This version of the page http://www.uapp.org/events.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-03. The original page over time could change.
Календар подій / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Календар подій

 

  • 1 листопада 2018
    Професійні конкурси
    #ЖУРЕТИКА: розмова PRO у Львові та Чернівцях

    Ми хочемо дізнатися, що насправді хвилює журналістську спільноту в регіонах та чим живуть журналісти Львова та Чернівців. Ми вважаємо, що кожен має право висловити свою думку і тому ми надаємо людям таку можливість.

     


    Докладнiше
  • 21 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    Тренінг з розробки успішних бізнес-моделей для медіа - м. Тернопіль

    Спеціально розроблений для редакторів реформованих ЗМІ

     


    Докладнiше
  • 20 жовтня 2018
    Прес-конференції
    Обговорення проекту закону про українську мову

    22 жовтня, о 14:00 в Українському кризовому медіа-центрі (будівля Українського дому, вул. Хрещатик, 2) відбудеться дискусія-обговорення проекту закону про українську мову.


    Докладнiше
  • 20 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    Запрошуємо редакторів місцевих медіа Закарпатської області на Дискусію за кавою: «Нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад»

    Сьогодні «зірковий час» для місцевих медіа. Зараз саме час для того, щоб прискорити розвиток громад та територій, щоб місцеві підприємці легше та швидше знаходили позитивні приклади розвитку бізнесу, щоб мешканці бачили, що те, що вони роблять – покращує їхнє життя в рамках впровадження, в першу чергу, реформи децентралізації. Щоб це відбувалося швидше, місцеві ЗМІ та громадськість, влада та бізнес мають змінити формат взаємодії. Самі ж місцеві ЗМІ повинні стати справжніми медіа громад – тобто платформами, де буде відбуватися обговорення складних місцевих проблем, а також "зустрічі" для обговорення пропозицій, ідей, новин, тощо.

     

     


    Докладнiше
  • 19 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    Успішне місцеве медіа та проектний підхід: як це робити - м. Хмельницький

    Семінар з сучасних практик ефективного медіа менеджменту для редакторів місцевих видань, які пройшли процес роздержавлення.

     


    Докладнiше
  • 18 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    ЖУРЕТИКА: розмова у Краматорську

    Комісія з журналістської етики запрошує журналістів Краматорська. 


    Докладнiше
  • 18 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    Медіашкола в Миколаєві

    Медіашкола відбудеться у рамках всеукраїнського проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс-ІІ», який проводить Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою. Дедлайн -21 жовтня 2018 р.


    Докладнiше
  • 18 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    Медіа школа в Сєвєродонецьку

    Медіашкола відбудеться у рамках всеукраїнського проекту «Медіашкола з Децентралізації. Курс-ІІ», який проводить Центр політичних студій та аналітики «Ейдос» за підтримки Програми для України з розширення прав і можливостей на місцевому рівні, підзвітності та розвитку «U-LEAD з Європою». Дедлайн - 21 жовтня 2018 р.


    Докладнiше
  • 18 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    Конкурс на участь у тренінгу для журналістів та журналісток з питань ЛГБТ

    Запорізький обласний благодійний фонд «Гендер Зед» оголошує конкурс на участь у тренінгу «Школа Толерантності з питань ЛГБТ», який відбудеться з 21 по 23 листопада 2018 року в м. Запоріжжя.


    Докладнiше
  • 18 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    В Ужгороді відбудеться семінар на тему «Медіа без упереджень: слова мають значення»

    Семінар присвячено стандартам недискримінації за ознакою статі у медіа та рекламі, а також висвітленню тематики національних громад у медіа.

     

    Докладнiше
  • 6 жовтня 2018
    Прес-конференції
    Запрошуємо редакторів місцевих медіа на Дискусію за кавою: «Нові точки взаємодії місцевих медіа та об’єднаних громад»

    Сьогодні – «зірковий час» для місцевих медіа. Зараз – саме час щоб прискорити розвиток громад та територій, щоб місцеві підприємці легше та швидше знаходили позитивні приклади розвитку бізнесу, щоб мешканці бачили, що те, що вони роблять – покращує їхнє життя в рамках впроваження, в першу чергу, реформи децентралізації. Щоб це відбувалося швидше - місцеві ЗМІ та громадськість, влада та бізнес мають змінити формат взаємодії. А самі місцеві ЗМІ повинні стати справжніми медіа громад - тобто платформами, де буде відбуватися обговорення складних місцевих проблем, а також "зустрічі" для обговорення пропозицій, ідей, новин, тощо.

     


    Докладнiше
  • 5 жовтня 2018
    Семінари, тренінги
    Серія регіональних тренінгів «Community Media: ефективна комунікація робить громаду сильнішою та багатшою»

    ГО «Інтерньюз-Україна» та моніторингова організація «Черіті Тюнер» оголошують набір на серію дводенних регіональних тренінгів «Community Media: ефективна комунікація робить громаду сильнішою та багатшою».


    Докладнiше