This version of the page http://voladm.gov.ua/news/39/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-13. The original page over time could change.
Новини

Новини

У Любомлі представили призначеного голову райдержадміністрації

Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко представив працівникам Любомльської райдержадміністрації її нового керівника – Олександра Устименка –  19 червня 2018 року.

Детальніше
Куди можна звернутися за пенсійною допомогою?

Щоб вирішити пенсійні питання, ми йдемо до Пенсійного фонду. Але у відомстві можуть допомогти не лише пенсіонерам. Загалом перелік послуг доволі значний.

Детальніше
Олександр Савченко здійснив робочий візит у Ковельський район

Голова облдержадміністрації оглянув об'єкти Ковельщини з проблемними питаннями 18 червня 2018 року. Зокрема, він побував у селах Вербка та Колодяжне.

Детальніше
У Ковельському районі відзначили єдину матір-героїню у 2018 році

Жительці села Волошки Ковельського району Валентині Потерусі присвоєно звання "Мати-героїня". Орден та посвідчення вона отримала у понеділок, 18 червня, з рук голови облдержадміністрації Олександра Савченка.

Детальніше
Волинян запрошують на стажування до США!

Рада голів державних адміністрацій у рамках співпраці з Американською Комерційною Службою Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні і Програмою SABIT, яку спонсорує Міністерство Торгівлі США, запрошує до участі в новій програмі бізнес стажування для фахівців з України за напрямком «Енергоефективність та відновлювальні джерела енергії в цивільному і комерційному будівництві».

Детальніше
На Волині вшанують пам’ять жерт війни. АНОНС

22 червня в Україні – День скорботи і вшанування пам’яті жертв війни, який встановлений відповідно до Указу Президента України від 17 листопада 2000 року № 1245. Відтак, на Волині, як і в інших куточках країни, відбудуться поминальні заходи.

Детальніше
Розвалений коледж та переповнені школи: голова ОДА Олександр Савченко здійснив робочу поїздку в Любешівський район

Голова Волинської обласної державної адміністрації  побував у двох сільських школах Любешівського району 15 червня 2018 року. У Седлищі чекають на добудову спортзалу та просять звести ще один корпус, а в Гірках зведення нової школи почали ще 7 років тому, однак нині є лише «коробка».

Детальніше
Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В'ячеслава Чорновола

Держкомтелерадіо оголошує прийом творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу у галузі журналістики. Твори прийматимуться до 10 серпня 2018 року.

Детальніше
На Любешівщині відзначили одинадцятьох матерів-героїнь

Голова облдержадміністрації Олександр Савченко вручив нагрудні знаки «Мати-героїня» любешівським жінкам сьогодні 15 червня, 2018 року.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 38
  • 39
  • 40
  • ...
  • 66