This version of the page http://www.uapp.org/news.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-03. The original page over time could change.
Новини ринку преси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Новини ринку преси

  • 2 листопада 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    «Проектний підхід відкриває нові можливості»

    Редактори роздержавлених газет Запорізької та Херсонської областей про семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту у Запоріжжі

     


    Докладнiше
  • 20 жовтня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    «Використаємо знання вже завтра»

    Редактори роздержавлених газет Харківщини та Луганщини про семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту у Харкові

     


    Докладнiше
  • 19 жовтня 2018
    Ринок преси України
    Слово про мову: які норми нового законопроекту про мову викликали найгостріші суперечки

    На початку жовтня Верховна рада в першому читанні прийняла законопроект про мову, в якому одні побачили надію на зміцнення країни, а інші - проблеми для вчених, медійників та пересічних громадян, пише журнал Новое Время.


    Докладнiше
  • 7 жовтня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Поки тривають конфлікти – шукати нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад буде непросто

    03 жовтня в м. Кременчук редактори місцевих медіа (сайти, телебачення та преса), представники місцевих об’єднаних територіальних громад, місцевого бізнесу та місцевої влади під час Дискусії за кавою обговорювали нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад. У обговоренні взяли участь 23 особи.

     


    Докладнiше
  • 6 жовтня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Законопроект про мову: чим він небезпечний?

    Верховна Рада України у 1 читанні ухвалила проект Закону України «Про забезпечення функціонування української мови як державної». Він з’явився несподіванно і НЕ ОБГОВОРЮВАВСЯ у професійному середовищі.

    Читаємо уважно те, що доступно на сайті Верховної Ради і чекаємо на текст, який був проголосований – адже відмінності є.

     


    Докладнiше
  • 28 вересня 2018
    Прес-релізи членів Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Любимому журналу миллионов украинцев Viva! - 14 лет!

    За годы своего существования, издание по праву получило титул библии украинского шоу-бизнеса. Для многих украинских селебрити за честь попасть на обложку журнала Viva!


    Докладнiше
  • 28 вересня 2018
    Новини Української Асоціації Медіа Бізнесу (УАМБ)
    Ефективне медіа громади VS Ефективне місцеве медіа Дискусія за кавою у Миргороді

    Як місцевому медіа знайти нові точки взаємодії із місцевою владою, бізнесом, керівництвом ОТГ? Імовірно, якщо питання стоїть саме так, це означає, що старі перевірені механізми взаємодії вже не працюють або є неефективними. Українська Асоціація Медіа Бізнесу за підтримки Програми «U-LEAD з Європою», зібрала у Миргороді редакторів місцевих газет, представників місцевої влади та ОТГ щоб у неформальній обстановці за кавою обговорити – що саме працює, а що потребує оновлення у взаємодії між сторонами. Де-факто говорили про те, як зробити локальне медіа одночасно ефективним з двох точок зору: (1) донесення інформації до аудиторії та (2) медіа як бізнесу, тобто економічної сталості та незалежності.

     


    Докладнiше
  • 21 вересня 2018
    Новини партнерів
    Юридичні консультації виданням, що проходять процес реформування

    Проект "Свобода медіа в Україні", що впроваджується в межах спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу "Партнерство заради належного врядування", підтримує надання юридичних консультанцій друкованим засобам масової інформації, що реформуються. 


    Докладнiше
  • 21 вересня 2018
    Новини партнерів
    Українські мовники громад запрошуються на стажування до Сполученого Королівства!

    Проект "Свобода медіа в Україні", що впроваджується в межах спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу "Партнерство заради належного врядування", оголошує відкритий конкурс на проходження навчання у м. Шефілді для мовників громад.


    Докладнiше
  • 21 вересня 2018
    Новини партнерів
    Запрошуємо подаватись на міжредакційні обміни

    Проект "Свобода медіа в Україні", що впроваджується в межах спільної програми Ради Європи та Європейського Союзу "Партнерство заради належного врядування", підтримує міжредакційні обміни для друкованих ЗМІ.


    Докладнiше
  • 15 вересня 2018
    Ринок преси України
    Реформування державної преси: де поступ?

    Повністю реформували всі підпорядковані їм видання лише чотири державні органи. Показник реформованих державних ЗМІ низький, але чи це однозначно негативна інформація, ми не впевнені.


    Докладнiше
  • 7 вересня 2018
    Новини партнерів
    96 лайфхаків для журналістів: в Україні вийшла нова книга, адресована медійникам

    У рівненському видавництві «Друк Волині» вийшла книга головного редактора Видавничого дому «ОГО» (Рівне), викладача Національного університету “Острозька академія”, секретаря Національної спілки журналістів України (НСЖУ) з напрямку навчальної діяльності Віталія Голубєва «Ефективність: книга для тих, хто працює з інформацією».

     


    Докладнiше