Особливості Hyundai Santa Fe

Надійний та стильний

Концепція Storm Edge втілена у кросовері Santa Fe - це зухвалий і функціональний дизайн, який вказує на силу та делікатність природи під час шторму.

Зухвалий і делікатний; об'ємний і дбайливий

Однорідний і просторий, енергійний і обережний

Асистент перемикання фар дальнього світла (HBA)

Асистент перемикання фар дальнього світла (HBA) дає змогу виявляти зустрічні транспортні засоби на великій відстані та, коли це необхідно, автоматично переключає світло фар з дальнього на ближнє.

Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD)

Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD) дозволяє їздити з легкістю, вчасно виявляючи транспортні засоби у «сліпій» зоні, та попереджаючи водія за допомогою звукового та візуального сигналів.

Система кругового огляду

Забезпечуючи найвищий рівень безпеки, Santa Fe оснащений сучасною камерою з 360-градусним кутом огляду, яка передає інформацію, в тому числі і про об’єкти у «сліпих» зонах навколо автомобіля на різних дорогах та в різних умовах руху, на дисплей мультимедійної системи.

Мультимедійна система преміум-класу

Інтелектуальна навігаційна система з 8-дюймовим рідкокристалічним екраном надає водію детальну інформацію про маршрут, а преміальна аудіосистема, яка постачається у стандартному або альтернативному варіанті з 6 динаміками, надає якісне звучання радіо, CD або MP3 файлів.

Безпека

Захищає вас у непередбачених ситуаціях
Santa Fe надає вам задоволення від водіння з найсучаснішими функціями безпеки, призначеними для максимального комфорту під час подорожей.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Система автономатичного екстреного гальмування (AEB)

    Зниження ризику несподіваних зіткнень. Система автоматичного екстреного гальмування (AEB) - це захисний рефлекс Santa Fe, який активується в разі виникнення надзвичайних ситуацій, шляхом автоматичного зменшення швидкості.

  • Покращений інтелектуальний круїз-контроль (ASCC)

    Система покращеного інтелектуального круїз-контролю (ASCC) інтуїтивно контролює ситуацію на дорозі за допомогою радіолокаційного датчика та дозволяє підтримувати безпечну відстань до автомобіля, що рухається попереду та автоматично підвищує швидкість до встановлених рівнів при русі вперед.

  • Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD)

    Система виявлення об’єктів у «сліпих» зонах (BSD) ідентифікує транспортні засоби у «сліпій» зоні, та своєчасно сповіщає про них водія за допомогою візуального та звукового сигналів.

  • Система попередження про відхилення від смуги руху (LDWS)

    Залишайтеся в своїй смузі руху завдяки камері, розташованої на верхній частині лобового скла. Вона визначає зміни траєкторії руху автомобіля в смузі, і, якщо це не супроводжується сигналом повороту, попереджає водія звуковим і світловим сигналами.

  • Асистент перемикання фар дальнього світла (HBA)

    Для оптимального водіння у темну пору доби, асистент перемикання фар дальнього світла (HBA) забезпечує комфорт та безпеку для водіїв, автоматично переключаючи дальнє світло фар на ближнє при виявленні зустрічного автомобіля.

Деякі з вказаних на цій сторінці функцій не доступні на українському ринку.

Play Stop Next
 
  • AEB
  • ASCC
  • BSD
  • LDWS
  • HBA
  • END

Система регулювання тягового зусилля (TCS)

Система регулювання тягового зусилля (TCS) призначена для запобігання втрати зчеплення коліс з дорогою за допомогою контролю за буксуванням ведучих коліс.

Система допомоги при спуску з гори (DBC) і система допомоги при рушанні у гору (НАС)

Система HAC визначає, коли автомобіль знаходиться на підйомі, і автоматично задіє гальма для запобігання небезпечному відкочування назад. Система DBC допомагає зберегти контроль над автомобілем під час руху зі схилу.

Електронна система курсової стійкості (ESC) і система стабілізації автомобіля в русі (VSM)

Система електронного контролю стійкості забезпечує чудове гальмування, автоматично застосовуючи відповідне гальмівне зусилля на кожному колесі з урахуванням крутного моменту двигуна і дорожніх умов. Система стабілізації автомобіля в русі (VSM) оптимізує стійкість автомобіля на дорозі, автоматично керуючи електропідсилювачем керма (MDPS) та гальмами на кожному колесі.

Переваги

Аудіосистема з 6 динаміками

Технологія обробки акустичного сигналу покращує калібрування звуку та ефект стереозвуку. Насолоджуйтесь кращою якістю звуку з будь-якого місця.

Асистент інтелектуальної системи паркування (SPAS)

Паркуйте автомобіль без проблем. Ультразвукові датчики визначають, чи вміститься ваш автомобіль у паркувальне місце. Система паркування автоматично спрямує автомобіль на паралельне паркування та заїзд в гараж заднім ходом.

Інтелектуальна система відкриття дверей багажника

Інтелектуальна система відкриття дверей багажника допомагає автоматично відкрити багажник, якщо ви маєте при собі «розумний» ключ і стоїте позаду автомобіля приблизно 3 секунди.

Система адаптивного світла (DBL)

Ксенонові фари адаптуються до швидкості руху автомобіля та динамічного руху керма з метою оптимізації видимості і безпеки вночі.