This version of the page http://www.adamson.ua/company/news/ (185.68.16.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-19. The original page over time could change.
Новини енергозберігаючої компанії Адамсон
Укр Рус
Укр Рус
Укр Рус
Укр Рус

Новини

22 травня 2018
Вентиляція для ванної кімнати: проектування та встановлення
Вентиляція відповідає за якість повітря в квартирі і навіть за здоров'я. Висока вологість у ванній, та й самій квартирі сприяє розвитку грибка в швах плитки і викликає процеси корозії техніки. Так може почати іржавіти пральна машинка і деталі всередині. Для звичайної квартири природної вентиляції не вистачає, тому варто врівноважити вологість повітря, використовуючи вентиляційну систему.
02 квітня 2018
Навіщо потрібен енергопаспорт
Енергетичний паспорт - це документ, що підтверджує клас енергоефективності будівлі та містить рекомендації по зниженню енерговитрат. Оформлення енергопаспорту має високу практичну користь. Ви одразу зрозумієте, як і на чому можна зменшити витрати на обігрів, газ та електрику. Це реальна і довгострокова економія на комунальних платежах. Великий плюс в тому, що ця економія не зачепить Ваші комфортні умови життя.
31 січня 2018
Як ми підвищуємо енергоефективність будівель: 5 ЯСКРАВИХ ПРИКЛАДІВ ІЗ ДОСВІДУ ADAMSON
Енергосервісна компанія ADAMSON більше 3 років підвищує енергоефективність житлових та комерційних приміщень. За цей час ми провели понад 1400 енергоаудитів, які допомогли визначити та впровадити заходи з енергозбереження. Хочете знати, як виглядає найефективніша економія з найменшим терміном окупності? Вашій увазі – 5 яскравих прикладів із нашої практики.
09 січня 2018
Що потрібно знати про теплу підлогу: зважуємо «за» і «проти»
Професійно змонтована тепла підлога дозволяє економити до 30% енергії в порівнянні з радіаторами, не порушує цілісність інтер'єру, добре працює з «автоматикою». У цій статті ми зважили плюси і мінуси системи, а також зібрали цікаві факти і корисні поради по темі.
29 листопада 2017
НЕ ДАЙТЕ СЕБЕ ОБМАНУТИ: ПОВНИЙ ЕНЕРГОАУДИТ VS ЕКСПРЕС-ЕНЕРГОАУДИТ
Професійний енергоаудит – перший крок до енергозбереження і економії на комунальних платежах. Як не переплатити за послугу на рівному місці? Чому дорого – не означає якісно і «навірняк»? Як не помилитися з вибором сервісної компанії? Читайте відповіді в нашій статті.
06 листопада 2017
ПРАВИЛА РОЗУМНОЇ ЕКОНОМІЇ: Поетапна автоматизація системи опалення
Засоби автоматики підтримують оптимальні параметри роботи опалювальної системи, забезпечують комфортні умови перебування в приміщенні в будь-який сезон, а також гарантують серйозну економію комунальних витрат. Як в стислі терміни отримати максимальну вигоду від застосування системи автоматичного терморегулювання? Давайте з’ясуємо в цій статті.
24 жовтня 2017
Директор Енергосервісної Компанії «Адамсон» виступив на засіданні президії Івано-Франківської обласної ради
Однією з основних тем, що обговорювались на президії, була необхідність проведення заходів з енергозбереження та енергоефективності у закладах державної та комунальної власності територіальних громад.
16 жовтня 2017
9-11 жовтня компанія Адамсон взяла участь у 9-ому форумі-виставці Новiтньої Енергетики Cхідної Європи SEF-2017 KYIV
Участь в SEF KYIV взяли власники і топ-менеджери компаній, які зацікавлені в розвитку інвестиційних енергетичних проектів в промисловості та муніципальному секторі, сонячній енергетиці, вітроенергетиці, біоенергетиці та інших галузевих напрямках.
Відгуки Клієнтів:
23.12.2017
Віктор Васильович П.
Віктор Васильович П.

Вітаю усіх з прийдешніми святами! 

В нашому будинку цього року буде тепло, дякую за це спеціалістам Адамсону.


читати далі
16.10.2017
Анатолій Антонович О.
Анатолій Антонович О.

Робота компанії Адамсон залишила позитивні враження! Молодці!


читати далі
27.09.2017
Лариса Петрівна М.
Лариса Петрівна М.

У Вас дуже ввічливі, доброзичливі і приємні працівники. Так тримати!

Виконали все дуже добре, я забоволена вашою роботою.


читати далі
Усі відгуки