This version of the page http://vn.20minut.ua/mostread (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-16. The original page over time could change.
Найчастіше читають

Найчастіше читають

Обшуки в LetyShops: вінницькі айтішники опинилися під прицілом СБУ (ОНОВЛЕНО)

Зранку, 14 листопада 2018 року, у головному офісі компанії LetyShops, який знаходиться у Вінниці, розпочалися обшуки. Столичні силовики проводили слідчі дії паралельно в офісі та квартирі власника компанії Ігора Гнатовського. Що відомо про резонансну історію — читайте у цьому матеріалі.

photo_camera Вінниччину замітає снігом. Водіїв попереджують про ускладнення руху

Сьогодні, 14 листопада 2018 року, зранку на Вінниччині почав йти сніг. На деяких ділянках дороги вже утворилися затори.

Смертельна пожежа: на Вінниччині через несправну грубку згоріла бабуся

Нещасний випадок стався у Жмеринському районі Вінницької області. На жаль, під час гасіння пожежі рятувальники знайшли тіло 82-річної бабусі.

«Калічать в коледжі регулярно». Вінничанин розказав про булінг в м'ясо-молочному

Про побиття одногрупниками син Романа Козловського написав заяву в поліцію. Тепер не ходить на заняття, щоб там із ним не поквиталися. Тиждень минув, а руху його заяві ніякого. Чому розбиратися «за гарячими слідами» з булінгом поліція не хоче, і що про це сказали в навчальному закладі?

Маленькому Івасику встановили точний діагноз. Підтвердилися найгірші очікування

З вересня про п’ятирічного вінничанина Ваню Бедрія говорить вся Україна. У хлопчика виявили злоякісну пухлину мозку. Потім розпочався збір коштів на його лікування у турецькій клініці. В останньому матеріалі про Івасика за 14 жовтня, ми писали про успішно проведену операцію. Видалили два з трьох новоутворень. Що змінилося з тих пір?

Золота молодь: у Вінниці ді-джей продавав у клубах «елітні» наркотики

У Вінниці накрили канал розповсюдження "елітних" наркотиків. Відомо, що ді-джей продавав різний дурман у нічних клубах міста.

Негода бушує: комунальники просять вінничан залишити своє авто вдома

Сьогодні, 14 листопада 2018 року, зранку у Вінниці йшов дощ. Через зниження температури повітря почала утворюватись ожеледиця.

play_circle_filled У Вінниці з кранів може текти зелена вода. Чи можна нею користуватися? (ПЕРЕЛІК АДРЕС)

У четвер, 15 листопада 2018 року, «Вінницяміськтеплоенерго» забарвить воду у зелений колір. Для чого це робитимуть та за якими адресами, читайте далі. Також у публікації є цікаве відео про флуоресцеїн. 

play_circle_filled ДТП на «зебрі»: на перехресті Стеценка та Київської водій Sprinter збив хлопчика

Аварія сталась на перехресті вулиць Стеценка і Київської. Хлопчик переходив дорогу по «зебрі».

Зима на порозі: в Україні прогнозують ожеледицю та сніг. Вінниччину не омине

У найближчі кілька днів в Україні «запахне» зимою. У більшості областей прогнозуються сніг і дощі. Чи надовго затримаються заморозки та коли слід чекати справжньої зими, читайте далі.

Один із 83: Митрополит Вінницький Симеон не підтримав постанову Собору УПЦ МП

Митрополит Вінницький і Барський Симеон - єдиний з 83 учасників Собору Української православної церкви Московського патріархату не підписав постанову Синоду.

photo_camera ТОП-5 незвичних автомобілів, які прямо зараз продають у Вінниці

Перлина німецького довоєнного автопрому, радянський кабріолет та щось середнє між Волгою та УАЗом. Роздивились незвичні авто, які можна купити у Вінниці.

Смерть дитини: матір викинула немовля на смітник. Яке покарання призначили?

Жахлива трагедія сталася навесні 2018 року у місті Хмільнику. Там на смітнику знайшли мертве немовля. Хмільницьким міськрайонним судом винесено обвинувальний вирок у цій справі

Друга хвиля снігопадів: синоптики розказали про погодні сюрпризи

В Укргідрометцентрі зробили штормове попередження про погодні зміни. Синоптики прогнозують, що Україну накриє друга хвиля снігопадів і морозів.

У Вінниці пропала Олександра в зеленій хустці. Допоможіть знайти (ФОТО)

Вінницька поліція просить допомогти розшукати Олександру Обозну. Дивіться фото та прикмети зниклої вінничанки.

Захисник засудженого за ДТП на Київській хлопця сказав: посадили невинуватого

До 10 років ув’язнення засудили Олександра Заболотного, що єдиним вижив у страшній аварії. Вона сталася більше трьох років тому біля перехрестя Київська-Янгеля і забрала життя двох юнаків, що були в «Опелі» — Максима Галуна і Євгена Патлатого. Захисних засудженого стверджує: за кермом був один з тих, хто загинув. Чому ж він цього не довів у суді?

photo_camera Їй хот-доги сняться. Продавчиня фаст-фуду про життя, мрії та Монатіка

Як захиститись снігоприбиральною лопатою, перекричати Монатіка та скільки хот-догів з'їдає Вінниця на новорічній ялинці? Поговорили з продавчинею одного з найпопулярніших ларьків фаст-фуду у Центральному парку.

Обшуки в LetyShops: керівник компанії Ігор Гнатовський дав офіційний коментар

Вчора,14 листопада 2018 року, СБУ проводила обшуки в IT-компанії LetyShops. Як коментує ситуацію керівник LetyShops Ігор Гнатовський?

Митрополит Роман: «Я не даю руку цілувати – хай хрест цілують…»

Філарет чи Симеон? Київський чи Московський Патріархат - кого б вибрав настоятелем нової церкви митрополит Вінницький і Брацлавський Української Автокефальної Православної церкви - Роман (Балащук)?

photo_camera Екіпажі під умовною назвою «Поліна» заступили на чергування. На кого полюють?

Більше 7,7 тисяч заяв і повідомлень цього року надійшло в поліцію про сімейне насилля. Щороку таких звернень стає більше на 15%, бо жертви перестають боятися заявляти на кривдників. Саме зараз на сімейні сварки і бійки вперше поїхали спеціально підготовлені екіпажі «Поліна».

Свіжий випуск

№ 46 від 14 листопада 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up