Огляд 360°

Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Большая кнопка
Кольори кузову
Micron Gray
Колеса
Легкосплавні 19

Екстер'єр

Розроблений, щоб привертати увагу, новий Hyundai i30 Fastback зачаровує погляди своїми витонченими лініями кузову та елегантною формою даху, який гармонійно поєднується з задньою частиною автомобіля.

Передня частина

Дизайн, що зачаровує

Сучасний вигляд стильного та елегантного автомобіля

Передня частина i30 Fastback має унікальні риси, які створені для того, щоб привертати увагу

LED фари головного світла

Трьохпроекційні (ближнє та дальнє світло) LED фари головного світла елегантної витягнутої форми забезпечують яскравий пучок світла і дозволяють економити енергію.

LED денні ходові вогні

Розміщені поблизу дефлекторів переднього бамперу світлодіодні денні ходові вогні у формі крила, доповнюють цілісний образ автомобіля.

Решітка радіатору Cascading Grille

 

Фірмова каскадна решітка радіатору з хромованими комірками, що додають їй витонченості, приваблює погляди. А розміщений під решіткою центральний повітрозабірник є своєрідним акцентом, який підкреслює харизматичність автомобіля.

Унікальна форма переднього бамперу

Посилені кути переднього бамперу та унікальної форми занижений передній спойлер додають автомобілю впевненого вигляду.

Профіль

Гармонійне поєднанння стилю та динамічності

Стрімкий та динамічний дизайн автомобіля найбільше помітний, коли дивишся на нього у профіль. Неповторна лінія даху, що гармонійно переходить у задню частину, є «родзинкою» нового i30 Fastback.

Характерний профіль

Кузов i30 Fastback пронизаний гладкою характерною лінією, яка бере початок на краю фар, продовжується в поясній лінії кузова і з'єднується з краєм задніх світлодіодних ліхтарів, а потім огинає задню частину автомобіля, завершуючи, тим самим, образ струмуючої скульптури.

Колісні диски

Дизайн легкосплавних колісних дисків i30 Fastback був спеціально розроблений задля органічного доповнення силуету автомобіля. На вибір доступні три варіанти колісних дисків розміром 16 та 17 дюймів.

Панорамний люк

Панорамний люк з автоматичним дефлектором широко відкривається, що дозволяє створити простору і легку атмосферу в салоні.

Задня частина

Унікальний дизайн задньої частини автомобіля

Неперевершений вигляд нового i30 Fastback зумовлений унікальним дизайном задньої частини, яка гармонійно поєднується з лінією даху.

Задні ліхтарі

 

Розташовані горизонтально задні ліхтарі з ексклюзивною графікою надають автомобілю впевнений і динамічний вид. Опціонально доступна світлодіодна оптика, яка дозволяє економити енергію.

Задні рефлектори і протитуманні ліхтарі

Високо розташовані рефлектори і протитуманні фари виділяють автомобіль на дорозі.

Інтер'єр

Спокійна простота приладової панелі та салону створють відчуття елегантності, якості та простору. Це більше, ніж просто почуття - абсолютно новий i30 є одним із самих просторих у цьому класі.

Колір сидінь

Merlot
Black
Two-tone Black&Grey
Merlot
Black
Two-tone Black&Grey

Матеріал оздоблення сидінь      Матеріал оздоблення інтер’єру

Внутрішній простір

Три варіанти оздоблення інтер’єру були спеціально розроблені для i30 Fastback.

Обладнання інтер’єру

Першокласна якість та елегантність у кожній деталі

Передня частина

Панель приладів Supervision

Новий спрощений дизайн панелі приладів дозволяє легко зчитувати інформацію з тахометра і спідометра, а збільшений LCD екран бортового комп'ютера передає всі необхідні для водія дані.

Кліматична система

Двохзонна система клімат-контролю дозволяє індивідуально налаштувати температуру для водія і переднього пасажира. Просто встановіть бажану температуру, а все інше система зробить сама.

8 "дисплей на центральній консолі

Розташований над центральною консоллю опціональний восьмидюймовий сенсорний монітор дозволяє відтворювати всю необхідну водію і пасажирам інформацію, включаючи навігацію, мультимедіа та функції підключення зовнішніх пристроїв.

Порт бездротової зарядки для смартфонів

Порт бездротової зарядки для смартфонів, розташований на центральній консолі, дозволить швидко та зручно зарядити мобільний пристрій.

Задня частина

Система вентиляції заднього ряду

Пасажири заднього ряду можуть управляти системою подачі повітря для створення максимально комфортної обстановки.