This version of the page http://www.adamson.ua/services/energetichnij-pasport (185.68.16.102) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-17. The original page over time could change.
Енергетичний паспорт | Adamson
Укр Рус
Укр Рус

Енергетичний паспорт

Зателефонуйте нам

+38 (067) 509-33-32
+38 (044) 499-61-00

або залиште ваші контакти для детальної консультації

Дякуємо!

Ми Вам зателефонуємо найближчим часом

Переваги роботи з компанією ADAMSON

Оперативний виїзд експертів та швидке проведення оціночно-вимірювальних робіт Бездоганність паспорта з технічного та юридичного боку Розробка супутньої документації

Виконані роботи

Чому варто замовити
енергетичний паспорт у нас

Замовивши енергетичний паспорт у нас, Ви можете бути впевнені в його бездоганності з технічного та юридичного боку. Всього за 10 робочих днів ми підготуємо для Вас документ, який повністю відповідає новим стандартам законодавства.
Цікавий факт:
50 енергопаспортів ми склали за 2017
27 енергопаспортів за січень-лютий 2018

Вартість енергетичного паспорта від ADAMSON

Для ОСББ
від 3500 грн
(без виїзду та за наявності розробленого проекту)
Для забудовників
(житлова і комерційна)

по домовленості
Для муніципальних установ
(школи, садочки)

від 4000 грн/будівля
(без виїзду та за наявності розробленого проекту)
Для комерційних об’єктів
від 3 грн/кв. м

Ми обов'язково складаємо енергетичний паспорт за результатами енергетичного аудиту об'єкта, а також за результатами аналізу проектних даних.

Перевага енергосервісної компанії ADAMSON в тому, що навіть якщо Клієнт замовляє послугу складання енергопаспорта на основі аналізу проектних величин, ми обов'язково проводимо інструментальні заміри і тестування деяких важливих показників. Для цього у нас є комплект необхідного сучасного обладнання.

Вимірювання «за фактом» гарантує максимально достовірні показники, на відміну від аналізу даних, які взяті з проектної документації Клієнта.

Так, наприклад, для точного виявлення кількості тепловтрат і фіксації місць інфільтрації повітря ми першими серед енергоаудиторів України почали використовувати аеродвері.

Бездоганний з юридичного та технічного боку енергопаспорт від ADAMSON дозволить контролювати споживання енергоресурсів, підвищити енергоефективність споруди і планувати успішні виробничо-інвестиційні програми.

Що таке енергетичний паспорт

Енергетичний паспорт будівлі – документ, в якому зазначаються енергетичні характеристики при проектуванні об'єкта будівництва, розраховані відповідно до вимог ДБН В.2.6-31: 2016.

Цей документ складають для того, аби визначити розрахункові показники енергетичних характеристик об’єктів будівництва та для оцінки відповідності цих показників установленим мінімальним вимогам до енергетичної ефективності будівель.

Енергетичний паспорт потрібен всім бюджетним установам для того, щоб виготовити проектно-кошторисну документацію на об'єкт. Складання енергопаспорта будівлі передбачено чинним законодавством, щоб стимулювати українців зменшити споживання енергоресурсів. Паспортизація обов'язкова:

  • на етапі проектування, реконструкції або за результатами капітального ремонту,
  • при введенні об'єкта в експлуатацію,
  • після аналізу відхилень від проектних планів,
  • у результаті порушення встановлених умов експлуатації будинку.

Енергетичний паспорт потрібно включати окремим документом до складу проектної документації. У разі паспортизації житлового будинку з багатьма квартирами енергопаспорти складаються окремо для кожного громадського блоку і житлової частини.

Навіщо потрібен енергопаспорт

Енергетичний паспорт доводить відповідність проекту нормативним вимогам, допомагає контролювати енергоефективність у процесі експлуатації будівлі і мотивує власників до зниження енергоспоживання. Також цей документ підтверджує енергетичну якість будівлі при оцінці її вартості на ринку житла.

Енергетичний паспорт показує:

  • клас енергоефективності будівлі – клас енергоефективності повинен бути не нижче «С», що визначається діючими будівельними нормами ДБН В.2.6–31: 2016;
  • енергопотребу будівлі – показує, скільки тепла, енергії потрібно будівлі;
  • енергоспоживання будівлі – енергопотреби + втрати в мережах, котлі, трубах.


Дані наведені відповідно до ДБН В.2.6–31: 2016

У новому документі ДБН В.2.6-31-2016 клас енергетичної ефективності визначається за річною енергопотребою будівлі в опаленні, охолодженні і гарячому водопостачанні, а не за питомими тепловтратами на опалення будівель, як в ДБН В 2.6-31-2006.

Компанія ADAMSON розробляє енергетичні паспорти, які повністю відповідають новим стандартам, зазначеним в ДБН В.2.6-31-2016.

Структура енергетичного паспорта

Форма енергетичного паспорта єдина для всіх. Зараз вона визначається ДБН В.2.6–31: 2016 і передбачає наявність таких пунктів:

  1. Загальна інформація – дата заповнення, рік побудови, шифр проекту будівлі, дані про розробника проекту.
  2. Розрахункові параметри – розрахункова температура внутрішнього повітря для опалення та охолодження, усереднена за часом витрата повітря на вентиляцію і усереднений за часом тепловий потік внутрішніх джерел, внутрішня теплоємність будівлі.
  3. Функціональне призначення, тип і конструктивне рішення будівлі – призначення споруди і основні конструктивні рішення огорож.
  4. Геометричні, теплотехнічні та енергетичні показники – вказується нормативне значення показника, розрахункове (проектне) значення і фактичне (виміряне) значення.
  5. Висновки за результатами оцінки енергетичних параметрів будинку – відповідність вимогам нормативних актів і документів та невідповідність рекомендацій щодо підвищення показників енергоефективності.
  6. Характеристики інженерних систем – опалення, охолодження, вентиляція, гаряче водопостачання, освітлення.
  7. Характеристика автоматизації інженерних систем – із зазначенням класу енергоефективності системи.
  8. Таблиця-звіт за результатами розрахунків обсягів енергоспоживання – для систем опалення, охолодження, вентиляції, ГВП, освітлення, енергоспоживання іншими послугами (для систем опалення та охолодження визначаються енергопотреби та енергоспоживання).

Також в енергетичному паспорті повинні бути дані про фахівця, який склав документ.

Зразок енергетичного паспорта, складеного компанією ADAMSON

Замовити енергопаспорт

  • 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Голосів: 79
Відгуки Клієнтів:
23.12.2017
Віктор Васильович П.
Віктор Васильович П.

Вітаю усіх з прийдешніми святами! 

В нашому будинку цього року буде тепло, дякую за це спеціалістам Адамсону.


читати далі
16.10.2017
Анатолій Антонович О.
Анатолій Антонович О.

Робота компанії Адамсон залишила позитивні враження! Молодці!


читати далі
27.09.2017
Лариса Петрівна М.
Лариса Петрівна М.

У Вас дуже ввічливі, доброзичливі і приємні працівники. Так тримати!

Виконали все дуже добре, я забоволена вашою роботою.


читати далі
Усі відгуки