This version of the page http://vn.20minut.ua/Zdorovya (31.41.220.92) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-17. The original page over time could change.
Новини здоров'я, новини з галузі здоров'я у Вінниці - 20 хвилин Вінниця

Здоров'я

Придбати вакцину проти грипу можна за 200-300 гривень

Один раз до 15 тисяч гривень. Колишнім бійцям АТО безкоштовно лікують зуби

У Вінниці діє програма на стоматологічні послуги для демобілізованих військових, які брали безпосередню участь в АТО або...

Епідсезон 2018-2019 стартував: Чекаємо новий вірус грипу "Мічіган" і нові вакцини

З жовтня розпочинається епідемічний сезон захворюваності на грип. Найкращим методом, щоб убезпечити себе чи зменшити...

Лікуйте серце безкоштовно: можливості від Світового банку та держави

Інфаркт міокарда у 35-40 років? На жаль, не виняток. Лікарі Вінницького кардіоцентру відзначають: недуги молодшають, а захистити...

«Приїжджають, лише коли людина у конвульсіях» Вінничани про швидку допомогу

Запитали вінничан про досвід виклику швидкої допомоги. А вам доводилось викликати медиків ? Свої враження залишайте у коментарях.

Як депутатів по «пироговці» водили – «ол інклюзів» для облради

25 років будували дев’ятиповерховий хірургічний центр. Проект ще радянський – 1988 року, а от обладнання -  американське, французьке, німецьке… За валюту. Тільки хворі – наші. Як і лікарі… Вони вже оперують в нових стінах, але офіційно корпус ще не відкрили… Навряд чи в 2018-му встигнуть. 130 мільйонів не вистачає…

Катрусі із Вінниці потрібна наша допомога. У дівчинки знайшли пухлину

В реанімації обласної дитячої лікарні знаходиться Катруся Дяволюк. У дитини виявили пухлину. Нині вона у важкому стані.

Більше 6 тисяч жителів області захворіли на грип та ГРВІ, але епідемії немає

На Вінниччині немає епідемії грипу та ГРВІ. Про це розповіли в Департаменті охорони здоров’я облдержадміністрації.

Перш ніж купувати ліки в стаціонар, переконайтеся, чи можете ви не платити

Список з 427 діючих речовин від найбільш поширених хвороб та станів міститься в Нацпереліку лікарських засобів. Це ліки, які пацієнт може отримати в лікарні безкоштовно. Завдяки додатку “Ліки контроль” та “Є Ліки” ви можете дізнатись, які ліки є в окремій лікарні і чи входять вони до категорії безкоштовних  

Методика Олександра Овсянюка «STOP — КУРІННЯ!». Олександр Овсянюк, лікар-нарколог. (Новини компаній)

Це боротьба за Життя. Я дипломований професіонал, нагороджений духовними орденами. На кожній пачці сигарет начертана гірка правда: «Куріння вбиває!». Однак багатьом токсикоманам більше подобається солодка брехня. Але як «вправити хворий мозок» і поставити на своє здорове місце?

«Діа Діти» — герої фотовиставки про дитячий діабет

Благодійний проект на підтримку хворих на цукровий діабет діток пройшов 26 вересня в Галереї Інтершик. Такий захід проводився вперше у Вінниці, та й можна сказати в Україні.

Перевірте серце! Безкоштовно і протягом півгодини!

Майже кожен третій вінничанин перебуває на обліку, маючи захворювання серцево-судинної системи. Такими є дані медичної статистики у Вінницькій області за перше півріччя цього року. Тих, у кого проблеми з тиском чи ознаки ішемічної хвороби серця діагностували вперше, — більше 14-ти тисяч!

Масовий спалах кору: у Тиврові захворіло 28 дітей. Школу закрили на карантин

Наприкінці вересня 2108 року у Вінницькій області зареєстровано новий спалах кору. У місті Тиврів інфекцію «підхопили» 28 дітей. Школу закрили на 10 днів на карантин.

Мати хворої дівчини звертається до всіх небайдужих до чужої біди

Вікторія, 20-річна студентка, в червні цього року перенесла онкооперацію. Також дівчині провели хіміотерапію, після неї необхідна тривала реабілітація. А потім знову хімія, операція. Мати хворої просить про допомогу.  

«Мама всім» — шанс родини на свою дитину (Новини компаній)

Найголовніше у житті - надія. На краще майбутнє, на те що мрії здійснюються. Не кожен може зрозуміти що таке надія жінки та чоловіка мати дитину, якщо в тебе особисто проблем з цим не виникало.

Свіжий випуск

№ 42 від 17 жовтня 2018

Читати номер
Всі номери >
Правила користування сайтом

Незалежний новинний портал з оперативним висвітленням подій у Вінниці та області. Сайт новин №1 у Вінниці за розміром аудиторії. Новини створюються для Вас мультимедійною редакцією RIA та 20minut.ua. Ми висвітлюємо важливі та цікаві події, людей, життя Вінниці. Редакція запрошує читачів додавати власні новини в розділ "Від читачів". Сайт 20minut.ua входить до видавничої групи RIA Media, яка також є частиною Медіа корпорації RIA © 20minut.ua. Усі права захищені. Будь-яка публiкацiя, передрук чи наступне поширення матеріалів сайту у друкованих або електронних засобах масової інформації можлива винятково у разі письмового дозволу правовласника.

  • phone_in_talk (0432) 555 -111
Не пропускай новини — долучайся до нас на Facebook
keyboard_arrow_up