This version of the page http://pfl.ua/custom/zirkovi-uroki-futbolu (217.20.166.185) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-16. The original page over time could change.
Професіональна футбольна ліга України

Ми маємо однакові цілі та велику потребу робити добро і віримо, що спільними зусиллями зможемо зробити наші змагання  привабливішими для широко кола вболівальників. 

«Зіркові уроки футболу», Всеукраїнський проект клубів Професіональної футбольної ліги, має на меті через гру пізнавати базові людські цінності –  дружбу, чесність, справеливість,  повагу, відданість, пробудити у дітей інтерес до клубів сім`ї ПФЛ, футболу та спорту. 

Завдяки ініціативі 10 клубів ПФЛ – «Скала», «Оболонь-Бровар», «Зірка», «Арсенал-Київщина», «Іллічівець», «Миколаїв», «Буковина», «Суми», «Кремінь», «Верес» - проект було успішно реалізовано в 10 містах.

Другий сезон стане масштабнішим і  відбудеться за підтримки Федерації футболу України та потужних партнерів: ТМ JAKO, ТМ Живчик, ТМ Школярик та ТМ Gera. «Зіркові уроки футболу» охоплять  всі клуби сім`ї ПФЛ,  21 область, 30 населених пунктів України за участі більш, ніж 1000 дітей.

Нам дуже хотілося передати емоційність та добру  атмосферу  найвеселіших та найяскравіших уроків футболу. Анна Сарвіра,  українська ілюстраторка дитячих книжок, що входить до світового ТОП-75, захопилася нашою ініціативою і створила чудові картинки для "Зіркових уроків футболу".

 

ДРУЗІ ПРОЕКТУ

 

Другий сезон «Зіркових уроків футболу» відбудеться за підтримки Федерації футболу України та партнерів ПФЛ:
ТМ JAKO -  німецький бренд, що спеціалізується на випуску спортивного взуття, одягу та інвентаря, Впродовж  20 років створює спортивну екіпіровку, яка повністю відповідає всім вимогам сучасності, створюється спортсменами для спортсменів. Українське представництво ТМ JAKO подарує кожній школі , що бере участь у проекті,  фірмові м`ячі.
ТМ Живчик, улюблений напій родини, найкращий друг дітей, який підіймає настрій, налаштовує на веселий лад та запрошує разом пізнавати світ, підтримує добру ініціативу ПФЛ вже другий сезон.
ТМ Школярик, нацiональний виробник, володар звання «Золота Торгова Марка, подарує дітям зошити на добру згадку.
ТМ Gera, український виробник спортивного екіпірування, зробить проект яскравішим та емоційнішим.
 

ГЕОГРАФІЯ

 

Період проведення: 11 квітня – 26 травня 2017 року.

Географія: 21 область України, 30 населених пунктів:

  • столиця - Київ,
  • обласні центри - Чернівці, Рівне, Харків, Чернігів, Одеса, Херсон, Запоріжжя, Миколаїв, Вінниця, Хмельницький, Полтава, Суми, Івано-Франківськ, Тернопіль, Черкаси,
  • міста – Краматорськ, Біла Церква, Горішні Плавні,  Нова Каховка, Кременчук, Охтирка, Маріуполь, Нікополь, Винники, Стрий,
  • села – Зоря /Одеська область/,  Петрове / Кіровоградська область/, Горностаївка /Херсонська область/, Ковалівка /Київська область/.

 

 

 

ОРГАНІЗАТОРИ

 

 

ДРУГИЙ СЕЗОН

 

МФК «Миколаїв» ФК «Колос»
   
ФК «Іллічівець» ФК «Інгулець»
   
ФК «Буковина» ФК «Тернопіль»
   
ФК «Верес» ФК «Десна»
   
ФК «Інгулець-2» ФК «Суми»
   
ФК «Нафтовик-Укрнафта» ФК «Тепловик-Прикарпаття»
   
ФК «Жемчужина» ФК «Нікополь»  
   
ФК «Поділля» ФК «Кремінь»  
   
ФК «Нива-В» ФК «Геліос»  
   
ФК «Балкани»  
 
   
   

 

РОЗКЛАД УРОКІВ

 

Технічним партнером ПФЛ у проекті «Зіркові уроки футболу» став відомий англійський виробник спортивного екіпірування, офіційний партнер ліги, ТМ Mitre, який надав кожній школі-учасниці футбольні м`ячі. Видавництво Старого Лева, яке вірить, що «силою слова, добрими книжками та людяними стосунками ми зможемо змінити світ» подарувало кожному з учасників уроків «Зіркові історії успіху» - книжку про українських спортсменів, які вміють творити дива,  змінюють наше уявлення про можливості людського тіла і духу, діляться своїм життєвим досвідом і надихають на перемоги. «Живчик», найкращий друг дітей, налаштував на веселий лад і нові відкриття.

ФК «Скала» ФК «Оболонь»
   
ФК «Зірка» ФК «Арсенал-Київщина»
   
ФК «Іллічівець» ФК «Миколаїв»
   
ФК «Суми» ФК «Буковина»
   
ФК «Кремінь» ФК «Верес»