Особливості Hyundai i30 Fastback

Розроблений для вас

Абсолютно новий i30 Fastback є унікальним витвором автомобільного мистецтва. Елегантний та пропорційний, він є втіленням ідеального балансу стилю та драйву.

Граціозний та витончений

Дизайн – це більше, ніж форма. Це почуття, яке ви відчуваєте кожного разу, коли сідаєте у новий i30 Fastback.

Експресивний та елегантний

Динамічні контури та інноваційний дизайн гармонійно об’єднані, щоб створити неповторний вигляд по-справжньому елегантного автомобіля.

Особливості безпеки

Постійно на зв’язку

Мультимедійна система i30 Fastback з навігацією та додатками Apple CarPlay і Android Auto дозволяє Вам ретельно планувати маршрут, а також вільно користуватися усіма функціями смартфону.

Безпека
Завдяки використанню інноваційного комплексу безпеки Hyundai SmartSense новий i30 Fastback максимально захищає водія та пасажирів під час ДТП.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  • Асистент уникнення фронтального зіткнення (FCA)

    Встановлена у решітці радіатору камера та надчутливий радар постійно відстежують ситуацію попереду автомобіля. У разі виникнення небезпеки зіткнення з їдучим попереду автомобілем або пішоходом, система автоматично застосовує екстрене гальмування.

  • Система попередження про фронтальне зіткнення (FCW)

    FCW використовує дані з розташованої попереду камери та при виникненні потенційної можливості фронтального зіткнення попереджує водія.

  • Інтелектуальний адаптивний круїз-контроль (ASCC)

    Адаптивний круїз-контроль здатен самостійно визначати швидкість руху та відстань до їдучого попереду транспортного засобу та автоматично регулює дистанцію. Під час руху з частими зупинками ASCC працює у парі з системою автономного екстреного гальмування.

  • Система попередження про виїзд зі смуги руху (LDWS)

    За допомогою розташованої під лобовим склом камери, що стежить за дорожньою розміткою, система LDWS автоматично коректує кут повороту керма, щоб запобігти ненавмисного виїзду зі смуги руху.

  • Система виявлення об’єктів у "сліпих" зонах (BSD)

    Коли ви забажаєте змінити смугу руху, система BSD сповістить про наявність об’єктів у "сліпих" зонах за допомогою світлового та звукового сигналів.

Деякі з вказаних на цій сторінці функцій не доступні на українському ринку.

Play Stop Next
  • FCA
  • FCW
  • ASCC
  • LDWS
  • BSD
  • END

Асистент переключення фар дальнього світла (HBA)

Більше безпеки та менше стресу. Система HBA уночі визначає світло від їдучого попереду автомобіля та автоматично перемикає дальнє світло на ближнє для забезпечення комфорту та безпеки.

Переваги

Система допомоги при паркуванні (PAS)

Насолоджуйтесь легким процесом паркування. Встановлені у передньому та задньому бампері паркувальні радари вчасно попереджають водія про ризик зіткнення з об’єктами, що знаходяться на шляху автомобіля під час паркування.

Сучасна мультимедійна система

Мультимедійна система нового i30 Fastback має все, щоб задовольнити вибагливого водія та пасажирів: навігацію, додатки Apple CarPlay і Android Auto, модуль підключення до Інтернету та багато іншого.

Порт бездротової зарядки смартфону

Заряджати смартфон, не використовуючи дротів, тепер легко: просто покладіть свій мобільний пристрій на спеціальний порт на центральній консолі і процес зарядки почнеться автоматично.

Вентиляція передніх сидінь

У спекотну пору року комфорт водія та переднього пасажира забезпечить система вентиляції сидінь. Клавіші вентиляції сидінь з трьома рівнями охолодження ергономічно розташовані на центральній консолі.

Підігрів передніх сидінь

Система підігріву передніх сидінь допоможе створити затишні умови під час поїздок у холодну пору року.

Підігрів керма

Функція підігріву керма швидко зігріє руки водія під час зимових холодів та дозволить скоріше вирушити в дорогу.