This version of the page http://kpi.ua/zno (77.47.133.222) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-24. The original page over time could change.
ЗНО | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

ЗНО



Перелік конкурсних предметів у сертифікаті Українського центру оцінювання якості освіти (вступних випробувань, творчих конкурсів)



Регіональна нарада-семінар з питань організації вступної кампанії 2016 року

19 листопада в НТУУ «КПІ» відбулася регіональна нарада-семінар з питань організації і проведення прийому вступників до ВНЗ усіх форм власності та підпорядкування у 2016 році.



Деіндустріалізація України через зниження наукоємності освіти

У сучасному конкурентному світі рівень розвитку будь-якої країни визначається наукоємністю створюваних нею товарів і послуг у міжнародному розподілі праці.



Щодо якості підготовки абітурієнтів та зовнішнього незалежного оцінювання

Розглядаються проблеми забезпечення якості інженерної освіти, пов’язані з недостатнім рівнем фізикоматематичної підготовки абітурієнтів. Обговорюється ситуація дисбалансу кількості абітурієнтів і обсягів прийому на інженерні напрями підготовки на всеукраїнському й регіональному рівнях.



Предмети ЗНО для вступу

Для того, щоб дізнатися "які потрібні тести для вступу на факультет", "сертифікати" або предмети з сертифікату ЗНО, треба переглянути два документи:



Екзамени, співбесіди, ЗНО

Умови вступу на бакалаврат для різних категорій вступників зазначені в правилах прийому до Національного технічного університету України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського»:



Гідним абітурієнтам – якісну освіту: дослідження успішності навчання студентів першого курсу

Усе нове потребує часу і зусиль на осмислення, адаптацію й удосконалення. Ось уже два роки абітурієнтів до вишів приймають за результатами зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО). Це докорінно змінило напрацьовані підходи щодо формування якісного складу студентів першого курсу.

x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ KPI TV | ONLINE
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів