Особливості Hyundai New H-1

Новий досвід, нові можливості

Абсолютно новий Н-1 хизується розкішним та вишуканим дизайном, вдосконаленою практичністю та першокласним комфортом. Це автомобіль для життя в усіх його проявах.

Автомобіль для усіх напрямків

Новий Н-1 у версії Urban пропонує багато переваг завдяки вибору однієї з двох пасажирських модифікацій – на 9 або 12 місць. Продуманий дизайн салону, доступні функції комфорту та багато місця для розміщення багажу – ось далеко не усі переваги цього автомобіля, який стане вашим найкращим супутником, куди б ви не вирушили.

Автомобіль для усіх задач

Н-1 у версії Cargo з 3 або 5 місцями на вибір допоможе у вирішенні будь-яких повсякденних задач. Якщо треба перевезти вантаж та пасажирів – обирайте 5-місну модифікацію. Якщо перевезення вантажу до 800 кг на першому місці, то ваш вибір – 3-місна модифікація.

Змініть свої погляди на світ

Дизайн інтер’єру було суттєво перероблено, щоб надати пасажирам нового Н-1 максимум комфорту та затишку. Ми змінили усе – від аудіосистеми до керма, які зараз відповідають найвищим стандартам якості.

 

Безпека

Подушки безпеки

На додаток до фронтальних подушок безпеки водія та переднього пасажиру, новий Н-1 оснащено бічними подушками безпеки. У разі аварії вони миттєво розкриваються, щоб максимально убезпечити пасажирів від травм.

 

Травмобезпечні вікна

Камера заднього виду

Переваги

Оснащений та готовий вирушати

Завантажувати та розвантажувати новий Н-1 тепер значно легше за рахунок численних продуманих до деталей функцій. Подвійні розпашні двері спрощують процес завантаження/розвантаження, а перегородка між кабіною та вантажним відсіком надійно захищає пасажирів від контактів з вантажом.

 

Електропривід складання бічних дзеркал

Трьохточкові форсунки омивачів лобового скла

Регулювання рульової колонки у чотирьох напрямках

Вентиляція водійського сидіння

Електрохроматичне дзеркало заднього виду

Датчик світла