Підпишіться на розсилку акційних пропозицій від METRO

Підписатися

Співпраця з METRO

METRO Cash & Carry — це міжнародна організація. І стандарти роботи як з постачальниками, так і з клієнтами нашої компанії знаходяться на високому рівні, і за це нас цінують наші клієнти. Найнадійніші компанії-постачальники також цінують ділові відносини з нами, тому що одна з важливих задач у взаємовідносинах — це стабільне виконання своїх зобов’язань.

Якщо Ви є постачальником продовольчих або непродовольчих товарів, ми запрошуємо Вас до співробітництва. Нас цікавлять стабільні, довгострокові ділові відносини. Наша компанія прагне співпрацювати з кращими виробниками та постачальниками. Тому необхідно виконувати певні умови для успішного співробітництва з нашою компанією:

  • Постійна контрольована якість товарів, що поставляються;
  • Конкурентні ціни;
  • Своєчасна доставка товару;
  • Розвинута технологічна інфраструктура
  • Фінансова стабільність
  • Виконання зобов’язань
  • Виконання вимог охорони довкілля.

Співпраця з METRO

Наша компанія бажає, щоб наші постачальники та клієнти зростали разом з нами.

Чекаємо на Ваші пропозиції. 

Стати постачальником


Тендери 

З метою встановлення максимального рівноправ’я між постачальниками, більшість закупівель для асортименту METRO здійснюються через відкриті тендери.

Актуальні тендери

EDI та GS1

METRO працює зі своїми постачальниками за системою EDI та використовує GS1.


Співпраця з METRO поєднує в собі надійність, зручність і простоту. Ми завжди орієнтовані на надання максимально комфортних умов для наших постачальників.

Широкі можливості реалізації продукції обумовлені не тільки стабільною роботою нашої мережі. Ми користуємося простим, повністю автоматизованим сервісом обміну документацією і даними щодо товару, який Ви постачаєте.

Торгові центри мають великі площі, тому здатні вмістити практично будь-який вид товарів продовольчої і непродовольчої груп в достатній кількості. Це ще один плюс і об’єктивна причина нашого з Вами взаємовигідного співробітництва.

Наша мережа постійно розширюється. До 2013 року на території України відкриються ще 20 торгових центрів METRO. А це означає ще більшу кількість торгових площ для Вашої продукції. Складно переоцінити вигоди, які Ви отримаєте від співпраці з нами.

METRO діє максимально прозоро, на основі аукціонів та тендерів.