This version of the page http://voladm.gov.ua/news/35/ (80.91.180.106) stored by archive.org.ua. It represents a snapshot of the page as of 2018-10-13. The original page over time could change.
Новини

Новини

«Розхідники» для кардіохірургічних операцій надійшли у Волинську обласну клінічну лікарню

250 оксигенаторів для дорослих для операцій середньої складності з набором магістралей та 100 штучних клапанів серця сьогодні розвантажили у Волинській обласній клінічній лікарні.

Детальніше
Голова облдержадміністрації Олександр Савченко проінспектував ремонт дороги Луцьк-Володимир-Волинський

Оглядали роботи поблизу села Холопичі 3 липня 2018 року. Там наразі вкладають верхній шар асфальту. Протяжність усієї ділянки, де робили ремонт - близько 70 кілометрів.

Детальніше
Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня національної поліції України

Цьогоріч Президент України Указом від 4 квітня 2018 року запровадив нове професійне свято – День поліції України, яке відзначатимуть щорічно 4 липня.

Детальніше
«Ви завжди будете народом і захищати народ», - Олександр Савченко привітав волинських поліцейських з річницею

У Луцьку пройшли урочистості з нагоди відзначення третьої річниці створення Національної поліції України. Захід відбувся сьогодні, 3 липня 2018 року в приміщення ГУ Національної поліції у Волинській області.

Детальніше
Дорогами Волині їде учасник міжнародного велосипедного марафону «The Sun Trip»

Французький інженер-винахідник, який бере участь у міжнародному веломарафоні, приїде до Луцька сьогодні, 3 липня 2018 року. Час прибуття – орієнтовно 14 год. (Театральний майдан).

Детальніше
Рекомендації Держенергонагляду щодо підготовки енергетичної галузі міста до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 роки

З метою належної та своєчасної підготовки джерел теплової енергії та теплових мереж до роботи в опалювальному періоді 2017-2018 років.

Детальніше
Рекомендації Держенергонагляду щодо необхідності розробки та виконання планів заходів з підготовки теплових мереж та енергетичних господарств до роботи в осінньо-зимовий період 2018-2019 років

З метою належної та своєчасної підготовки споживачів теплової та електричної енергії до опалювального періоду 2018-2019 років, попередженню відмов енергопостачання, інспекція Держенергонагляду пропонує виконати наступні заходи

Детальніше
Тридцять молодих сімей отримали квартири в Ковелі за програмою Державного фонду сприяння молодіжному  житловому будівництву

Будівництво багатоквартирного житлового будинку по вулиці Володимира Кияна, 70-Б у Ковелі розпочалося ще у 2007 році з плановим терміном вводу в експлуатацію того ж року. Проте, протягом наступних років терміни неодноразово переносилися. Згодом його розділили на дві черги.

Детальніше
Вітання голови облдержадміністрації Олександра Савченка з нагоди Дня архітектури України

Зодчий – саме так величали представників однієї з найблагородніших та творчих професій, порівнюючи їхні творіння із застиглою музикою. Протягом віків архітектори створювали безсмертні шедеври, якими захоплюються й в наш час.

Детальніше
Показати ще
  • 1
  • ...
  • 34
  • 35
  • 36
  • ...
  • 66