This version of the page http://voladm.gov.ua/news/36/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-13. The original page over time could change.
Новини

Новини

Звернення голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня Конституції

Лише 22 роки тому, Верховна Рада України ухвалила Конституцію України – Основний Закон нашої держави, який і досі вважається одним із найдемократичніших у світі.

Детальніше
У місті Нововолинську пройшло командно-штабне навчання з питань цивільного захисту

20-21 червня у м.Нововолинську відповідно до Регіонального плану основних заходів цивільного захисту на 2018 рік управлінням з питань цивільного захисту облдержадміністрації проведено командно-штабне навчання

Детальніше
Волинян запрошують взяти участь у Всеукраїнському конкурсі відео-робіт «Вітання Національного авіаційного університету з 85-річчям»

З метою популяризації професій авіаційної галузі, діяльності Національного авіаційного університету, у червні-вересні 2018 року відбудеться Всеукраїнський конкурс відео-робіт «Вітання Національного авіаційного університету з 85-річчям».

Детальніше
Кому підвищать пенсії з липня 2018 року?

Головне управління Пенсійного фонду України у Волинській області роз'яснює, що перерахунки пенсій проводяться при зміні в пенсійному законодавстві та при підвищенні соціальних стандартів.

Детальніше
На Волині відзначили 22-гу річницю Конституції України

26 червня 2018 року біля пам’ятника Т.Г. Шевченку, відбулись урочистості з нагоди 22-ї річниці ухвалення Основного Закону держави.

Детальніше
У Луцьк передислокують військову частину з Миколаєва

Ще в листопаді минулого року Кабінет Міністрів України схвалив передислокацію військової частини Військово-повітряних сил України (ВПС) А0959 з Миколаєва до Луцька. Наразі в області шукають можливі варіанти вирішення соціально-побутових питань військовослужбовців, які виникають в зв`язку зі зміною місця проживання.

Детальніше
Обладнання від Світового банку уже допомагає у діагностуванні серцево-судинних недуг волинян

У 2018-му перші постачання закупленого у рамках реалізації Субпроекту «Вдосконалення медичної допомоги хворим з хворобами системи кровообігу у Волинській області» здійснили у заклади вторинного і третинного рівня надання медичних послуг

Детальніше
На Волині – унікальна технологія побудови доріг

На Волині завершують пілотний для області об’єкт – ремонт дороги за технологією регенерації існуючого покриття.

Детальніше
Олександр Савченко проінспектував будівництво волинських доріг

Голова Волинської обласної держадміністрації Олександр Савченко проінспектував ремонт об’їзної дороги у Рованцях і у Княгининку та залишився задоволений побаченим. Огляд ремонту провели 25 червня 2018 року.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 35
  • 36
  • 37
  • ...
  • 66