This version of the page http://www.adamson.ua/company/dostupnist (185.68.16.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-20. The original page over time could change.
Доступність товарів та послуг компанії Адамсон
Укр Рус
Укр Рус
Укр Рус
Укр Рус

Доступність наших послуг та товарів

ЕНЕРГОАУДИТ квартири у нас - від 699 грн.* Остаточний бюджет по вашому проекту залежить від типу і розміру приміщення. Для житлових і комерційних приміщень діє різний підхід до формування вартості.

ГНУЧКА СИСТЕМА ЗНИЖОК. Початок співпраці з компанією «Адамсон» гарантує вам знижки на придбання у нас обладнання та його монтаж. При замовленні комплексної послуги повторний енергоаудит ми проводимо БЕЗКОШТОВНО.

ПІЛЬГОВЕ КРЕДИТУВАННЯ І РОЗСТРОЧКИ. Компанія Adamson - партнер існуючих програм кредитування на пільгових умовах за підтримки держави і міжнародних фінансових інститутів. При купівлі обладнання у нас Ви можете стати учасником програм пільгового кредитування.

НАС ЛЕГКО ЗНАЙТИ. Магазини компанії Adamson розташовані в Києві, Івано-Франківську та Львові. Також ви можете скористатися формою зворотного зв'язку або замовити зворотній дзвінок.

* - вказана ціна енергоаудиту квартири у Львові та Івано-Франківську. Ціни на конкретний об'єкт уточніть у менеджера в своєму місті.

Цікавий факт:

Іноді наші Клієнти залишаються настільки приємно враженими нашими послугами, що перепитують, чи вони точно нам не повинні більше нічого доплатити :)

Відгуки Клієнтів:
23.12.2017
Віктор Васильович П.
Віктор Васильович П.

Вітаю усіх з прийдешніми святами! 

В нашому будинку цього року буде тепло, дякую за це спеціалістам Адамсону.


читати далі
16.10.2017
Анатолій Антонович О.
Анатолій Антонович О.

Робота компанії Адамсон залишила позитивні враження! Молодці!


читати далі
27.09.2017
Лариса Петрівна М.
Лариса Петрівна М.

У Вас дуже ввічливі, доброзичливі і приємні працівники. Так тримати!

Виконали все дуже добре, я забоволена вашою роботою.


читати далі
Усі відгуки