This version of the page http://www.integrites.com/uk/about-the-firm/ (77.87.192.73) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-26. The original page over time could change.
Про фірму – INTEGRITES
The first
ua
  • en
  • ru

Про фірму

INTEGRITES — міжнародна юридична фірма, заснована 2005 року, з офісами в Україні, Росії, Казахстані та представництвами у Великобританії, Нідерландах і Німеччині.

Фірма надає юридичні послуги у сферах корпоративного права та M&A, банківського та фінансового, антимонопольного та конкурентного, податкового права, комерційної медіації, міжнародної торгівлі, нерухомості, а також у судовій, арбітражній та кримінальній практиках.

У складі глобальної команди INTEGRITES – 16 партнерів та 8 радників. Юристи фірми володіють експертизою у низці індустрій: авіація, автомобільна промисловість, агропромисловий сектор, банківські та фінансові послуги, інформаційні технології та телекомунікації, інфраструктура і логістика, нерухомість і будівництво, харчова промисловість, оборона і військово-технічна співпраця, торгівля і дистрибуція, фармацевтика і медицина, хімічна промисловість, енергетика і природні ресурси.

Портфоліо INTEGRITES нараховує понад 850 корпоративних клієнтів у цілому світі. Клієнти довіряють нам через бездоганну репутацію. Фірма щороку посідає провідні позиції у міжнародних і національних рейтингах та довідниках, зокрема: The Legal 500 EMEA, Chambers Europe, Chambers Global, IFLR1000, Who’s Who Legal, The Best Lawyers, The Lawyer, EE Project Awards, ULF, Юридична премія, а також входить у ТОП 50 провідних юридичних фірм України.

ЗАЯВА ПРО КОНФІДЕНЦІЙНІСТЬ

Наші цінності

Проактивність

Проявляємо ініціативу, робимо все необхідне, щоб досягти поставленої мети. Ми діагностуємо можливі ризики для наших клієнтів, перш ніж вони переростуть у проблему.

Орієнтація на бізнес клієнта

Інтереси та потреби клієнтів для нас головний пріоритет. Вивчаємо бізнес клієнта і знаходимо індивідуальні рішення спільно з клієнтом.

Креативність та Інноваційність

Генеруємо ідеї та заохочуємо нестандартний підхід до вирішення завдань.

Чесність

Ми завжди гранично чесні та інформуємо клієнта про перебіг кожного етапу проекту. Це — запорука нашої тривалої та успішної співпраці.

Партнерські відносини

Нам важливо бути для клієнта надійним бізнес-партнером. Наша продуктивність – результат довірчих стосунків із клієнтами та іншими ключовими партнерами.

Удосконалення

Ми ніколи не зупиняємося на досягнутих успіхах. Шліфуючи професійні навички, ми прагнемо перевершити очікування клієнта.

Останні публикації

INTEGRITAX: актуальні податкові новини

Команда практики податкового та митного права INTEGRITES підготувала збірку актуальних податкових новин. У жовтневому випуску читайте…

Эта запись также доступна на: Російська, Англійська

Детальнiше

INTEGRITAX: останні податкові новини в Україні

Практика податкового та митного права INTEGRITES проаналізувала останні зміни в українському оподаткуванні та виділила їх у…

Эта запись также доступна на: Російська, Англійська

Детальнiше

Юридичні ризики оренди житла в Україні

Автор – Станіслав Борис, юрист INTEGRITES Ukraine. Эта запись также доступна на: Російська, Англійська …

Эта запись также доступна на: Російська, Англійська

Детальнiше

Закон ‘Маски Шоу Стоп’. Обшуки по-новому

Эта запись также доступна на: Російська, Англійська …

Эта запись также доступна на: Російська, Англійська

Детальнiше
Дивитись усі
Членство

Эта запись также доступна на: Російська, Англійська