This version of the page http://gc.ua/uk/rekruting/ (185.86.78.20) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-15. The original page over time could change.
Подбор персонала, услуги по подбору и найму персонала в Киеве и Харькове
перейти до навігації

Рекрутинг

Кадровий аудит Сьогодні в бізнесі кадри вирішують якщо не все, то, без перебільшення, багато. Але щоб бачити потенціал своєї компанії, реальний рівень Кадровий аутсорсинг Будь-який керівник хоче, щоб персонал продуктивно працював і не потребував зайвого часу, а витрати на управління кадрами були
Оцінка та підбір персоналу Сьогодні кожен керівник і власник бізнесу стикається з таким важливим і актуальним питанням, як оцінка персоналу, а також пошук
Семінари
22 березня 2017 р.
Нова форма податкової накладної та декларації з ПДВ. Актуальні зміни в податковому законодавстві.
Вартість: 500 грн  Місце проведення: Харків

Дивитися питання семінару (pdf)

Як знайти розумного фахівця, професіонала, який володіє знаннями, досвідом і необхідним потенціалом? Як зробити так, щоб наймання персоналу не став постійним кошмаром. Відповідь очевидна - звернутися в вузькоспеціалізовану фірму.

Найчастіше підбором фінансового персоналу займаються рекрутингові агентства широкого профілю. Але через відсутність вузької спеціалізації їхня робота в більшості випадків не дуже ефективна. Таким фірмам важко на 100% оцінити професійний рівень і досвід кандидата, і наймання персоналу для них стає непростим завданням. Тому що потрібно вникати в специфіку кожної галузі, добре розуміти всі її нюанси. А це набагато простіше зробити, якщо постійно працювати з професіоналами однієї конкретної спеціалізації.

Аудиторсько-консалтингова Корпорація «Глобал Консалтинг» запропонує вам тільки тих кандидатів, які мають необхідний досвід і рівень знань для передбачуваної посади. Ми спеціалізуємося на підборі та наймання персоналу, а конкретно бухгалтерів, фінансистів, юристів, аудиторів – спеціальностей, в яких є професіоналами і маємо значний досвід роботи (більше 14 років).

Нам довіряють
Новини компанії
  • #нашілюдивсюди. Подлозна Марина
  • #нашілюдивсюди. Мормуль Наталія
  • Глобальна подія “Глобал». Нам вже 20
  • #нашілюдивсюди. Масалова Галина
  • Аудиторська команда «Глобал Аудит» стає сильнішою
Новини бізнесу
  • Податковий пінарік для підприємців
  • Дайджест новин трудового законодавства за серпень
  • Дайджест новин трудового законодавства за липень
  • Зміни в діяльності ТОВ: вимоги до статутних документів та нові можливості
  • Дайджест новин трудового законодавства по червень