This version of the page http://www.ukrinform.ua/tag-terorizm (130.211.39.90) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-26. The original page over time could change.
Тероризм — новини України та світу - Укрінформ

Тероризм

25 жовтня

Фінансування тероризму: ГПУ передала до суду справу Жириновського

ГПУ направила до суду обвинувальний акт стосовно голів комітетів Держдуми Російської Федерації, обвинувачених у фінансуванні тероризму. 

24 жовтня

У США виявили нові "вибухові" загрози - для конгресменів і ЗМІ

Кілька нових підозрілих вибухових пристроїв виявили правоохоронці США в Сан-Дієго (штат Каліфорнія), а також у Флориді в будівлях, де розташовані офіси членів Конгресу, а також місцевого друкованого видання.

Підозрілі пакети для Клінтонів, Обами й Сороса - Білий дім виступив із заявою

Адміністрація Дональда Трампа категорично засуджує закладення вибухових пристроїв та відправлення підозрілих пакетів екс-президентам США Клінтону й Обамі, а також іншим політичним діячам, назвавши це проявом тероризму.

9 жовтня

Князєва взяв участь у презентації директора ФБР з протидії сучасному тероризму

Сергія Князєва запросили на доповідь директора ФБР Крістофера Рея щодо протидії сучасному тероризму. Презентація відбулася в рамках конференції керівників поліції в Орландо.

В Афганістані смертник влаштував вибух на передвиборчому мітингу: 8 загиблих

На півдні Афганістану під час передвиборчого мітингу підірвав себе терорист-смертник, внаслідок чого загинули вісім осіб, включаючи кандидата в депутати.

5 жовтня

Трамп затвердив нову Національну стратегію боротьби з тероризмом

Президент США Дональд Трамп затвердив Національну стратегію боротьби з тероризмом, яка встановлює нові підходи в подоланні цієї загрози на основі попереднього досвіду США й міжнародної спільноти.

2 жовтня

У Франції в ході антитерористичної операції затримали 11 осіб

На півночі Франції поліцейські обшукали штаб-квартиру мусульманської організації Centre Zahra France і затримали 11 осіб.

1 жовтня

У Сомалі ісламіст-смертник напав на конвой місії ЄС

В столиці Сомалі Могадішо терорист-смертник здійснив напад на автомобільний конвой місії ЄС, обійшлося без жертв.

15 вересня

Екс-глава антитерористичного спецназу Болгарії наклав на себе руки

Колишній керівник болгарського спеціалізованого загону по боротьбі з тероризмом Філко Славов покінчив життя самогубством.

14 вересня

СБУ зламала ще один механізм фінансування Росією терористів “ЛНР”

Служба безпеки України запобігла спробі представників країни-агресора та окупаційної «адміністрації» створити механізм фінансового та матеріального забезпечення терористичної організації «ЛНР».

10 вересня

До 30 довічних термінів засудили 6 терористів у Туреччині

Шістьох причетних до теракту в Анкарі у 2016 році, засудили до 30 пожиттєвих термінів увязнення.

1 вересня

У Австралії заарештували студента зі Шрі-Ланки, який планував теракти

Поліція Австралії заарештувала студента із Шрі-Ланки за звинуваченням у плануванні терактів у публічних місцях та намірі вбити тепер уже екс-прем’єр-міністра Австралії Малкольма Тернбулла та екс-міністра закордонних справ Джулі Бішоп.

21 серпня

Україна підтверджує важливість консолідації світу в боротьбі з тероризмом - МЗС

Україна підтверджує важливість подальшої консолідації міжнародних зусиль з протидії тероризму і злочинному екстремізму, у тому числі шляхом реагування на передумови, що можуть сприяти поширенню цієї загрози.

16 серпня

Притягнення за тероризм: Верховний суд дав роз’яснення щодо "Л/ДНР"

Для притягнення до відповідальності за створення терористичної групи чи організації не потрібне рішення держорганів про визнання певної діяльності терористичною.

13 серпня

ООН: В Сирії та Іраку залишаються десятки тисяч бойовиків ІДІЛ

На території Сирії та Іраку залишилося від 20 до 30 тисяч бойовиків ІД, ще кілька тисяч ісламістів перебувають у Лівії та Афганістані.

Рубрики

Агентство

  • Про нас
  • Контакти
  • Передплата
  • Послуги
  • Правила користування
  • Тендери
  • Запобігання та протидія корупції
  • Політика конфіденційності та захисту персональних даних

При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання не нижче першого абзацу на «ukrinform.ua» — обов’язкові. Цитування і використання матеріалів у офлайн-медіа, мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди "ukrinform.ua". Матеріали з позначкою «Реклама» та «PR», а також матеріали в блоці «Релізи» публікуються на правах реклами, відповідальність за їхній зміст несе рекламодавець.

© 2015-2018 Укрінформ. Усі права застережені.

Дизайн сайту — Студія «Laconica»
Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-