EN      RU

Головна



ХIII Міжнародна виставка «EIA: електроніка і промислова автоматизація» — єдина в Україні виставка радіоелектронних компонентів, інжинірингу та промислової автоматизації, що проводиться спільно з найбільшим форумом енергетики, електротехніки та енергоефективності elcomUkraine.

Місце проведення — виставковий центр «КиївЕкспоПлаза» (Київ, вул. Салютна, 2-Б), павільйон №1.

У виставці беруть участь близько 300 компаній з Австрії, Білорусі, Китаю, Литви, Німеччини, Польщі, Словаччини, Туреччини, України, Франції, Швеції, Південної Кореї. Відвідувачі — керівники підприємств та підрозділів, технічні фахівці, інженери, начальники відділів постачання та ін. 2017 року виставки elcomUkraine & Co. відвідали: 8 900 фахівців і 1014 делегатів українських підприємств. Більше інформації про результати, а також відгуки учасників — перехід за посиланням.

За відгуками учасників, виставку відвідують все більше цільових відвідувачів, які шукають вирішення конкретних технологічних завдань і готові укладати договори на постачання обладнання та матеріалів.

Для учасників і відвідувачів виставка «EIA: електроніка і промислова автоматизація» — це 4 дні ефективної роботи на майданчику, який надає можливості для пошуку цілеспрямованого і платоспроможного покупця, виведення на ринок нових продуктів і рішень, визначення нових можливостей для зростання і розвитку, підтвердження довіри клієнтів і партнерів, демонстрація заможності компанії та стійкої ринкової позиції.

Приєднуйтесь!



  Новини, статті, анонси

Компанія «ЛОГІКОН» представить тепловізори Testboy (Німеччина)

«ЛОГІКОН» представить нові роз`єми WAGO з натискним важелем для силової електроніки

ТОВ НТП «Екор» презентує на EIA 2018 систему прогнозування залишкового ресурсу обладнання

«АРТЕЗІЯ», новий учасник виставки, представляє на EIA 2018 інноваційну SCADA-систему

«ЕЛТЕХ» презентує на виставці намотувальні верстати СУН-0,6Р та СУН-1,8Р з оновленим програмним забезпеченням

elcomUkraine, EIA, SOLAR Ukraine, «ТехноПривід» проходитимуть в двох павільйонах ВЦ «КиївЕкспоПлаза»

Підготовка elcomUkraine, EIA, SOLAR Ukraine виходить на фінішну пряму

Весняний сезон «Євроіндексу» у ВЦ «КиївЕкспоПлаза» обіцяє бути спекотним