This version of the page http://www.uapp.org/competitions.htm (62.149.5.224) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-11-03. The original page over time could change.
Професійні конкурси / Українська асоціація видавців періодичної преси

Інформація для членів УАВПП


 
Реєстрація
Забули пароль?
 


Підписка на новини УАВПП

 
Реєстрація
Забули пароль?
RSS 2.0    Версія для друку

Партнери УАВПП



Професійні конкурси

  • 1 листопада 2018#ЖУРЕТИКА: розмова PRO у Львові та Чернівцях

    Ми хочемо дізнатися, що насправді хвилює журналістську спільноту в регіонах та чим живуть журналісти Львова та Чернівців. Ми вважаємо, що кожен має право висловити свою думку і тому ми надаємо людям таку можливість.

     


    Докладнiше
  • 5 жовтня 2018Kонкурс: Eurasia Media Innovation Challenge

    «Eurasia Media Innovation Challenge» поддерживает творческие способы создания и распространения высококачественного контента, что ведет к информированности общественности.


    Докладнiше
  • 5 жовтня 2018«Я не вірю на слово» – конкурс міні-грантів на матеріали про медіаграмотність

    ГО «Інститут розвитку регіональної преси – ІРРП» оголошує конкурс малих грантів на створення журналістських матеріалів, спрямованих на підвищення медіаграмотності аудиторії у південних та східних регіонах України. Дедлайн - 10 жовтня 2018 р.


    Докладнiше
  • 13 вересня 2018Freedom House в Україні оголошує конкурс для активістів, журналістів та правозахисників

    Freedom House в Україні оголошує конкурс на надання послуг розробки візуальних та комунікаційних матеріалів з метою підтримки громадянського суспільства в Україні (активістів, правозахисників та журналістів) та висвітлення фактів утисків і переслідувань учасників громадянського суспільства, які чиняться по країні загалом або в окремих регіонах зокрема.  Дедлайн - 7 жовтня 2018 р.


    Докладнiше
  • 13 вересня 2018Реєстрація на Північно-східний європейський раунд змагання з медіа-права Price media law moot court

    Центр демократії та верховенства права оголошує реєстрацію на третій Північно-східний європейський раунд змагання з медіа-права Price media law moot court competition, що відбудеться з 14 по 16 грудня 2018 року у Києві. Ці змагання є відбірковими для участі у міжнародному раунді, який щовесни проводиться в Оксфордському університеті.


    Докладнiше
  • 13 вересня 2018Участь у форумі журналістів-фрілансерів від Rory Peck Trust та IMI

    Британський фонд допомоги журналістам-фрілансерам Rory Peck Trust спільно з Інститутом масової інформації (ІМІ) оголошує реєстрацію на одноденний форум “Безпека, травма та відповідальність: виклики для журналістів-фрілансерів в Україні”.


    Докладнiше
  • 28 серпня 2018Гранти на журналістські розслідування

    Fund for Investigative Journalism надає гранти до $10000 на розслідувальні проекти. Розслідування мають стосуватися США і висвітлювати теми, пов'язані з американськими громадянами, урядом або бізнес-організаціями. Мова матеріалів – англійська. Детальніше


    Докладнiше
  • 22 серпня 2018Подавайтесь на участь в коференції TED

    Підприємці у сфері медіа, правозахисники і фотографи можуть отримати грант на участь у коференції TED «Більше, ніж ми» – з 15 по 19 квітня 2019 р. у Ванкувері (Канада). Дедлайн подачі заявки – 26 серпняПодробиці та реєстрація


    Докладнiше
  • 10 серпня 2018Третя медіа-школа «Висвітлення новин з сільської місцевості в питаннях впровадження реформ з децентралізації та охорони здоров`я

    25-29 серпня відбудеться третя медіа школа та прес-тур за темою «Висвітлення новин з сільської місцевості в питаннях впровадження реформ з децентралізації та охорони здоров`я».


    Докладнiше
  • 10 серпня 2018Thomson Foundation запрошує подавати свої роботи на конкурс

    Шукають історії, які призвели до позитивних зрушень в суспільстві або можуть призвести до них. 


     

    Докладнiше
  • 7 серпня 2018Конкурс журналістських розслідувань, що висвітлюють політичну корупцію в Україні

    Міжнародна фундація виборчих систем (IFES) запрошує журналістів/журналісток усіх видів медіа та блогерів/блогерок взяти участь у конкурсі журналістських розслідувань, що висвітлюють тематику фінансування політичних партій і кандидатів на виборах (політичну корупцію) в Україні.


    Докладнiше
  • 7 серпня 2018Скористайтесь нагодою отримати стипендію та пройти навчання в Чикаго

    Якщо ви працюєте в діловій журналістиці, скористайтесь нагодою отримати стипендію та пройти навчання в Чикаго з 25 березня по 15 червня 2019 р. Заявки приймаються до 15 жовтня.


    Докладнiше