Хто ми?

Вже понад 25 років ми спеціалізуємося на консалтингу, проектуванні, реалізації та впровадженні інформаційних та аудіовізуальних технологій, систем відеоспостереження, комплексної безпеки, систем для навчання та розваг.

Ми допоможемо Вам підібрати найкраще комплексне аудіо-візуальне та IT рішення, яке покращить взаємодію та спільну роботу, значно підвищить ефективність прийняття рішень та дозволить оптимізувати фінансові витрати.

Ми підберемо рішення з комплексної безпеки для будь-якого об'єкта, і неважливо чи це - масштабне промислове підприємство або приватний котедж, - ви будете впевнені в безпеці людей та майна.

Ми є дистриб'юторами понад 50 AV&IT брендів - світових лідерів галузі. З багатьма з них ми працюємо на умовах ексклюзивної дистрибуції (прямих поставок), завдяки чому маємо можливість запропонувати нашим Клієнтам кращу цінову політику.

Наші співробітники мають високу кваліфікацію, що підтверджується відповідними сертифікатами, а також досвід в розробці та реалізації проектів різного рівня складності. У компанії впроваджені сучасні методи та технології проектного менеджменту, сотні бізнес-процесів, система управління дорученнями, що робить нашу роботу орієнтованої на Клієнта.

Щоб безперервно йти в ногу з часом, багато уваги ми приділяємо інноваціям - новим ідеям, новим високотехнологічним професійним рішенням.

25 років ЛИТЕР - лідер та новатор українського ІТ-ринку, надійний партнер з розвитку бізнесу наших Клієнтів!



Що нового?

  • Інноватика в сучасній освіті 2018

    25.10.2018
  • Громадський проект в Подільському районі

    24.09.2018
  • Сучасні технології для спільної роботи державних службовців

    06.09.2018
  • Всеукраїнська освітня конференція

    21.08.2018
  • Нове програмне рішення для управління відеостіною

    12.07.2018

Ласкаво просимо на сайт системного інтегратора

AV&IT рішень та систем комплексної безпеки!

Почати прямо зараз