This version of the page http://lucl.kiev.ua/index.php/novi-knyhy (212.1.70.80) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-15. The original page over time could change.
НОВІ КНИГИ
Мобільна версія Версія для слабозорих

Шановні користувачі! Пропонуємо вам ознайомитись із новими надходженнями книг у відділи бібліотеки. Вичерпну інформацію про зміст та склад фонду бібліотеки та фондів публічних бібліотек для дорослих міста Києва ви можете отримати, звернувшись до електронного каталогу бібліотеки. Про  книжкові новинки, записи на які внесено в електронний каталог за останній місяць, або останній тиждень, ви можете  дізнатися також із електронного каталогу, перейшовши за цими посиланнями:  за 1 тижденьза 1 місяць.

У читальній залі бібліотеки (вул. Тургенєвська, 83-85), у відділах: краєзнавчої літератури та бібліографії (вул. В. Винниченка, 16), мистецтв (вул. Велика Житомирська, 4), літератури іноземними мовами (бул. Давидова, 2/7) – на вас чекають нові газети та журнали суспільно-політичної, літературознавчої, галузевої тематики українською, російською, іноземними мовами.

Про репертуар газет та журналів, передплачених  бібліотекою та бібліотеками  міста, ви можете дізнатись, скориставшись пошуком  у  базі періодичних видань

Прийдіть, скористайтеся новою та корисною  для вас інформацією. Будьте в курсі останніх подій громадського та світського життя з усього світу!

 

НОВІ НАДХОДЖЕННЯ КНИГ У ВІДДІЛИ БІБЛІОТЕКИ

  • Абонемент
  • Читальна зала
  • Відділ літератури іноземними мовами
  • Відділ краєзнавчої літератури та бібліографії
  • Відділ літератури з питань мистецтв
  • Відділ організації використання єдиного фонду

 

Інформаційні списки нових надходжень до відділу ОВЄФ, що відсутні у фондах інших публічних бібліотек міста

 

Надходження за 1 квартал 2018 року

Запрошуємо взяти участь у відкритому голосуванні "100 кращих книжок 2018 року"

 


 


Powered by Web-It.kiev.ua