This version of the page http://www.kyivstar.ua/home-kyivstar/ (94.153.165.5) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-08. The original page over time could change.
Тариф «Все Разом» від Київстар. Економія 50% щомісяця. Домашній Інтернет та Мобільний зв'язок за півціни. Замовляйте безкоштовно 460
close
close
Обрати::
menu
Поповнити рахунок

Разом вигiднiше

Підключайте мобільний зв'язок і Домашній Інтернет разом та отримайте одну з послуг без додаткової абонплати

  • Мобільний зв'язок
  • Домашній інтернет
Замовити пакет
  • Очевидна вигодаМобільний зв'язок і Домашній Інтернет - дві послуги за ціною однієї
  • Послуг багато – рахунок одинПросто поповнюйте мобільний рахунок на загальну суму
  • Тиждень довіриА якщо не встигли поповнити – послуги будуть активними ще 7 днів
Тарифи для: Київ
Мобільний зв'язок
  • {{ tariff.title }} {{ tariff.newPrice }} грн/міс
    {{ tariff.gsm.other_calls_price }}хв на інші мережі
    та за кордон
    {{ tariff.gsm.internet_volume }}МБ Мобільний інтернет
Дзвінки в мережі Київстар
Безлiм
{{ activeTariff.gsm.kyivstar_calls_price }} хв
Показати контрактні тарифи
Додатковi послуги
Інтернет SIM-пара включено
?

{{activeTariff.gsm.sim_pair}}

Детальніше
  • {{ item.signature[lang] }}
Додатковi послуги
Інтернет SIM-пара включено
?

{{activeTariff.gsm.sim_pair}}

Детальніше
  • {{ item.signature }}
Детальніше про мобільний зв'язок
Домашній інтернет {{ activeTariff.home.name }}
Швидкість Підключення безкоштовно
{{ activeTariff.home.internet_volume }} Мбіт/с
{{ router.name }}
?

{{ tooltips.routerTooltip }}

Детальніше
+ {{ router.price }} грн
{{ routerPro.name }}
?

{{ tooltips.routerProTooltip }}

Детальніше
+ {{ routerPro.price }} грн
Повертаємо вартість Роутера
ХІТ -50%
{{ activeTariff.oldPrice }} {{ monthPrice() }} грн/міс
+ {{router.price}} грн за роутер разово + {{routerPro.price}} грн за роутер про разово
Підключити Підключити

Перевiрка пiдключення

Перевірте можливість підключення «Домашнього Інтернету» за вашою адресою:
Оформлення контрактних пакетів можливо лише в магазинах Київстар
Переглянути адреси
Замовте підключення
тариф {{ activeTariff.title }}

Замовте підключення

Більше про тарифи «Київстар Все разом»

  • Як саме я зможу заощадити завдяки тарифам Київстар «Все разом» ?

    Все разом Екстра

    Наприклад, ви вирішили підключити і мобільний номер, вибравши тариф «Максимальний Безлім» (225 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (180 грн/міс) — разом 405 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Екстра» ви заплатите всього 225 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 180 грн. У підсумку ви отримуєте дві послуги за ціною однієї. До того ж, оплачувати всі послуги, поповнюючи тільки мобільний номер і всього один раз в місяць, набагато зручніше.

    Все разом Смарт

    Наприклад, ви вирішили підключити і мобільний номер, вибравши тариф «Безлім Відео» (150 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (180 грн/міс) – разом 330 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Смарт» ви заплатите всього 180 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 150 грн. У підсумку ви отримуєте дві послуги за ціною однієї. До того ж, оплачувати всі послуги, поповнюючи тільки мобільний номер і всього один раз в місяць, набагато зручніше.

    Все разом Плюс

    Наприклад, ви вирішили підключити і мобільний номер, вибравши тариф «Безлім Месенджери» (100 грн/міс) і «Домашній Інтернет» на швидкості 100 Мбіт/с (180 грн/міс) – разом 280 грн/міс. За той же обсяг послуг за тарифом «Все разом Плюс» ви заплатите всього 140 грн/міс, таким чином щомісяця економія складатиме 140 грн. Вибираючи інші тарифи, сума економії залишається незмінною — 50% від абонплати. До того ж, оплачувати всі послуги, поповнюючи тільки мобільний номер і всього один раз в місяць, набагато зручніше.

    Остаточна можливість підключення одного із наведених тарифів залежить від вказаної адреси та визначається після заповнення заявки на підключення.

  • Який термін дії знижки на абонплату в тарифах «Київстар Все разом»?

    Зазначену знижку можна підключити та отримувати на постійній основі, допоки Київстар здійснює підключення до відповідного тарифного плану та протягом усього строку його дії.

  • Як самостійно підключити тарифи «Київстар Все разом»?

    Якщо ви вже користуєтесь мобільним зв’язком передплаченої форми та Домашнім Інтернетом від Київстар, ви можете самостійно подати заявку через систему «Мій Київстар». 

    У будь-якому разі, рекомендуємо вам заповнити форму на цій сторінці – наші менеджери зможуть відповісти на всі додаткові запитання та допоможуть підключити тариф «Київстар Все разом».

    Для контрактних абонентів подача заявки на підключення здійснюється тільки в магазинах Київстар при зверненні абонента з повним пакетом документів для підключення.

  • Яким чином знімається абонплата в тарифах «Київстар Все разом»?

    Після зміни вашого тарифу на тариф «Київстар Все разом», перша абонплата за послуги мобільного зв’язку та обсяг самих послуг будуть нараховані пропорційно кількості днів, які залишились у місяці. Для фіксованих послуг: Домашнього Інтернету та ТБ зняття абонплати залежить від того чи сплачували ви в поточному місяці абонплату за послуги домашнього інтернету. Тип зняття абонплати буде визначено автоматично::

     

    • «зараз» – якщо в поточному місяця абонлата за послуги Домашнього Інтернету ще не знімалася. Отже, послуги будуть оплачені та стануть доступні разом з підключенням тарифу «Київстар Все разом».
    • «з 1-го числа» – цей варіант краще обрати, буде обраний, якщо абонплата в поточному місяці знімалась, і ви вже користуєтесь послугами. Таким чином, наступна абонплата нарахується наступного місяця.

     

    В подальшому абонплата за всі послуги зніматиметься в повному обсязі з мобільного рахунку 1-го числа кожного місяця.

  • Яке додаткове обладнання мені знадобиться?

    Якщо ви плануєте користуватись Домашнім Інтернетом на кількох пристроях (приміром, на комп’ютері, планшеті та смартфоні), вам знадобиться Wi-Fi роутер. Ви можете замовити роутер за акційною ціною і отримувати знижку 20 грн на абонплату протягом 15 місяців.

    ТВ-тюнер стане в пригоді, якщо ви дивитиметесь Домашнє ТБ з телевізора і у вас немає додатка Smart TV. Тюнер можна взяти в оренду за 30 грн/міс.

  • У мене є залишок на рахунку Домашнього Інтернету. Чи можу я використати ці кошти для оплати тарифу «Київстар Все разом» або перенести їх на мобільний номер?

    У тарифах «Київстар Все разом» абонплата за всі послуги знімається тільки з мобільного рахунку. Перенести гроші з рахунку послуги «Домашній Інтернет» на ваш мобільний номер немає технічної можливості. Однак гроші нікуди не зникають, а зберігатимуться на вашому особовому рахунку. Вони знову будуть доступні для використання, наприклад, якщо ви захочете підключити окремий тариф для Домашнього Інтернету.

  • Як поповнити та перевірити рахунок у тарифах «Київстар Все разом»?

    Абонплата зніматиметься з вашого мобільного рахунку, тому вам достатньо поповнювати його раз на місяць будь-яким зручним способом: онлайн без комісії, в терміналах поповнення тощо.

    Перевірити рахунок можна в системі «Мій Київстар» або за допомогою короткого запиту *111#.

  • Чи можу я підключити пакет «Київстар Все разом» не змініюючи свій тариф мобільного зв’язку чи Домашнього Інтернету?

    • Ні, адже «Київстар Все разом» як раз і полягає у зміні тарифів на більш нові, при чому одразу для всіх ваших послуг: мобільний зв’язок, Домашній Інтернет і ТБ. Для цього скористайтеся системою «Мій Київстар» та подайте заявку, як вказано у відеоінструкції.
    • Якщо ж ви користуєтесь тільки однією з послуг: мобільним зв’язком або Домашнім Інтернетом, вам потрібно буде відповідно підключити Домашній Інтернет або придбати стартовий пакет Київстар, а вже потім подати заявку на зміну тарифу на «Київстар Все разом».

    У будь-якому разі, рекомендуємо вам заповнити форму на цій сторінці – наші менеджери зможуть відповісти на всі додаткові запитання та допоможуть підключити тариф «Київстар Все разом».

  • Коли за моєю адресою зявиться можливість підключення Домашнього Інтернету?

    Ви можете залишити попередню заявку прямо у формі перевірки підключення на головній сторінці Домашнього Інтернету. Кнопка «Попереднє замовлення» з'явиться, якщо вказати адресу, по якій наразі немає покриття. Щойно за вашою адресою з'явиться можливість підключення, з вами зв'яжуться менеджери Київстар.

  • Якими послугами можна скористатися, якщо абонплату за тарифом «Київстар Все разом» не знято?

    Абонентна плата за всі послуги зніматиметься 1 числа кожного місяця з вашого мобільного рахунку. Якщо ж на вашому рахунку буде недостатньо коштів, замовляйте послугу «Тиждень довіри»: протягом 7 днів ви зможете безкоштовно користуватись Домашнім Інтернетом, дивитись ТБ, а також телефонувати на номери Київстар та отримувати по 100 МБ мобільного інтернету щодня.

    Є кілька способів підключити «Тиждень довіри»:

    • Через «Мій Київстар»
    • За допомогою короткого запиту *461# (з номера, який підключено до тарифу «Київстар Все разом»)
    • За номером 460 або 0800300460

    «Тиждень довіри» відключається автоматично через 7 днів або при поповненні рахунку на суму абонплати. Замовляти «Тиждень довіри» можна якщо було знято першу абонплату за умовами тарифу і не частіше одного разу на місяць. Якщо після закінчення терміну дії послуги абонплату не буде внесено, доступ до Домашнього Інтернету і ТБ буде заблоковано, а послуги мобільного зв’язку надаватимуться за стандартними тарифами, які діють до поповнення рахунку.

Згорнути
Не бажаєте гаяти час на оформлення заявки? Замовити дзвінок
Моя адреса

Дякуємо! Ми зателефонуємо вам найближчим часом

  • поповнити рахунок
  • відправити SMS
  • налаштувати підключення
  • центр підтримки

Абонентна служба (безкоштовно)

Додаток Мій Київстар
Мобільний зв'язок
Домашній Інтернет
Бізнесу
  • Малий та середній бізнес
  • Великий бізнес
  • Партнерам
НазадМалий та середній бізнес
  • Мобільний зв'язок
  • Фіксований зв'язок
  • Бітрікс 24
  • Star Box
  • Wpush
НазадМобільний зв'язок
  • Тарифи
  • Базові послуги
  • Дзвінки за кордон
  • Роумінг
  • Підключення
  • Розваги
  • Фінансові послуги
  • Гео-сервіси
  • Програма лояльності
  • Обмін повідомленнями
  • Мобільний інтернет
  • Інше
  • Інтернет для комп'ютера
  • Як заощадити
  • Архів послуг
НазадФіксований зв'язок
  • Телефонний зв'язок
  • Інтернет
  • Архів
НазадВеликий бізнес
  • Мобільний зв’язок
  • Фіксований телефонний зв’язок
  • Інтернет та передача даних
  • Комерційний контакт-центр
  • Віртуальна мобільна АТС
  • Центр керування M2M
  • Microsoft Office 365
  • Kyivstar Business Hub
  • Програма лояльності inCust
НазадМобільний зв’язок
  • Мобільний Інтернет
  • Роумінг
  • Дзвінки за кордон
  • Оплата
  • Послуги
НазадФіксований телефонний зв’язок
  • Фіксований телефонний зв’язок
НазадІнтернет та передача даних
  • Дата-центр
  • Послуги передачі даних
  • Фіксований інтернет
НазадКомерційний контакт-центр
  • Актуалізація баз даних
  • Анкетування і голосування
  • Віртуальний офіс
  • Гаряча лінія
  • Голосове меню
  • Конференц-зв’язок
  • Оренда робочих місць
  • Служба замовлень
  • Служба підтримки внутрішніх клієнтів
  • Служба підтримки зовнішніх клієнтів
  • Телемаркетинг (продажі по телефону)
Київстар
  • Про компанію
  • Центр новин
  • Спільнота
  • Кар'єра