку змінюєш, і відволікаєшся від роботи та побутової рутини, і отримуєш цілий спектр позитивних емоцій та незвичайних вражень. Де у Вінниці  “перезавантажитись” на позитив підкаже наш огляд.

9 кроків для оформлення подвір’я

Встелена натуральним камінням доріжка поміж затінку дерев веде до затишної альтанки. Чути запах квітів, які долинають з клумби неподалік. Ви мрієте про такий дворик? Чи можливо у ваших фантазіях є штучне озеро з золотими рибками і мереживо кованих ліхтарів? Досить міряти! Усі ваші бажання можуть втілити професіонали. Ми підібрали перелік компаній, які точно допоможуть вам створити ідеальне подвір'я на заздрість сусідам.

Кращі літні тераси Вінниці

Де у Вінниці сможна посидіти теплим літнім вечором з комфортом на свіжому повітрі? Випити чашку кави чи прохолодний коктейль у затінку? Ми підібрали для вас огляд найзатишніших терас міста.  

Перший в Україні формат розвитку електронного навчання організували вінничани

Унікальний формат розвитку проектів корпоративного електронного навчання був реалізований вінницькою командою У Вінниці стартує перший в Україні E-learning Bootcamp «El`Lab». Мета заходу — розвивати корпоративне електронне (дистанційне) навчання в Україні Журналіст RIA/20хвилин дізнавалися в організатора платформи електронного навчання Collaborator Мирослава Боцули, що таке дистанційне навчання для бізнесу і чому в даний час воно потребує швидкого розвитку

Пластик, денім та органза: що придбати, аби виглядати стильно цього літа?

Засновниця магазину концептуального одягу Yara concept Ярослава Кужель розповідає про трендовий одяг цього літа. Які кольори, матеріали, фасони та принти обрати, щоб виглядати стильно?

Купальний сезон офіційно відкрито - де відпочити біля води недалеко від Вінниці?

Скільки коштує відпочинок із родиною у заміських комплексах із басейнами? Які басейни вже запрацювали і що нового пропонують улюблені місця вінничан? 

Як провести канікули з користю? Літні дитячі заклади Вінниці

Куди подіти дітлашню, коли до вашої відпустки ще далеко? У Вінниці є багато місць, де дитина весело, а головне - з користю проведе час. Ми підібрали для вас найкращі пропозиції.

Свіжий випуск

№ 46 від 14 листопада 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up