This version of the page http://kpi.ua/dpr (77.47.133.222) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-15. The original page over time could change.
ДПР | КПІ ім. Ігоря Сікорського 

РозкладБібліотекаe-КампусНовиниМедіаВідпочинокОплата

Ви є тут

ДПР



Департамент перспективного роз­витку

Проректор з науково-педагогічної роботи (перспективний розвиток): доктор, професор Новіков Олексій Миколайович
Приймальна: 03056, м. Київ – 56, просп. Перемоги, 37, корпус 1, кімн. 142
Прийомні години: щоп'ятниці, 1500-1700
тел.: 204-96-80, 236-49-44
e-mail: o.novikov[at]kpi.ua



Літнє оздоровлення 2018

Вже розпочалася пора канікул і відпусток. Щоб провести цей час максимально ефективно й корисно, радимо подбати про місце свого відпочинку. КПІ ім. Ігоря Сікорського надає студентам, викладачам, співробітникам та їх рідним прекрасну можливість відпочити і оздоровитися на власних базах відпочинку.



День відкритих дверей як фестиваль науки

21 квітня в КПІ ім. Ігоря Сікорського відбувся День відкритих дверей. Цього разу він проходив у форматі фестивалю науки KPI Scince Fest під гаслом «Університет твого успіху».



Договір про створення спільного інкубаційного центру

4 квітня КПІ ім. Ігоря Сікорського уклав з компанією «Zhejiang Golden Egg Science and Technology» (м. Ханчжоу, Китайська Народна Республіка) договір про співпрацю та створення спільного інкубаційного центру. Учасниками договору також стали Науковий парк «Київська політехніка» та ТОВ «Голден ег Технолоджі» (дочірнє підприємство компанії «Zhejiang Golden Egg Science and Technology»).



Діяльність відділу охорони праці у 2017 р.

Головною метою діяльності відділу охорони праці КПІ ім. Ігоря Сікорського є реалізація конституційного права працівників на охорону їх життя і здоров'я. Цю діяльність відділ здійснює у тісній взаємодії з профкомом співробітників, який на своїх засіданнях постійно розглядає питання охорони праці.



КПІ ім. Ігоря Сікорського в розвитку: підсумки, проблеми, завдання. Зі звіту проректора з перспективного розвитку О.М. Новікова за результатами роботи у 2017 році

Департамент перспективного розвитку є структурним підрозділом університету, що координує:



На засіданні Вченої ради: 12.01.2018

Першим питанням порядку денного була доповідь першого проректора Ю.І.Якименка про зміни в структурі навчально-наукових підрозділів за підсумками 1-го етапу самоаналізу випускових кафедр



Розпочато набір слухачів у Автошколу «КПІ» у складі Департаменту перспективного розвитку

Автошкола «КПІ» – державна структура, що входить в список акредитованих автошкіл міста Києва. Починаючи з 1992 року ми займаємось підготовкою водіїв категорії «В» та успішно випустили понад 5 500 осіб.



Документи про вищу освіту КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2017 році

В КПІ ім. Ігоря Сікорського в 2017 році затверджено дипломи бакалавра, спеціаліста та магістра наступних зразків:



КПІ ім. Ігоря Сікорського у розвитку: підсумки, проблеми, завдання. Зі звіту проректора з перспективного розвитку О.М. Новікова за результатами роботи у 2016 році

ДПР координує реалізацію "Стратегії розвитку КПІ ім. Ігоря Сікорського на період 2012–2020 роки", а також вирішує завдання з розвитку та управління за низкою напрямів.

Сторінки

  • 1
  • 2
  • 3
  • далі ›
  • в кінець »
x

Електронний кампус

Інформаційні ресурси

Викладачі КПІ

GitHub репозиторій

x

Департамент навчальної роботи

Розклад занять Розклад сесії Розклад для викладачів
x

Медіа-ресурси КПІ

Web-камери Радіо Відеорепортажі КПІ KPI TV | ONLINE
x

Бібліотека

Сайт бібліотеки Каталог Електронний архів